The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
No_look_Pass
Member

Od: 10.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2019, 00:35
Jadczak, Stanowski i inni w najmniejszym stopniu nie zaszkodzili klubowi. Zrobili to tylko TS wespół z Sharksami i SKWK. Nikt więcej.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 06.01.2019, 00:39
No_look_Pass napisał(a):Wyświetl post
Jadczak, Stanowski i inni w najmniejszym stopniu nie zaszkodzili klubowi. Zrobili to tylko TS wespół z Sharksami i SKWK. Nikt więcej.

Zgadza sie,
ale nie ma ludzi, którzy sie niczego nie boją. Nawet zwykłego wpie.......lu w ciemnej ulicy można się przestraszyć.

Stanowskiemu nie grozi zamilczenie.

Zwłaszcza w świecie mediów - dopóki się o kimś mówi, to on istnieje. Kiedy osoba staje sie zapomniana, jest łatwiejszym celem. To nawet psychologicznie napastnikowi jest łatwiej zaatakować z taką świadomością, że przyszłą ofiarą już się nikt nie interesuje.
Ostatnio edytowane przez yarow : 06.01.2019 o godz. 00:45.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 06.01.2019, 00:43
Mnie cieszy, że w końcu została przerwana ta "zmowa milczenia". Mam nadzieje, że dziennikarze nie zapomną i będą do znudzenia, codziennie przypominali, kto jest winny tej farsy.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 06.01.2019, 00:45
Bez względu na to czy jadczak wyemitowałby materiał o nas czy nie to dzisiaj byłoby dokładnie tak samo....

W spiski o urojonych prlowsko-ubeckich mitach połączonych z wsi, masonami i żydami może tylko wierzyć abcabc....

Odpowiedz cytując
Rience
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 06.01.2019, 00:54
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Bez względu na to czy jadczak wyemitowałby materiał o nas czy nie to dzisiaj byłoby dokładnie tak samo....

W spiski o urojonych prlowsko-ubeckich mitach połączonych z wsi, masonami i żydami może tylko wierzyć abcabc....

Dokładnie, niezależnie od tego czy Jadczak by materiał wyemitował czy nie w sytuacji finansowej Wisły nic by się nie zmieniło, bylibyśmy dokładnie w tym samym miejscu gdzie jesteśmy, czyli na skraju bankructwa.
Odpowiedz cytując
Blixa
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 06.01.2019, 00:58
Jezeli jakis dzennikarz moze rozlozyc klub jak wielu twierdzi na tym forum to co to jest za klub? Ten klub zalatwili ludzie udajacy najwiekszych kibicow tego klubu a dziennikarze jedynie poinformowali swiat o tym szwindlu. To nie Stanowski czy Jadczak zgarneli 20 milionow do kieszeni w ostatnich dwoch latach z kasy tego klubu.
Odpowiedz cytując
kotyrek
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 06.01.2019, 00:59
Rience napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie, niezależnie od tego czy Jadczak by materiał wyemitował czy nie w sytuacji finansowej Wisły nic by się nie zmieniło, bylibyśmy dokładnie w tym samym miejscu gdzie jesteśmy, czyli na skraju bankructwa.
Tylko ze bez tego nagłośnienia umarlibyśmy po cichu jak inne kluby. Dzięki mediom mamy z 5% szans.
Odpowiedz cytując
filipski
Member

Od: 06.2010

Stary 06.01.2019, 01:00
Trudno bronić osoby, która się nie wypowiada.
Trudno świecić oczami za człowieka, który nie reaguje na ośmieszanie właściwie z każdej strony.
Trudno walczyć w pojedynkę z wiatrakami, kiedy osoba, o którą się walczy, sama tego nie robi, przez co wychodzi się tylko na głupka.

Ja ten trud podjąłem, z własnej inicjatywy. Nie miałem i nie mam wątpliwości kto w tej rozgrywce jest dobry, a kto zły. Przeczytałem przed chwilą każdy mój post - podtrzymuję każde słowo. Jednak trud ten mnie przerósł.

