|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Kto to w ogóle jest? Czym on się zajmuje w życiu?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
do poczytania
https://ceo.com.pl/ekspresowy-wzrost...cownikow-25966 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jarek Królewski to niesamowicie zakręcona i pozytywna osoba. Szef Synerise, takiej spółki technologicznej. Miałem osobiście z nim do czynienia. Bardzo polecam.
https://www.youtube.com/watch?v=hY8mmw1eie0 ![]()
Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Gość, który wymyślił i zarządza Synerise (https://en.wikipedia.org/wiki/Synerise). W skrócie: to jeden z takich systemów internetowych, z których korzystają giganci na świecie, a o których mało kto spoza branży decyzyjnej wie.
Jeśli jest w stanie zrobić z nami chociaż procent tego co zrobił z Synerise, to będzie dobrze. ![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Każda redakcja prześciga się dzisiaj w informowaniu kto jest zainteresowany kupnem Wisły Kraków, a umyka najważniejsza rzecz, którą powiedział Leśnodorski:
![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 07.01.2019 o godz. 22:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Ja myślę, że wersja Jadczaka nie trzyma się kupy, ponieważ nawet jeżeli umowa była śmiesznie skonstruowana to przecież Leśnodorski i ten drugi dziś stwierdzili, że ta umowa jest w tym momencie gówno warta. Co do Jadczaka jego reportaż wg mnie był potrzebny i nie widziałem powodu żeby się do czegoś przyczepić, ale z czasem stwierdzam że on oprócz szlachetnego powodu czyli walki z zorganizowaną przestępczością przy okazji musi mieć jakiś wielki ból dupy o Wisłę i to też był dla niego bardzo ważny powód przy robieniu reportażu. Właśnie najlepiej to widać po tej sytuacji gdzię Leśny mówi, że ta umowa nic nie znaczy w tym momencie, a ten tworzy swoją rzeczywistość, że to przez umowę a nie ziemie Jakubas się wycofał. Czyli nawet jak jest jakaś normalna wiadomość o Wiśle, że ktoś był zachłanny na ziemię, to tu też musi być afera i to napewno wina umowy. |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Z ciekawości do obejrzenia z przech chwili
https://youtu.be/EzlRvcvOBpI |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Boniek na tt pod tym filmem. ![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Dzięki. Widzę, że to jakiś młody typek chyba jest. Nic tylko dziękować i życzyć powodzenia
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
-> 12 mln zł na już, bo nie ruszymy nawet,
-> 12-13 mln zł w bardzo niedalekiej przyszłości, -> kupno nowych pilkarzy lub wypożyczanie z innych klubów, -> dalsze utrzymanie piłkarzy i sztabu szkoleniowego, -> wynagrodzenia dla zarządu, muszą docelowo zarabiać, -> koszty najmu stadionu, chyba że to zmienia, ale niby jak, -> pozostałe koszty prowadzenia Klubu, -> nowe umowy na sprzątanie i ochronę spotkań, -> walka z kibolami, sharks nie odpuszcza, z tego przecież żyli, Można się ich pozbyć, wystarczy że struktura Klubu nie rozrosnie się za bardzo aby była swobodna kontrola nad tym. Co raz bardziej tego nie widzę, bo to się po prostu nie opłaca z czysto biznesowego punktu widzenia. Warto wiadomo, bo historia, wartości, wspomnienia, prawdziwi kibice, ehh, ale ciężko będzie to finansowo utrzymać. Także jeśli nowy inwestor to taki, który piłkę traktuje jako hobby, drogie hobby. Tak jak pisałem czekam na rozmowę BL z piłkarzami i decyzje Komisji. Jarosław Królewski pięknie działa, szacun bracie!!
