|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Pracuje w finansach i polskie Accenture biduje... nie sadze żeby to był dobry trop. Nie lepiej poczekać jeszcze trochę na oficjalne info?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Żaden AON ani Accenture...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
nie wiem, co mnie w żydkach bardziej śmieszy: czy to, że bardziej kręci ich nasz klub, niż ich własny, czy to, że nie mają pojęcia, że jak wysyłają te ich bieda-maile do jakiś firm, aby niby je odstraszyć, to są one wyłapywane przez serwery i oznaczane jako spam, więc nie docierają do nikogo
ale tego nie zrozumiesz, to trzeba się urodzić z taką chorobą, zwaną potocznie niedojebaniem umysłowym.Czy też macie wrażenie, że od czasu Meresińskiego wsiedliśmy do jakiegoś roller-coastera, który za cholerę nie chcę się zatrzymać? Ech, a za Cupiałą było tak spokojnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Słuchaj Jontek, zalogowałeś się dziś tutaj wraz z dużą hordą młodych wilczków z Kałuży. Albo chcecie trochę namieszać oraz przy okazji zdobyć informacje na temat naszego nowego inwestora, albo po prostu chcecie przerzucić się na Wisłę, mając dość upokarzania. Co bardziej prawdopodobne?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
To ja nie mam prawa nie wierzyć w świętego Mikołaja bo w razie draki mam się chowac ? Chyba kpisz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Co w tym dziwnego? Jakby mieli najpierw wpłacić a potem dopiero przejąć klub to byłoby ryzyko, że kasa z konta zniknie i nie koniecznie zostaną spłaceni zawodnicy.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
To na koncie są jeszcze jakieś pieniądze ?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
http://sportdziennik.pl/wisla-krakow...atniej-szansy/ Powód: brak linku :)
Ostatnio edytowane przez kubad99 : 17.12.2018 o godz. 23:42.
![]()
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
jestem dobrej myśli, trzeba wierzyć do końca. Być może to AON albo Accenture, ważne, aby wyrównali zaległości z pensjami i pozbyli się obecnego zarządu
|
|
|
|
Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
Nie aon, nie szejki z MC, tylko jakiś fundusz inwestycyjny. Zaraz zacznię się dochodzenie forumowych detektywów. Ale to Miga, więc dzielmy przez dwa
http://sportdziennik.pl/wisla-krakow...atniej-szansy/ |
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
A mówi wam coś takiego jak skrót ZTE ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Chiny, Zanzibar, Polska, Japonia, Wielka Brytania, Szwajcaria.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Boże ludzie jakie accenture. Zejdźcie na ziemię. Jeszcze to podpisywanie w Krakowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez heoij : 18.12.2018 o godz. 00:05.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2005
Offline |
|
|
oczywiście, to Zalaegerszegi Torna Egylet, węgierski klub
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ZARAZ ZARAZ ZARAZ, a ty kim jesteś? Szeryfem nie za biurka? Działasz publicznie? Uczestniczysz w negocjacjach
Pan od nielubianych słów typu SOCIOS - nie lubi również socios przy nicku, śmieszy go to :] szkoda tylko, że nie potrafisz skumać najprostszej rzeczy, że taki zabieg ma duży wpływ marketingowy (to przy nicku, tak...) Do tego zakochany w Kicie... :/ Ciekaw jestem czyś taki nie szeryf biurkowy i w socios jesteś, jak tak innych ganisz |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Opiniami tego pana nie ma co się emocjonować:
1. Większość jego informacji jest tak samo rzetelnych jak te z krakowskimi biznesmenami (długo się upierał że takiego tematu nigdy nie było). Większość informacji sam sobie wymyśla. 2. Dla niego każdy kto jest przychylny Wiśle jest bandytą, lub oszustem (wystarczy spojrzeć co pisał o Wiesławie Włodarskim...) 3. Każdy kto spotkał tego pana wie jak "poważnych" ma informatorów. Tylko szkoda że większość z nich dla zabawy podsyła mu fake newsy xD (niczym takie drażnienie się z kimś kto ma opinię "foliarza")
Ostatnio edytowane przez InQ : 18.12.2018 o godz. 00:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
LucjuszWielki w odroznieniu od ciebie nie odzywam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia- ty natomiast tak samo jak ja nic nie wiesz a szczekasz non stop ze to wszystko kpina i sciema itp ....owszem , nie twierde ze nie masz racji ....tylko sie zastanawiam co Ty i wielu innych ( a Ty jestes jedym z najwiekszych przemadrzalcow ) bedziecie pisac gdy to wszystko okaze sie nieprawda i jednak sponsor-inwestor sie znajdzie
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 18.12.2018 o godz. 00:33.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
Nie podano jeszcze nazwy tych/tego konsorcjum z szwajcarii (?) Co miga pisał, a już znalazło się pare debili co biadola ze nie wyglada to za dobrze. Wezcie rozped w sciane i sprawdzcie co macie w glowie. Dajecie sie nabierac na właścicieli MC (pozal sie boze dziennikarze tez), to niestety kazda firma ktora nie ma petrodolarow to upadek. Powodzenia. Czekamy do dzis wieczor/srody.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Poza tym, już jedna niby wiarygodna informacja jakoby rano miało się coś wyjaśnić, a potem być może na Wigilii okazała się ściemką.... Cholewę z gędy robią ci co podysłają info, a ja faktycznie NIE WIEM NIC, ale w jakiś sposób potrafię wiarygodnie ocenić rzeczywistość i potrafię wyciągac wnioski z przeszłości scenariusz powtarza się.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 18.12.2018 o godz. 00:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
https://twitter.com/zbymak1/status/1069180240860196864
https://twitter.com/zbymak1/status/1069623239712940032 Dwa bardzo ciekawe twitty zbymaka z 2 i 3 grudnia biorąc pod uwagę najnowszy artykuł Migi i jutrzejszym locie zarzadu do Szwajcarii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
![]() ehh ta Szwajcaria |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Mnie jedno zastanawia: najpierw Wlodarski decyduje się na wejście w Wisle, nawet wywiadów na ten temat po czym po krótkim audycie odpuszcza. Argumentuje tą rezygnację z Wisly nie kolejnymi trupami które z szafy wypadly ale małą ilością czasu koniecznym na finalizację spraw.
No więc jak: od początku wiedział kiedy jest deadline i na początku go akceptował ale trzy dni później już nie? Malo prawdopodobne. Dla mnie jedyne wytlumaczenie tej sytuacji to to, że dowiedzieli się kto i z jaką klasą ma w klub wejść. I dlatego odpuścili. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|