Ktokolwiek na tym forum ma do mnie pretensje o rozbudzenie bezpodstawnych nadziei i idące za nim rozczarowanie - przyjmuję to i przepraszam.

Tych wszystkich, którzy uważali, iż moje słowa to manipulacja polegająca na wmawianiu innym tego, co chcą usłyszeć, zachęcam, aby tak samo potraktowali ludzi, którzy dziś robią właśnie to - mówią, piszą i publikują dokładnie to, co wszyscy chcą usłyszeć.

Oby znalazł się ktoś, kto powie to, co usłyszeć powinniśmy i obyśmy mu uwierzyli. Oby mógł przedstawić publicznie dowody, a jego poczucie lojalności nie wiązało go tak, jak mnie.

W temacie niedoszłego przejęcia klubu mam już tylko nadzieję, że w najbliższym czasie wypłynie umowa - ona wszystkich wyjaśni, nie mam co do tego wątpliwości.

Tym, którzy byli zainteresowani, którzy prowadzili merytoryczne dyskusje i którzy nie dali się zwieść byle słowom, lecz dociekali - dziękuję. Wisła to Wy.

Mam nadzieję, że doniesienia o nowych nadziejach okażą się tymi, na które wszyscy czekali. To jest najważniejsze, bo nie będzie Wisły w 4 lidze, co do tego nie mam wątpliwości. Ja już nie chcę przykładać ręki do cyrku, który się rozgrywa na naszych oczach.

Trzy ostatnie dni, konferencja prasowa, dzisiejsze wywiady utwierdziły mnie w jednym przekonaniu:

haczyk został połknięty, nad tą Rzeką, gdzie role od dawna odwrócone.

Ale wierzę, wiem to, że Wisła nigdy nie zginie!
Odpowiedz cytując
kotyrek
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 06.01.2019, 01:07
filipski napisał(a):Wyświetl post
Trudno świecić oczami za człowieka, który nie reaguje na ośmieszanie właściwie z każdej strony.
Trudno walczyć w pojedynkę z wiatrakami, kiedy osoba, o którą się walczy, sama tego nie robi, przez co wychodzi się tylko na głupka.

Ja ten trud podjąłem, z własnej inicjatywy. Nie miałem i nie mam wątpliwości kto w tej rozgrywce jest dobry, a kto zły. Przeczytałem przed chwilą każdy mój post - podtrzymuję każde słowo. Jednak trud ten mnie przerósł.

Ktokolwiek na tym forum ma do mnie pretensje o rozbudzenie bezpodstawnych nadziei i idące za nim rozczarowanie - przyjmuję to i przepraszam.

Tych wszystkich, którzy uważali, iż moje słowa to manipulacja polegająca na wmawianiu innym tego, co chcą usłyszeć, zachęcam, aby tak samo potraktowali ludzi, którzy dziś robią właśnie to - mówią, piszą i publikują dokładnie to, co wszyscy chcą usłyszeć.

Oby znalazł się ktoś, kto powie to, co usłyszeć powinniśmy i obyśmy mu uwierzyli. Oby mógł przedstawić publicznie dowody, a jego poczucie lojalności nie wiązało go tak, jak mnie.

W temacie niedoszłego przejęcia klubu mam już tylko nadzieję, że w najbliższym czasie wypłynie umowa - ona wszystkich wyjaśni, nie mam co do tego wątpliwości.

Tym, którzy byli zainteresowani, którzy prowadzili merytoryczne dyskusje i którzy nie dali się zwieść byle słowom, lecz dociekali - dziękuję. Wisła to Wy.

Mam nadzieję, że doniesienia o nowych nadziejach okażą się tymi, na które wszyscy czekali. To jest najważniejsze, bo nie będzie Wisły w 4 lidze, co do tego nie mam wątpliwości. Ja już nie chcę przykładać ręki do cyrku, który się rozgrywa na naszych oczach.

Trzy ostatnie dni, konferencja prasowa, dzisiejsze wywiady utwierdziły mnie w jednym przekonaniu:

I co tylko tyle wyjaśnienia i znikasz ? Może jednak ciut więcej szczegółów....
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 06.01.2019, 01:09
Cytat:

No to żeś się postarał hehe
Miało być cos super, miałeś coś konkretnego napisać a tu znowu jest lanie wody.
A powiedz, na początku piszesz o tym, ze trudni Ci bronić Vanna Ly?