Ostatnio edytowane przez gizmo : 08.01.2019 o godz. 00:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Skąd żeście tego GregoraTS wyjęli
![]() Dawno się tak nie uśmiałem czytając tak absurdalne postulaty ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Tu ogólnie ludzie zwracają uwagę na mało istotne rzeczy. 2 dni wcześniej nasz nowy prezes jasno powiedział, że sprzedaży klubu należy się spodziewać(ewentualnie) w ciągu 3-4 tygodni(jest to logiczne, bo zainteresowani muszą przejrzeć dokumenty, prawnicy skonstruować umowę, itd.). I też sama rozmowa z piłkarzami mówili wiele, tzn. że w najbliższych 10 dniach nie dojdzie do zmiany właściciela(bo jeśli będą zaraz $ to po co rozmawiać? Zwłaszcza, że nasi byli okłamywani przez Sarapatę przez pół roku).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Też widze po ilości postów dzisiaj, że z ludzi uszło powietrze. Był niemądry wpis Gregora, ale poza tym, chyba już powoli przestajemy mieć siłę do tej telenoweli.
Ludzie zobojętnieli - naturalny mechanizm obronny wobec takiej huśtawki nastrojów. Organizm nie wytrzyma tej dwubiegunowej psychozy. Chyba trzeba sobie po prostu powiedziec, ze bedzie co ma być. Ani wcześniej, ani teraz i tak nic już nie zmienimy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie da sie zyc w ekstremie caly czas. W pewnym momencie organizm naturalnie wylacza sie.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Poza tym wszystko ma też swój cykl życia. Także szum medialny. Sytuacja w Wiśle utrzymuje się od dłuższego czasu. A tego show jakie zapewnili trzej królowie to już raczej nie będzie. W mediach będzie co raz mniej informacji o Wiśle. Także zainteresowanie sporej części "niedzielnych" kibiców będzie spadać.
A ja uważam, że to i lepiej. Właśnie teraz, gdy w końcu ktoś poważny wziął się za to. Na chwilę obecną działania mają na celu przywrócić licencję na grę w Ekstraklasie, a w dalszej kolejności szykować klub do sprzedaży. Im więcej takich spraw uda się poukładać, tym większa szansa, że znajdzie się ktoś, kto w to wejdzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=EzlR...ature=youtu.be
To ja w materiale powrócę, do pytania, które ponoć już zostało rozstrzygnięte przez co najmniej 2 kancelarie prawne. Kancelarie, których prawnicy uważaja przecież, że umowa weszła w życie. O przeniesieniu zwrotnym i sądzie. Powód: Literówki.
Ostatnio edytowane przez yarow : 08.01.2019 o godz. 05:31.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Prokuratura wszczęła śledztwo wobec sposobu przejęcia Wisły Kraków S.A.
Policja weszła do siedziby TS dziś rano.
Ostatnio edytowane przez Smuga85 : 08.01.2019 o godz. 07:09.
![]()
Pierwszy mecz na którym byłem:
1997/98 I liga Wisła Kraków 0:0 Stomil Olsztyn Najlepszy mecz na którym byłem: 14.12.2011 Wisła Kraków 2:1 Twente Enschede Najlepszy wyjazd na którym byłem: 18.09.2008 Tottenham Hotspur 2:1 Wisła Kraków |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Przeszukania,policja w siedzibie WIsly,przeszukania w Krakowie
https://www.rmf24.pl/fakty/news-prze...ak,nId,2772293 |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
I bardzo dobrze.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Będą szukać tej złotówki
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/pr...krakow/dpq4lrt
Jak weszła Policja, to witaj IV ligo. Niestety. To z pewnością utrudni działanie nowemu zarządowi, a brak dokumentów w firmie odstraszy inwestorów. ![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Tak i tak bedzie 4 liga. Oklamywali by nas jeszcze 2 tygidnie, 3 a potem bylaby konferencja, że jednak nic sie nei da zrobić. Bardzo dobrze ze wpadli do Tsu dzisiaj.lepiej ze zrobili to teraz niz za np pol roku kiedy bedzie ogarnianie nowego podmiotu prawnego zalatwianie formalnosci i wszystkiego co zwiazane z wystartoweaniem od zera. Być może w 4 lidze od razu zacznie w nas inwestowac jakis kwiecień czy ktos inny. Na prawdę wierzycie, że ktos kto jest milionerem zainwestowal by teraz swoje ciezko zarobione pieniądze w taki burdel? Nie ma szans. Ludzie ktorzy dorobili sie fortuny na pewno nie oddadza od razu w dlugi 20 milionów na klub, ktory już w tym tygodniu nie bedzie mial pilkarzy
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|