|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
To kto jeszcze chętny na wpłacenie darowizny?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Blady występ, cała trójka zupełnie niewiarygodna jak dla mnie.
No ale obaczymy za te co się wydarzy w styczniu, start ligi (nie mówię, że z naszym udziałem) za 5 tygodni... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ogólnie to można się pośmiać z tych ludzi(szkoda tylko, że to pogrzeb). Ogólnie wszystko było fajnie i cacy. Żadnych konkretów, unikanie odpowiedzi, atakowanie dziennikarzy... Nieco ponad 2 lata ich rządów i ponad 40 mln długów(w tym 24 mln do spłaty na już, tzn. do końca marca). Piłkarzy zaraz nie będzie. Nie wiadomo kto jest właścicielem Wisły(tak można wnioskować z ich zachowania, że umowa tajna, tego nie możemy mówić, itd., szykują się po prostu na spór w sądzie). Dajta spokój. Dukat i Sarapata dobrze opłacani(fachowcy najwyższych lotów! im się należało!)... Sharksi żadnego wpływu nie mają. Cuda. Aaa i dziennikarze gnębią panią, która wynajęła siłownię... haha
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Tu się nie zgodzę. P.o prezesa robił co mógł. Facet jest w moim wieku, w otoczeniu dopiero od pół roku. Zapewne powiedział wszystko, co tylko do tej pory uzyskał. Jedyne pretensje w jego stronę to za dużo żartów. Mnie przed monitorem ściskało w żołądku i naprawdę miałem - sorry - w d***e, z jak dużego miasta czy wsi pochodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Nie było przetargu? Nie było ogłoszenia? To jak to do k... nędzy działa? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Najpierw wielka gadka o transparentności, a potem nie wiadomo nawet skąd się wziął oferent. |
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
czy Dawid Kort nie miał już być spłacony? Dowiadujemy się, że jest już po terminie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A ja miałem nadzieję że nowy zarząd powie:
1.Przepraszamy za to co się stało (przejecie fikcyjne spółki) 2.Przepraszamy że to się stało 2 raz! (pierwszy był Meresiński) 3. Wszystkie umowy na ochronę, katering, sprzątanie itd. zostały rozwiązane 4. Skierowaliśmy zawiadomienie do prokuratury na poprzedni zarząd S.A tyle w skrócie chciałem usłyszeć... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Nie no konferencja.. Bardzo profesjonalna, dobra jakoś transmisji, nawet widziałem jak panom płoneły twarze i uszy z tych kłamstw które mówili... Jak to już chyba można tak powiedzieć za klasykiem.......,uj, dupa i kamieni kupa.
Powód: Lit.
Ostatnio edytowane przez JacekFan : 04.01.2019 o godz. 19:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
https://twitter.com/MateuszMiga/stat...58834654646272
Tyle w temacie. Za te pieniądze można by istotną część zawodników spłacić. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2003
Offline |
|
Ale tez jestem rozczarowany. |
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Tą siłownie powinni zamknąć na jakiś czas i nie wynajmować nikomu , przynajmniej dopóki to nie ucichnie
![]()
Sznurowa
|
|
|
|
Graf Zero
Offline |
|
|
Trochę żartów poleciało:
1. "Normalnie praktyka jest taka, że akcje trafiają do depozytu, ale oni się nie chcieli zgodzić, no to już ch.j, machnęliśmy ręką i im daliśmy bo inaczej by nie było dealu". 2. "Zanalizowaliśmy konto i wyszło, że mamy 51k PLN." 3. "Nie wiemy nic o wpływach z meczu z Lechem bo nie analizowaliśmy konta." 4. Zapomnieli powiedzieć, że powołano też nową radę nadzorczą (szept: "a dobra to powiedzmy") Jedyny gość, który uwiarygadnia całą tą historię to jest Leśnodorski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
- TS nie podołało organizacyjnie i personalnie - TS jako całość (brak choćby nadzoru nie mówiąc o możliwości współudziału) jest odpowiedzialne za dramat Wisły - Zdajemy sobie sprawę, ze odchodziło do nadużyć i dojenia Wisły przez gangusów, w czym brało udział także (choćby nieświadomie) TS - Sprzedaliśmy akcje Wisły, ale nie chcemy, by coś wyszło na jaw, wiec anulowaliśmy transakcję - Jesteśmy w tej chwili, w naszym mniemaniu właścicielami Wisły SA, ale nikt nam już nie ufa, dlatego jak najszybciej sprzedamy akcje klubu, nawet panu Ziutkowi z Kleparza. Może jeszcze parę złotych skapnie. - Albo nie...Bo co nas to w końcu obchodzi. Ps. I wszystko jest transparentne ale niczego nie możemy powiedzieć.