Haczyk to połknęły teraz takie same osoby, które połknęły te Twoje rewelacje. Ludzie wolą z siebie robić głupków aby na silę w coś wierzyć, wierzyć w to, ze ktoś im zrobi dobrze. Nie rozumieją, ze skoro ktoś kłamie mówiąc A to pewnie skłamie też mówiąc B, a może powie prawdę mówiąc B,C,D a skłamie przy E. Nie rozumieją, że jak ktoś kłamie to pewnie ma złe intencje. I dlatego obecny zarząd to jest odpowiednik Sarapaty i Dukata czyli oszuści i krętacze. Nic więcej. Także kto chce to niech sobie haczyki połyka tylko Ty nie wymyślaj znowu, że jestes jedynym oświeconym i kumatym bo znowu zaczynasz głupoty gadać, ze nikt nic nie wie i nie rozumie, tylko Ty wiesz jak jest. Tak jakbyś nie czytał tego forum i ludzi, którzy jak nie ufali tak nie ufają tym panom z SKWK a teraz z zarządu SA
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 06.01.2019 o godz. 01:16.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 06.01.2019, 01:13
dalej sie dajecie temu debilowi podpuszczac ........szkoda slow - ....tylko juz czytam - bo po smutku i tragedii - nastala komedia
Odpowiedz cytując
Yggdrasil
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 06.01.2019, 01:14
filipski napisał(a):Wyświetl post

Musisz mieć stary niebywały ubaw, trenując tutaj sobie swoje zdolności w tworzeniu nieweryfikowalnego pustosłowia. Astrologia i wróżbiarstwo. Ja wiem, że ty doskonale sobie zdajesz sprawę z tego co tutaj robisz i z tego jak to robisz. Kłania się zapewne humanistyczne wykształcenie - nauka trwająca, lub może dawno zakończona.
Mądry z ciebie gość, ale paskudny i złośliwy cynik. Bawisz się słowem, ale kosztem ludzkich uczuć.
Pewnie masz to gdzieś, może nawet właśnie o to chodzi żeby się ludźmi (może podludźmi, wiślackim-ubeckim ścierwem? ) tutaj pobawić. Pograć na emocjach.

Powiem tak.
Jeżeli coś wiesz rzeczywiście, to proszę napisz to. Jeżeli się bawisz, to pobaw się stary gdzie indziej, bo po prostu wstyd..miej jakąś klasę i godność.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 06.01.2019, 01:15
przeciez ten trol karmi sie waszym zainteresowaniem .....ludzie , miejcie tyroche oleju w glowach , koles jest zalosny jak siosrty Godlewskie- a wy lykacie to jak mlode pelikany ...nie karmcie trola i nie reagujcie - to zniknie jak sarapata z klubu
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 06.01.2019 o godz. 01:17.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 06.01.2019, 01:19
Cytat:
przeciez ten trol karmi sie waszym zainteresowaniem .....ludzie , miejcie tyroche oleju w glowach , koles jest zalosny jak siosrty Godlewskie- a wy lykacie to jak mlode pelikany
Oj tam, po prostu niech napisze jakiś konkret a jak nie to won albo może jakiś banik dożywotni?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 06.01.2019, 01:20
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
przeciez ten trol karmi sie waszym zainteresowaniem .....ludzie , miejcie tyroche oleju w glowach , koles jest zalosny jak siosrty Godlewskie- a wy lykacie to jak mlode pelikany ...nie karmcie trola i nie reagujcie - to zniknie jak sarapata z klubu
tak? a kiedy konto skasujesz?

Odpowiedz cytując
Yggdrasil
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 06.01.2019, 01:20
Nikt już tego nie łyka co on pisze..bardziej mnie ciekawi dlaczego to robi. Nuda, chęć poczucia się ważnym, czy jakaś celowa nienawiść..

ale walić to..nic to nie zmienia
Odpowiedz cytując
burki
Member

Od: 05.2017

Stary 06.01.2019, 01:22
Adass
Jako czlowiek w miare ogarniety,zastanow sie co Cie popycha w strone dyskusji na poziomie NSDAP?

