|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Według uczestników konferencji to Miga potwierdził środki i możliwości INWESTORÓW i to do niego pretensje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Ostatnie słowo na konferencji, już po jej zakończeniu, jeden z trzech muszkieterów TS
"BEZ SENSU COŚ TAKIEGO" ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Z każdym dniem szopka coraz większa.
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Celem Panów uczestniczących w konferencji powinny być dwa pierwsze cele Kononowicza, a jest ten trzeci ...
https://www.youtube.com/watch?v=rrjdchx_cOI ![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ta konferencja to stek bzdur, sami się plątali w swoich zeznaniach.
Oni nie wiedzą co się stało z pieniędzmi za mecz z Lechem, bo nie mają pełnomocnictwo do zapisów na kontach ... Na pytanie to w takim razie czy mieli nowi właściciele - odpowiedź - nie, nie mieli... Umowa raz była/jest ważna a za chwilę nie weszła w życie ... O żadnych powiązaniach z WSH nie wiedzą i ich nie ma .... ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Czytam forum od dłuższego czasu i martwi mnie jedna rzecz. Dlaczego wrzucacie do jednego worka wszystkich ludzi z Towarzystwa Sportowego i SKWK, skoro nie znacie tych ludzi, a z drugiej strony pod niebiosa wychwalacie Socios?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jest mi bardzo przykro.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ta konferencja to kompromitacja. Dalej wierzycie w SOCIOS ? Bo oni zachęcają do uczestnictwa w nim
![]() ![]()
Sznurowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Koniec. Ten klub to jest trup.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ale Panowie, nie zapominajmy o jednym - pełną odpowiedzialność za sytuację Wisły Kraków ponosimy tylko Ly i ja.
Gratuluję "ostatnim sprawiedliwym" tej konferencji. Notatki porobione, czas na reakcję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jeszcze za słabo ich przycisnęli. Trzech dziwnnych panów od początku próbowało ustawić konferencję pod kątem, że przeszłość nieważna - skupiajmy się na przyszłości. No, bzdura jakaś: - całe TS jest odpowiedzialne za doprowadzenie SA do upadku, ale dla nich to nieważne. Duch Mazowieckiego się obudził: oddzielmy przeszłość grubą kreską. Jeszcze bardziej mnie ta konferencja wkurzyła niż gdyby jej nie było. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Jedynym problemem tej konferencji jest to że nie uwodnili ze maja zamiar odciąć się od raka. Całą reszta to takie śmieszkowanie i mało znaczące rzeczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dajcie godnie umierać temu klubowi sk*rwysyny.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Niestety niewiele nowych rzeczy trafiło na światło dzienne. Niepokoiły te głupie uśmieszki. Ode mnie krótkie podsumowanie punktów, które gdzieś można było jednak wyciągnąć:
1. Na chwilę obecną nie będą w żaden sposób ścigać Sarapaty. To niestety straszna rzecz i mam nadzieję, że zastawianie się pracą bieżącą nie wpłynie kiedyś na machnięcie ręką. Tego trzeba dociec, bo ponad 400 tysięcy złotych po meczu z Lechem wyparowało i nie byli w stanie powiedzieć co się z nimi stało. Liczę, że na kolejnej konferencji ktoś ten temat poruszy, bo już nie zasłonią się brakiem wiedzy, 2. Są prowadzone rozmowy z innymi podmiotami. Mam nadzieję, że tym razem Boniek nie wyskoczy z hasłem "czemu rozmawiają z kilkoma i nie mają wyłączności". Ten aspekt daje pewne nadzieje. Jednocześnie haniebne jest to, że poprzedni "inwestorzy" interesowali się Wisłą tylko pod kątem nabycia ziemi TS. Propozycja miasta pod zastaw tej ziemi też jest niczego sobie. Ciekawe za co by potem trzymali kciuki, 3. Rozpoczęte akcje zbierania pieniędzy, o której wspominał p.o prezesa dają pewne światełko w tunelu i wierzę, że w ciągu najbliższego dnia (niestety roboczego), kasa do wszystkich piłkarzy zacznie trafiać. Osobom, które nie widziały konferencji dodaję: 15 piłkarzy złożyło wezwanie do zapłaty, w sześciu przypadkach jest już po terminie. Kluczowe zatem by od poniedziałku spłacać priorytety i wyznaczać sobie (wiem, że to boli) właściwe cele. Dużo ogólników. Trochę żałuje, że tylko raz-dwa przyciśnięto panów w zakresie trudnych pytań. Tak długo wałkowano sprawę umowy (która naprawdę nie jest teraz aż takim priorytetem), że poważnie unikano rzeczy, których oni powinni się bać. Na plus pełna rezygnacja z wynagrodzenia. Biorąc pod uwagę, że rozpoczęły się właśnie kolejne rozjazdy na spotkania biznesowe, jak również Leśnodorski odpowiadać będzie za kontakt z piłkarzami, trzymam mocno kciuki. Jak zapowiadano, w ciągu 3-4 tygodni na pewno wszystko się wyjaśni. Ja jestem dobrej myśli.
Ostatnio edytowane przez kha1 : 04.01.2019 o godz. 19:30.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie mają akcji spółki, nie mają dostępu do kont bankowych spółki, nie mają nic wspólnego z kibolami. Niewzruszony beton i totalnie niedoświadczony Wisłocki, który jest tak zapracowany, że musi wcześniej skończyć konfę. I po co te jego podśmiechujki? Tu kurła naprawdę nie jest do śmiechu. Kto kupi spółkę jeśli nie jest jasny status właścicielski?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Aleś błysnął.
Wisła będzie istnieć następne sto lat i Blixa nie jest tu wyrocznią ... Sorry ale wkurza mnie takie p...ie na pokaz ... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
- Skąd się wziął nowy najemca siłowni? I czy była jakaś procedura wyłaniana?
- Kilka osób się zgłosiło i wybraliśmy. :facepalm |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Na koncie jest w tej chwili 51 tys złotych
20 min później nie mieliśmy czasu zapoznać się z bilansem i wykazem konta wtf... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Pozytyw to jak ktoś wcześniej napisał początek konferencji. Negatywów więcej : nie mówię że mają być w żałobie ale te żarciki jakieś nie na miejscu. Szeptanie naszego prezesa na ucho kolegi gdy wszyscy widzowie słyszeli co mówi , parodia. Sarapata i poprzedni zarząd powinni być skrytykowani. Powinni uderzyć się w pierś przeprosić, że mogli lepiej nadzorować i każdy może popełnić błędy. Mimo wszystko rozumiem ich nerwowość, widać że dużo nerwów ich to kosztuje i zdrowia. Mimo wszystko ktoś musiał się podjąć tego zadania i szacunek że mimo wszystko to oni wystawiają się na ciosy na które najbardziej zasłużył ktoś inny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Absolutna masakra. NIKT tam nie wzbudza zaufania za zlamany grosz i.. chyba tylko dlatego mozna miec nadzieje, ze to sie jeszcze dobrze skonczy.
Kiedy po Meresinskim przejmowal TS wygladalo to mega profesjonalnie, bylismy zachwyceni... ![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Framat .. ty to masz problemy. Zazdroszcze .![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jezeli ta konferencja miala byc sygnalem na zewnatrz ze jest jakies nowe otwarcie to raczej nie wyszlo.
Ci goscie siedzieli caly czas w radzie nadzorczej i nie wiedza nic o spolce ktora nadzorowali. Kazde pytanie to albo nie wiedza albo tajemnica no albo na huj drazyc - zajebali to zajebali i po co drazyc temat. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|