|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Nie dam sobie ręki uciąć ale to chyba było ze strony Pawła ironiczne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
co oni chca od tego biednego miska i jego kolegow? Wszystko przez tych dziennikarzy!
![]()
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
WSH zarznelo ten klub wiec zasadne jest pytanei czy nowi ludzie nie maja powiazania z pasozytami.
A kibice nie zarzneli klubu tylko bandyci nazywajacy sie kibicami A co do panow(Kwasniewski Michlowicz) z wczorajszej konferencji nietrudno znalezc wywiad z listopada 2012 roku https://sport.interia.pl/klub-wisla-...dli,nId,715114 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ale niestety prawda jest tez taka, żeby uratować TS to trzeba wszystkich ludzi związanych nawet towarzysko z WSH pogonić w pierwszej kolejności. Nie zmieni się nic, jeśli Ci ludzie będą reprezentować Wisłę.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Tak, po tym, co się wydarzyło i co się dzieje przyjmuję, że oni nie wiedzą; a nie, jak kiedyś, że wiedzą. Zwłaszcza, że poprosili o wsparcie merytoryczne kancelarii Leśnodorskiego: we wszystkim. Nie zgadzasz się ze mną w tej ocenie, czy chodzi tylko o to, że pomyliłem się co do Sarapaty? Dlatego, jak rozumiem, pomaga jego kancelaria, a nie on.
Ostatnio edytowane przez czaro : 05.01.2019 o godz. 18:52.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
bodyn
dyskusja z tymi ludzmi nie ma sensu.To ubliza nie tylko inteligencji ale i godnosci,kazdego uczciwego czlowieka.Wisla jest w rekach drapieznych ryb a nie ludzi.SKWK to ich legalny przedstawiciel a obecnie TS takze
Ostatnio edytowane przez burki : 05.01.2019 o godz. 19:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A tak w międzyczasie , czekając na wyrok chciałbym spytać o scenariusz kiedy będziemy startować od B klasy czy tam od IV ligi . Oczywiście jeśli uda się stworzyć sekcje piłki nożnej od nowa , uda się wykupić prawa do herbu , nazwy i takie tam .... Bo wątek poruszany był wielokrotnie ale nikt jakoś nie potrafił odpowiedzieć , gdzie będziemy wtedy ewentualnie grać ? Na jakim stadionie ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na takim na jaki nas bedzie stac.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ale może ktoś mądrzejszy wie więcej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
IMO Odpowiedź kolegi na obecna chwile wydaje się precyzyjna (równie precyzyjna jak Twoje pytanie). ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Wydaje mi się, że tylko małe kroczki mają szanse powodzenia. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Najnowszy tweet Stanowskiego sugeruje, że się dzieje coś dobrego... ale pisany "szyfrem".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Herbu przecież nie trzeba będzie wykupować, bo wrócilbyśmy do gry pod herbem TSu a nie loga SA. Na jakim stadionie ? Pewnie tam gdzie będzie najtaniej albo za darmo, Zabierzów, Bronowianka ? ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
nero
,tylko jesli ktos dokona czystki natychmiastowej i calkowitej,pojawia sie nowi i uczciwi czyli normalni ludzie Wisly.Jesli czystka usunie nawet 1000 albo i 2000 pojebancow obrazonych na oczyszczona Wisle,to Bog zaplac.Nie martw sie o nowych ludzi.Oni sa i czekaja,az zaraza zostanie zdezynfekowana na amen w naszym klubie.Wtedy wzejdzie slonce.nawet w A klasie.
Ostatnio edytowane przez burki : 05.01.2019 o godz. 19:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No własnie .....teraz mi daliście do myślenia . Bo w normalnej sytuacji w razie upadku spółki akcyjnej wchodzi syndyk , który spienięża wszystko co się da , łącznie z nazwą , herbem itp . Z tego co piszecie wynika , że w sumie my wtedy tylko musielibyśmy reaktywować sekcję piłki nożnej w ramach TS . Sprawa herbu i nazwy jest wtedy rozwiązana . To pocieszające bo bałem się sytuacji , że trzeba by jeszcze o to walczyć .