Zadam Ci pytanie,czy bedac przypadkowym czlonkiem SKWK mozna czuc sie obecnie przynajmniej zawstydzonym tym faktem i czy jesli tak,to warto nadal tej organizacji bronic ? Twierdze,ze byli czlonkowie SKWK moga nalezec do Socios,ale nie powinni zajmowac zadnych decyzyjnych funkcji ani w Socios ani w jakichkolwiek innych strukurach klubu,nawet jesli byli wylacznie biernymi czlonkami SKWK, bo oni maja wypaczona filozofie kibicowania.Oni tam glosowali za takimi miedzy innymi sprawami, jak n/w przykladowe pytania do Socios :

czy Socios potrzebuja 1 zl na oprawy itp ? Czy Socios potrzebuja na zakup bebnow lub petard ? Czy Socios potrzebuja kar dla klubu za bluzganie dopingu skaczacych tylem do boiska? Czy Socios potrzebuja dyrektyw kierownictwa tej organizacji np o bojkocie klubu? Czy Socios potrzebuja zbierac do puszek na cokolwiek Czy Socios potrzebuje itd.itp etc

A jesli Socios nie potrzebuja,tego o co walczylo SKWKi,to po co komu SKWK ? Jesli Socios placa ogromne skladki na rozwoj klubu,to potrzebuje nowych miskow z nozami na meczach, czy obrzucania stadionu petardami lub innych karnych oplat od PZPN za takie czy inne abstrakcje idiotow ? Chyba w Socios nie ma idiotow ,aby wlasne pieniadze wyrzucac w bloto.Mam taka nadzieje

Na sam koniec powiem,ze nie chce przyjmowac postawy Bednarza i dokonywac oskarzen zbiorowych,ktore zle sie przysluzyly szczytnej sprawie,dlatego wiec przyjmuje Twoja uwage jako sluszna ale chce przedstawic jak wazny jest problem,aby usunac sposrod nas rzeczywistych winawajcow zla wylacznie.Choc zobacz ile jest pytan jak dalej kibicowac,aby zmadrzec przed faktem a nie po fakcie
Ostatnio edytowane przez burki : 06.01.2019 o godz. 02:48.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 06.01.2019, 01:22
tak? a kiedy konto skasujesz?
ja mam skasowac konto ? Ty mi to mowisz krzykaczu ? przeciez ty wszystko wiesz ....... nazwalbym cie pajacem ale szkoda mi loginu wiec napisze tak : smieszysz mnie .......
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 06.01.2019, 01:24
Cytat:
Nikt już tego nie łyka co on pisze..bardziej mnie ciekawi dlaczego to robi. Nuda, chęć poczucia się ważnym, czy jakaś celowa nienawiść..
Gość chciał zostać celebrytą, coś tam może wiedzial a może wszystko zmyślał. Tylko nie wiedział jaką cenę się płaci za to bycie celebrytą i trochę mu się bajka posypała jak żółty zniknąl i o ile miał jeszcze swoich wyznawców kilka dni temu, jak były nadzieje na przelew to już teraz każdy go tu jebie więc trochę musi go boleć .
drozd:
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Stary 06.01.2019, 01:37
Ja bym tak łatwo nie osądzał.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 06.01.2019, 01:48
ja mam skasowac konto ? Ty mi to mowisz krzykaczu ? przeciez ty wszystko wiesz ....... nazwalbym cie pajacem ale szkoda mi loginu wiec napisze tak : smieszysz mnie .......

