|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|||
|
krotochwila napisał;
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie mam kompletnie żadnej satysfakcji,że moje początkowe przeczucia okażą sie tymi właściwymi. Przemyślenia Krotochwili i kilku innych userów pokrywają się z moimi,choć ciężko się z tym pogodzić. Na pocieszenie powiem,że ta szopka już się zapewne skończy max. za kilka dni,tylko to co nurtuje mnie najbardziej,jak pewnie większośc z nas,CO DALEJ? W sumie szkoda,że bajka filipskiego,która podobała mi się najbardziej z wszystkich tu opowiadanych jest tylko bajką.. Życzę wszystkim którzy mają Wisłę w sercu aby w tym nadchodzącym roku spełniy sie ich marzenia osobiste. A Wiśle życzę(o ile jest to możliwe),żeby powstała z kolan czysta i nieskalana tą patologią i rakiem toczącym ją od tak naprawde nie wiadomo kiedy. |
|||
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Między 8 a 14 zaksięgują przelew, o ile dojdzie.
https://www.mbank.pl/pomoc/faq/uslug...e-zagraniczne/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
No na pewno
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Skąd pewność że konto na które mają przyjść środki jest w mbank?
Na oficjalnej stronie klubu podany jest rachunek w Raiffeisen. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Ktoś jeszcze wierzy w jakikolwiek przelew? Dajcie już spokój z tym cyrkiem, serio...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Naprawdę niech to wszystko upadnie, bo żałość człowieka ogarnia. Cwaniaczki z SKWK pokazały wyciąg z konta po świętach. A gdzie wyciąg za okres, gdy dysponowano kasą za mecz, czyli np. 21.12 ? Serce się kraje, jak człowiek to widzi. Jedynie piłkarzy żal. Narażali się za frajer przez pół roku. Najwierniejsi klepali ich po plecach, a sami w tym czasie darli pieniądze.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
jak to mówią Nadzieja umiera ostatnia
ale poziom żenady wzniósł sie na nieosiągnięty wcześniej poziom, gdy myslisz że gorzej być już nie może to kolejny news pokazuje że jednak się da.. Nie pozostaje nam nic innego jak czekać i życzyć sobie żeby następny rok przyniósł nam nowe rozdanie i pozwolił odciąć się Wiśle od tej całej patologii ktora nią zawładneła.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Piłkarzy bym tak nie żałował- szkoda sztabu oni naprawde nie zarabiają dużo i sie nie odkują 2 miesiace w nowym klubie. ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
A tak nomen omen IV ligi jak już te wasze wszystkie wizje o bankructwo się spełnią to to nie będzie już ta sama Wisła prawa do nazwy logo i historie będzie miał syndyk i trzeba to odkupić na licytacji. To nie jest wszytko takie proste jak się co poniekturym wydaje. Łódzkie kluby to przerabiamy.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Spróbujcie zainstalować się raz jeszcze w sierpniu 2018 i wyobraźcie sobie taką oto historię :
>dobry znajomy mówi wam, że na koniec roku Wisłę w oparach skandalu i absurdu przejmie trzech inwestorów >pochodzący z kambodżańskiej rodziny królewskiej multimilioner o którym w całym nie tylko biznesowym ale i piłkarskim świecie nie słyszał dokładnie nikt >przypominający 5 członka zapomnianego zespołu ABBA szwed, o zerowej albo raczej ujemnej reputacji biznesowej >oraz niedoscigniony agent piłkarski rodem z Polski, który za każdym razem jak tylko otworzy buzię, wypluwa stek bzdur i zabawnych niedorzecznosci >marzenka ucieknie z tonącego okrętu w ostatniej chwili wypłacając sobie oraz kumatym resztki pieniędzy z klubowego konta należących de facto do oszukanego n-ty raz miasta Co mówicie w odpowiedzi swojemu koledze? a) srogie grzyby b) przezegnaj się i plunij przez lewe ramię c) no tak, całkiem możliwy scenariusz Pozdrawiam kolegę kambodżański (czy tam filipiński) - ładny trolling |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
A może jakaś fuzja by wchodziła w grę? Bierzemy to pod uwagę? Ale z jakim klubem?
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2005
Offline |
|
kuuerwa ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Może z Garbarnią? To chyba najszybciej rozwijający sie temat na forum ever...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Temat loga/herbu to temat rzeka. Do niedawna najbardziej kumaci też bojkotowali logo SA twierdząc, że jedyne prawilne jest to TSu (wiadomo dlaczego). Pewnie sekcja piłkarska wrócilaby do herbu TS i tu temat zamknięty. Nazwa identyczna sytuacja. Gorzej z historią, "kontynuowaniem tradycji" i kwestiami moralnymi. To niby wszystko kwestie umowne, ale niesmak pozostanie.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 31.12.2018 o godz. 10:18.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
A Wy tak gadacie o tej Wiśle i gadacie, ok przejęcie klubu jest ważne ale czy ktoś tutaj się zachowa jak miłosierny czlowiek i w nowym roku będzie życzył Panu Vannie dużo zdrowia? Może jednak trochę troski o Pana Ly a nie tylko przelewem żyjecie? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Offline |
|
Syndyk będzie miał obecne logo itd. Ts jednak będzie mieć swoje w dalszym ciągu |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Właśnie też Garbarnia mi przyszła do głowy. Mają licencję na 1 ligę, też grają na R22. Na pewno to lepsze rozwiązanie niż 4 liga.
Ostatnio edytowane przez kowalkowskij : 31.12.2018 o godz. 10:26.
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ty Kowalski badanie krwi na niedozwolone środki zrobiłeś?
![]()
rotfl lol2 buhahahahha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Przecież ten Kowalskij robi sobie z Was jaja... tak samo wisniaTSW666...
Ostatnio edytowane przez heoij : 31.12.2018 o godz. 10:34.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Śmiesz kpic? Ja żartowałem... a prawda jest taka ze jak juz nic da rady zrobić to my jako Socios musimy odkupić wszystko od syndyka...ale to juz nie do dyskusji tutaj...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Tak z Garbarnia która za dwa lata będzie miała 100 letnią tradycje. Już wto widzę. Trochę realizmu w wypowiedziach.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|