Natomiast co do stadionu .....wyobrażacie sobie Wisłę po za R22 ? Bo ja nie ... PS No ale chwila . A gdyby wtedy pojawił się jakiś sponsor to nie trzeba by zakładać od nowa spółki ? Bo rozumiem , że ktoś taki nie chciałby , żeby mu klubem rządzili ludzie z TS .
Ostatnio edytowane przez VanBasten : 05.01.2019 o godz. 19:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
skoro Garbarnia może płacić 16.5 tys za wynajęcia stadionu, to na pewno nawet w IV lidzę Wisła też byłaby chętna, nie wierze, że z biletów by się nie zwróciło.. nawet jakby przyszło 1000 ludzi to już jest ++
ale marzy mi się sytuacja jak z Glashow gdzie na 4 lige przychodziło po 40 tys .. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jesteśmy w dupi..
Harting szaleje w mediach. Nie ma akcji. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Gadu gadu ten togo bleble bicie piany teorie itd ,itd . Co z tego wynika ? Nic tylko wzajemne się nakręcamy i tyle z tego . Pytam [B]A co ty zrobiłeś dla ratowanie Wisły ?[B] Ludzie teraz trza szukać kasy ,sponsorów !!!!Tyle ludzi na forum niech ktoś zredaguje wzór pisma do Firm z prośbą o wsparcie finansowe klubu w tych ciężkich chwilach . W piśmie podać nr konta dane adresowe Klubu zresztą pewnie jakiś prawnik wie co i jak
Każdy komu dobro Wisły leży w sercu po wysyła maile do firm . Nam korona z głowy nie spadnie ,a kto wie . Można zredagować takie pisma po angielsku i wysyłać do międzynarodowych firm .https://wszystkocopolskie.blogspot.c...kich-firm.html |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Cytat:
Ale ja póki nie wyjaśni się sytuacja, tzn. dopóki nie rozgoni się sharksów na cztery wiatry, na stadion na pewno nie pójdę, nieważne w której lidze będzie grała Wisła. Czuję się oszukany - przez ostatnie 2 sezony płaciłem tak naprawdę haracz dla gangu, który nie dzielił się wpływami z piłkarzami. Złotówki na taką Wisłę nie dołożę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Mats Hartling: Nie chcę wojny, ale umowa wciąż obowiązuje. Wszystkich nas oszukał ten mały dupek.
Wywiad: http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...qFBerdKK5chLZ4
Ostatnio edytowane przez heoij : 05.01.2019 o godz. 19:31.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
Tak jest na przykład w Częstochowie w klubie żużlowym. Istniał sobie klub Włókniarz Częstochowa S.A., który narobił długów i upadł - obecnie nadal jest w upadłości, nie uczestniczy w rozgrywkach. Po upadku Włókniarza SA, SCKM Włókniarz Częstochowa (stowarzyszenie z którego wywodził się ten upadły Włókniarz) powołało nowego Włokniarza Częstochowa, który obecnie jeżdzi już w ekstralidze żużlowej w związku z czym musiał się przeistoczyć w Włókniarza SA. Na chwilę obecną są 3 kluby: Stowarzyszenie SCKM Włókniarz Cżestochowa, Włókniarz SA w upadłości (oba nie uczestniczą w rozgrywkach) i nowy - Włókniarz Częstochowa SA jeżdżacy w ekstralidze. Nawiasem mówiąc to już chyba drugi identyczny numer w Częstochowie. Powód: dopisek - uściślenie
Ostatnio edytowane przez dizzy : 05.01.2019 o godz. 19:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Chciales napisac kręcić wałki
Teraz bedzie cała saga Hulk Hogan kontra skosnooki z bazarku. Hartling: Wanna I'm comin for you Brother!!
Ostatnio edytowane przez tofik : 05.01.2019 o godz. 19:44.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
jakby miał reputację to by nie chciał mieć nic wspólnego z sarapatą itp.
obić mu mordę albo coś i niech się odpierd.li... szemrany "inwestor" bez grosza.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jego rozumowanie w tym wywiadzie jest chyba takie: Vanna Ly mial dac kase a nie ja wiec dajcie mi moje 40%
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|