Rozumiem, że jesteś rozgoryczony tym, że cały cyrk okazał się cyrkiem, a nie jak myślałeś zbawieniem dla nas... Po wywiadzie z Pietrowskim tylko idiota mógłby brac na powaznie tych ludzi... (przykro mi, że nic z tego nie wyszło, naprawdę chciałem, aby było dobrze, być może będzie, nie neguje tego, ale nie z wanną, przepraszam jak myślisz, że ja spaliłem ten deal :] )

Rozumiem cie... studziłem twoje tępe podniecenie już 18 grudnia... podniecenie tak buzowało w głowie, że zatraciłeś kontakt z rzeczywistością.. zacząłeś doszukiwać się, że temat padł przez takich jak ja - tych co nie wierzyli i o tym pisali na forum, a Wanna ly się rozmyślił

18.12.2018, 00:46
Czytaj uważnie co pisze... Cały czas podkreślam, aby się nie podniecać, gdyż upadek będzie dużo bardziej bolesny, aby schłodzić głowy i nie snuć wielkich planów opieranych na budżecie 200mln..
19.12.2018, 00:15
Oby to nie był Meresiński 2.0, mam złe przeczucia.
Rozumiem, że moje negatywne podejście do tematu rozwścieczyło cie do granic możliwości i zarzuciłeś mi, że dzięki mojej niewierności i ośmieszaniu "inwestorów" parchy się śmieją

naprzemian sprawdzam nasze forum z tematym parchów o Nas i naszym SB - dobijamy do ich dna , z dnia na dzien coraz nizej upadamy w merytoryce rozmow ....gratuluje ....Lucjusz , nie pozdrawiam , ale widze ze znow zaczynasz Ty i inni .....najgorzej to dawac wrogom powodow do szydery i zniesmaczenia

Co będziemy pisać jak "nasze" negatywne pisanie o inwestorach okaże się nieprawdą No nie wiem to ty mi powiedz, co napiszesz...
18.12.2018, 00:26

L ....tylko sie zastanawiam co Ty i wielu innych ( a Ty jestes jedym z najwiekszych przemadrzalcow ) bedziecie pisac gdy to wszystko okaze sie nieprawda i jednak sponsor-inwestor sie znajdzie ? po prostu pol tego forum zrobi z geby cholewe - a potem jakby nigdy nic skupicie sie na pisaniu dalszych postow ...po prostu ilez mozna klepac cos na " chybil-trafil" nie majac ku temu zadnej wiedzy ?
WIEDZE Jaka tu wiedze należało mieć, aby widzieć, że Pietrowski to pajac, a ten cały wanna to jakiś wietnamczyk z placu Jaką wiedzę? Wystarczył zdrowy rozsądek.

OSTATECZNE POGRĄŻENIE :

trzeba bylo ten temat 9 abo forum) zamknac na kilka dni .....teraz cokolwiek sie ukaze to bedzie niezla szydera ( jak z bomby regana) z tych co wierzyli w newsy jesli sie okaze to wszystko szopką , albo z tych co tak zażarcie negowali jak Lucjusz i wielu wielu innych , jesli te newsy okaza sie prawdą ......prosze tylko o niekasowanie postow z ostatniego tygodnia , mam nadzieje ze wielu "szeryfów zza biurka" i innych "kumatych" po prostu zrezygnuje ze swoich loginow ....przypominam ze to forum czyta tez wielu ludzi spoza Wisly i maja pewnie taka samą beeke z Nas jak My z parchatych dzdanów
Nie... nie kasujemy postów ... Cyrk był cyrkiem od pierwszego dnia, w zasadzie zaczął Baszczu wpuszczony w maliny... (nie mam żalu do niego).

Ty masz czelność pisać o pajacach? Ty chyba nie wiesz kto zrobił z siebie błazna i znów próbujesz odwrócić kota ogonem... otóż BŁAZNA zrobiłeś z siebie ty i wielu innych, którzy się oburzali na tych nieufnych...

Błaznami okazali się ci co pisali " zobaczymy co stanowski napisze jak wejdzie przelew..." ..

Ehhh pelikanie, nie wstyd ci? Ludzką rzeczą jest błądzić i wierzyć w mikołaja, ale można zachować godność i się przyznać (ja przynajmniej napisałem, że dałem się nabrać Marzenie bo to co mówiła o finansach brzmiało sensownie), a nie brnąć w kanał coraz głębiej... Zostałeś częściowo rozliczony, proszę nie kompromituj się dalej, gdyż nie chcę więcej czasu poświęcać na szukanie kwiatków (aha i nie wywołuj mnie, bo gdyby nie powyższe cytaty gdzie piłeś do mnie "co powie lucjusz jak wanna przeleje 12mln" w życiu nie chciałoby mi się szukać co tam bezmyślnego nabazgrałeś....a że zależało ci bardziej na tym aby deal wszedł nie ze względu na dobro Wisły, a na skompromitowaniu tych niewiernych to masz za swoje)
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 06.01.2019 o godz. 02:09.

