|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez bódyń : 05.01.2019 o godz. 17:07.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Zaraz się okaże ze to akcja zaplanowana przez Legie żeby nam wyciągnąć zawodników.
To kto jest na zdjęciu nie ma ZADNEGO znaczenia w chwili obecnej. ![]()
Pierwszy mecz na którym byłem:
1997/98 I liga Wisła Kraków 0:0 Stomil Olsztyn Najlepszy mecz na którym byłem: 14.12.2011 Wisła Kraków 2:1 Twente Enschede Najlepszy wyjazd na którym byłem: 18.09.2008 Tottenham Hotspur 2:1 Wisła Kraków |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgadzam sie, ze zdjecia nie ma zadnego znaczenia.
Tylko informacyjnie mozna je wrzucic. Co umieja robic 'prawdziwi kibice Wisly' z Wisła wlasnie sie okazalo ostatnio. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Co za .......y... Ludzie, obudzcie sie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Owszem ale organizator pewnie jest pi razy drzwi 'w Krakowie'.
OT:/ BDW Podoba mnie się teoria spiskowa dziejów i pewne 'tezy' które za nią idą. Czyli np. Pan Leśniodorski został pożytecznym idiotą w rękach zleceniodawcy Pana Li by uwiarygodnić publiczności swoim nazwiskiem fakt ze jesteśmy w dupie. Dostał to co wczoraj znaczenie miało a dziś nie ma znaczenia - umowę do ręki 'po filipku' i puste konta SA. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Może zagrozicie bojkotem jak nie ustąpi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Zabawna sytuacja, biorąc pod uwagę, że przez ostatnie dwa lata klub rozkradli "Wiślacy z krwi i kości, z białą gwiazdą w sercu".
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
On tu ma przede wszystkim pracować - swoim zaangażowanie w AP pokazał, że można na niego liczyć. Inna sprawa to fakt, że Wisła niestety obecnie nie ma żadnych kadr, skoro musi sięgać na tak ważne stanowisko po trenera młodzieży...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W nastepnej wiadomosci napsialem " Tylko informacyjnie mozna je wrzucic. Co umieja robic 'prawdziwi kibice Wisly' z Wisła wlasnie sie okazalo ostatnio." Pomyliles adresata |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Tak trochę z innej beczki, Iwan w stanie futbolu powiedział dzisiaj, że uwaga: HARTLING PRÓBUJE SIE DOGADAĆ Z KWIETNIEM.
Natomiast co do Wisłockiego na sektorze legii, who cares? Może od razu Arka Głowackiego zacznijcie cisnąć bo za małolata na pewno chodził na Lecha i nawet tam grał... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakie to ma znaczenie, że 10 lat temu był na meczu Legii?
Rafałowi życzę powodzenia i wyprowadzenia Wisły z bagna.Śmieszy mnie tylko hipokryzja gościa który wrzucił to zdjęcie na TT. Pan Dobrowolski sam w wywiadach przyznaje, że gdyby nie zainteresowanie mediów i wsparcie kibiców, w tym z klubów z całej Polski dalej siedziałby w więzieniu, a teraz nawet nie potrafi napisać z szacunkiem nazwy Wisły. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2003
Offline |
|
) |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Otóż miało to miejsce 10 lat temu, Rafał miał wtedy ok 20 lat, był przeciętnym piłkarzem miejscowego Glinika jak to w małych klubach znał się z kibicami Glinika pośród których byli również i legioniści ale on sam nie był jakiś zagorzałym fanatykiem jakiegokolwiek klubu Ot po prostu tamci legioniści jechali na mecz on sie z nimi znał to pojechał od tego czasu minęła dekada gość przeniósł się do Krk, zrobił dobrą robotę w akademii Wisły myślę że to dużo więcej warte niż darcie japy na meczu (7) i więcej zrobił w życiu dla Wisły to że przypał i nawet wtedy 20 letni chłopak skoro tak naprawde nie był jakimś zagorzałym fanem mógł darować sobie wyjazd z kumplami pech chciał że legionistami to inna sprawa, mógł pójść z nimi na piwo |
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Iwan jako pierwszy powiedzial ,ze Kwiecien po audycie nie wejdzie do Wisły.I sprawdzilo się.Więc kto wie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ale przynajmniej już znamy nazwiska tych dwóch inwestorów, z którymi ponoć toczone są rozmowy
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chyba nie, bo była mowa że obaj są Polakami
![]()
Ostatnio edytowane przez Dzinus : 05.01.2019 o godz. 18:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ja bym się nie zdziwił, gdyby się okazało, że Hartling to Polak
|
|
|
|
Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Teraz Boniek ma problem.Zeby przywrocic licencje musi miec wlasciciela klubu.Zglaszaja sie do niego 2 podmioty.Jak myslicie - podejmie sie roli sedziego orzekajacego kto z tych 2 podmiotow jest wascicielem? Kto ma akcje klubu?
Wisla juz nie otrzyma licencji ani na ekstraklase ani na jakakolwiek inna,do czasu ostatecznego rozstrzygniecia sadowego,nie wiadomo w ktorych sadach.Chyba,ze strony sie ugadaja,ale teraz nie wiadomo kto kogo straszy i ile kosztuje ugoda. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie ma sie co oszukiwać. Bedzie zjazd do 4tej ligi i czyste papcie, tych dlugow co sa nikt nie zapłaci. Święty Mikołaj nie istnieje.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Świetny tekst .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Ja już nie wierzę, że da się to uratować i jakbym miał stawiać kasę postawiłbym na IV ligę. Ale może światełko w tuneli nie okaże się pociągiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Serio największym problemem jest że obecny prezes SA jakieś 10 lat temu kibicował na meczu Legii? To w ogóle jest problemem? Pomijając już fakt że merytorycznie sprawę ogarnia Leśnodorski, ale serio?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kumata zmiana
![]() |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
I się zaczyna. Odkrycie roku...
Nie dadzą pracować, koniecznie wszystko musi być idealnie. Zresztą na tym Ci dziennikarze zarabiają wiec co się dziwie. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Tak....bo to akurat teraz kur....ma znaczenie . Jakiś kretyn wrzucił zdjęcie i teraz na tym forum zacznie sie kur.....10 stronicowa analiza ... czy to fejk czy nie .Nie dziwie się , że ten klub zarżnęli kibice .....naprawdę
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|