Ostatnio edytowane przez FraMat : 04.01.2019 o godz. 19:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Panowie ile tego długu jest tak serio
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie bo 10 tysiecy to dla TS bardzo duzo pieniedzy i co bidulki teraz zrobia jak im najemca zrezygnowal. Z czego oni teraz te 900k dla zarzadu beda wyplacac ...
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Chciałbym wierzyć szczere intencje Leśnodorskiego ale wiemy z jakim środowiskiem na Legii był skumplowany i dlaczego szuka klientów właśnie w tym gronie... i to całkowicie za darmo. Dramat co oni robią z tym klubem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Witam
Trzeba spłacić piłkarzy na których Nas będzie stać w biedzie czyli z obecnej kadry to : jeden z bramkarzy Lis lub Buchalik obrona : Bartosz,Grabowski,Wasilewski,Świątko - ewentualnie Palcic jeśli mało zarabia pomoc: Laskoś ,Plewka,Kostal,Śliwa atak: Brożek, Kolar jeśli mało zarabia Do tego ściągnąć Chorążke,Słomkę i Drzazgę Sprzedać Imaza i Wojtkowskiego jeśli będą chętni na nich jeśli nie kombinować kasę by dograli do końca sezonu i sportowo powinna Wisła się spokojnie utrzymać. Pozdrawiam |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Te 6,5 mln zł âdługu wobec TFKâ okazuje się ze jest zabezpieczeniem gwarancji jaka udzieliła TFK za Wisła SĄ z tytułu dzierżawy ośrodka w Myślenicach a wiec nie jest to zadłużenie ani istniejąca należność
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Mam z reszta wrażenie że Ci goście nie są tu głównymi winowajcami. Problem zarządzania w Wiśle ma już kilkadziesiąt lat ...i zaczął się za czasów Cupiała. A co do tych trzech gości: - w maju będą wybory oni wiedzą że jeśli nie uratują Wisły S.A. to wylecą ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja dobrze usłyszałem, że ktoś z Socios wszedł do zarządu? Tak z ciekawości dopytuję... z tymi ludźmi? Którzy na razie niczego nie chcą wyjaśniać? I rozumiem, że to Socios(jako całość, a nie tam kilku ludzi) podjęło taką decyzję(bo w końcu ten ktoś reprezentuje Socios)?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
Powiedzmy sobie szczerze w oczy. Cała nadzieja w legijnym koraliku, leśnym. Ci dwaj panowie niczego nie zrobią, Wisłockiemu dałbym jeszcze kredyt zaufania. Trzeba liczyć, że leśny ogarnie ten burdel i sprowadzi kogoś tutaj dzięki swoim kontaktom. Wisła Nigdy Nie Zginie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Szczerze mowiac facet w srodku wypadł nawet wiarygodnie,widać ze chce coś zadziałać mowił co myśli,niewiem ale ja bym na niego tak nie najeżdzał.Ciekawe co zdziałają w te 4 tygodnie.No i Leśny gdzies tam cały czas sie kręci.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 04.01.2019 o godz. 19:55.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nikt nie pomyślał, że żarty i uśmiechy Wisłockiego brały się wyłącznie ze stresu ? Tak ludzie również w taki sposób reagują. Przynajmniej gość wyglądał naturalnie, a nie jak wyrachowana ...wa Szymuś.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dokładnie chcą coś zrobić. Większość tylko siedzi i klepie negatywne komentarze. Taki nasz naród niestety jest byle dowalić drugiemu. Na rozliczenia przyjdzie czas. Bo wiadomo ze jakieś tam związki są. Na ukaranie winnych trzeba czasu a tego nie mamy
![]()
ZABIERZÓW WIERNY WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Czyli podsumowując nic nie wiemy, odpowiedzi na trudne pytania, nie możemy ujawnić, nie mieliśmy czasu i tym podobne bzdury.
Słabo wypadło to nowe otwarcie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ktoś się ustosunkuje, czy znów, gdy pojawią się pytania o Socios, to nabierzecie wodę w usta?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|