Odpowiedz cytując
petred
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2008

Stary 06.01.2019, 01:53. .....
17wojownik napisał(a):Wyświetl post

Ale serio - czy czasem szybko nie następuje zmiana warty jeśli chodzi o główne wiślackie formalne stowarzyszenie?
oby!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
InQ
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 06.01.2019, 01:58
raindog napisał(a):Wyświetl post
Napiszę krótko:

Jadczak miał rację. Ci, którzy go atakowali, w większości bronili największych *%^&$&$ w historii klubu. Jeśli ktoś nie darzy go sympatią, przyzwoitość w tym momencie sugerowałaby milczenie.
Mam wrażenie, że oprócz kibiców Wisły, są również po prostu kibice chuliganki, rekinów, atmosfery na stadionie, interesów, spraw wokół Wisły itp. ale - jeszcze raz - w żadnym wypadku nie kibicują oni Wiśle. ...albo po prostu część ludzi ma klasyczny syndrom sztokholmski.
Jadczak w kilku tezach miał może rację i tyle. Nic więcej.

Natomiast radykalnie spłaszczyłeś problem tej osoby (ten człowiek wyraźnie określił że albo jesteś bandytą, albo nie kibicujesz Wiśle). Biorąc pod uwagę jego ataki na ludzi którzy chcieli ratować Wisłę (na pana Włodarskiego i Kwietnia), wyzwiska wobec kibiców bo chodzą na mecz, a także wyzywanie Nawałki bo ma czelność pojawiać nie na meczach Wisły wyraźnie nam pokazuje jego stanowisko. Dla niego Wisła powinna zniknąć z piłkarskiej mapy.

Wybacz ale dla mnie ten pan stoi dokładnie w tym samym rzędzie co sharksi, kibole, Sarapata (i reszta jej zarządu), ludzie z RN i ze struktur ESA, oraz niektórzy politycy krakowscy - prawdopodobnie skorumpowani (np. ta pani co wysyłała skandaliczne listy do ESA, lub ten pan którego już zgarnęło CBA).

To jest ten sam szereg hipokrytów którzy niszczą Wisłę (jedni pod pretekstem że są jej kibicami, drudzy pod pretekstem walki z bandytami są bardziej zainteresowani dokopaniu klubowi a nie bandytom)

Wszyscy widzieliśmy jak pan Szymon zareagował kiedyś na uwagę "nie wylewaj dziecka z kąpielą".

----

Po prostu każdy kto działa z intencją zaszkodzenia klubowi powinien spotkać się z krytyką (zaznaczam że nikt z wyżej wymienionych nie jest zainteresowany uzdrowieniem sytuacji).
Ostatnio edytowane przez InQ : 06.01.2019 o godz. 02:04.
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.01.2019, 01:59
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
Ja bym tak łatwo nie osądzał.
Ty dalej tak na poważnie nosisz tą ....ę ciapatę w avatarze czy może miałeś udziały w jej wynagrodzeniu ?
Ostatnio edytowane przez Devonisch : 06.01.2019 o godz. 02:01.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
petred
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2008

Stary 06.01.2019, 02:05
Devonisch napisał(a):Wyświetl post
Ty dalej tak na poważnie nosisz tą ....ę ciapatę w avatarze czy może miałeś udziały w jej wynagrodzeniu ?
JEj morda jaki i znaki rozpoznawcze Sharksów nigdy więcej nie powinny mieć miejsca na stadionie R22 jęśli kiedykowiek tam wrócimy
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Stary 06.01.2019, 02:07
Devonisch napisał(a):Wyświetl post
Nie szanuję tej Pani. Ale zrobiłem to specjalnie dla Ciebie. Jest lepiej?
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
rmar
Junior Member

Od: 12.2018

Stary 06.01.2019, 02:07
@InQ

Taka mądra książka sprzed prawie dwóch tysięcy lat mówi, że "Po owocach ich poznacie". To by było tyle w zakresie stawiania szkodzenia Wiśle przez Jadczaka na równi z Sharksami.
Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez rmar : 06.01.2019 o godz. 02:09.
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 06.01.2019, 02:11
@filipski Sorry, z góry staram się zawsze traktować każdego poważnie ale tutaj niestety panowie Hartling, Pietrowski i Vanna Ly pojechali po bandzie. Próbowałeś ich przedstawiać jako poważnych ludzi od mokrej roboty którzy zajmują się restrukturyzacją spółek, ja się tylko zastanawiam, jakim cudem oni mogli sprostać takiemu zadaniu nie dogadując się nawet między sobą i angażując w ten deal jakiegoś totalnego przekręta. Pan Pietrowski zasłynął jedynie opowiadaniem dyrdymałów w mediach a pan Hartling mówi publicznie o swoich niedoszłym wspólniku per "mały dupek", średnio to poważne również. I szczerze powiedziawszy? Wolę zdecydowanie, że obecnie sprawą Wisły zajmuje się ktoś taki jak Bogusław Leśnodorski, że wreszcie zaczynamy żyć dobrze z mediami, że powolnie mam nadzieję, uda się oczyścić Wisłę z tych wszystkich bandyckich powiązań a jakiś biznesmen z głową na karku wedle najnowszych doniesień ten klub przejmie. I to taki biznesmen którego można znaleźć w internecie...

Dlatego też nie rozumiem co masz na myśli pisząc "udało się nam połknąć haczyk" bo nikt żadnego haczyka nie połknął. Gdyby trio faktycznie miało okazać się zbawcami to nie potykaliby się o własne sznurówki, oni nawet nie potrafili się we 3 dogadać a mieliby klubem zarządzać, w dodatku bez kasy...

I jeśli masz z którymś z nim kontakt to możesz przekazać i mam nadzieję, że 99% ludzi mnie poprze, że kibice Wisły serdecznie proszą ich o zaprzestanie w tych chwilach mieszania bo nawet jakby ostatecznie mieli zostać właścicielami jednocześnie opóźniając odblokowanie licencji, dopuszczając do spadku do 4 ligi i blokując normalne wyjscie z sytuacji, to każdy będzie ich tutaj nienawidził...

A być może jesteś trollem i niepotrzebnie się produkowałem, ale cóż, podejmę ryzyko.
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.01.2019, 02:15
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
Nie szanuję tej Pani. Ale zrobiłem to specjalnie dla Ciebie. Jest lepiej?
Teraz jestem ZA !
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
InQ
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 06.01.2019, 02:32
rmar napisał(a):Wyświetl post
@InQ

Taka mądra książka sprzed prawie dwóch tysięcy lat mówi, że "Po owocach ich poznacie". To by było tyle w zakresie stawiania szkodzenia Wiśle przez Jadczaka na równi z Sharksami.
Nie stawiam ich na równi (bo skala czynów jest inna)... stawiam ich w tym samym rzędzie (bo mają ten sam cel)

Po prostu są osoby które:
1. Dążą do upadku, lub likwidacji klubu
2. lub dążą do uratowania klubu (nie mylić klubu z bandytami - bo chcemy ich wykopać nie likwidując klubu)
3. lub osoby które nie zdefiniowały swoich intencji.

Nie chcę pisać o wojnie z bandytami, tylko o ratowaniu klubu.

U pana Szymona i bandyci muszą oberwać (tu się zgadzam) i klub powinien upaść (tu jest mój radykalny sprzeciw - A O TYM ASPEKCIE MOWA).

----
Po prostu chcę aby od klubu odsunąć całą grupę działająca na szkodę Wisły. Tyle... (nie obchodzi mnie to czy jest to dziennikarz, polityk, czy też bandyta).
Ostatnio edytowane przez InQ : 06.01.2019 o godz. 02:39.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów