|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Już prawie północ, a negocjacje między Sharksami i Panem Hartlingiem nadal trwają...
![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 30.12.2018 o godz. 23:41.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Nikt nic na temat sluchow, ktore docieraja niby do Pola?
|
|
|
|
Member
Od: 03.2016
Offline |
|
|
Dobra, ogarnijmy kilka rzeczy, bo sie pogubiłem w tym wszystkim:
> w czyich rekach jest klub w tym momencie? Pietrowskiego, Vanny i Hartlinga, czy TSu? > kto i jak ustali czyja własnością jest Wisla Kraków S.A.? > kto odpowiada za social media, m.in konto twitterowe, ale tez oficjalna stronę klubu? > do kogo mialy isc przelew/przelewy, bo sa rozbieżne informacje, ze albo na konto S.A. albo przelewów jest wiele, do rożnych wierzycieli > zakładając, ze przelew dojdzie na konto S.A., w poniedziałek, to w czyich rekach ta spółka będzie sie wówczas znajdować? > skoro nie zostal podpisany zaden aneks do umowy dotyczacy przedluzenia deadline'u to kto odpowiada za to co sie dzieje w spolce obecnie tj. od 29 do 31 grudnia 2018? > czy w jakikolwiek sposob da sie zweryfikowac miejsce pobytu osoby podajacej sie za Vanna Ly? > czy zarzad S.A. oraz p.o. prezesa Adam Pietrowski podejmowali w tym czasie jakiekolwiek decyzje? Czy decyzje podejmowane od piątku do poniedziałku sa w jakikolwiek sposób prawomocne lub wiążące? > kiedy dokładnie Marzena Sarapata podała sie do dymisji? W Szwajcarii, przy podpisywaniu dokumentow, 22 grudnia, gdy ustanowiono nowy zarząd, czy w innym terminie? Ten cyrk szybko sie nie skończy i w tym momencie juz nie wiadomo kto chce kogo tutaj oszukac - konsorcjum TSa, TS konsorcjum, oba podmioty nawzajem czy to wszystko odgórna ustawka. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
zaloze sie ze na stadionie jestes jednym z tych gosci ktory zawiesza transparent z PDW? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jakich słuchów?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
i po co ten płacz i rzewne żale, jutro kasa jest na koncie
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
@BiałaGwiazda
Narracja wystosowana przec ciebie oraz flaga w podpisie ze sloganem Mandati Da Dio per rovinarvi la vida - ZESŁANY PRZEZ BOGA BY NISZCZYĆ ŻYĆIE w połączeniu z sympatiami WSH do włoskiego klubu Lazio Roma również nie świadczy o przypadkowości Twoich postów. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Filipski ja Ciebie proszę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Logicznie patrząc choroba Ly nie powinna mieć żadnego wpływu na ew. przelew. Bo przecież rozłożyło go w samolocie. A ten został zlecony przed wylotem. Jeżeli wierzyć w dotychczasowe informacje. Jeżeli tak to jaki sens ma informowanie o tym teraz. Informator ma przecież świadomość że wywoła tym falę szydery połączonej z defetyzmem skierowanej we własną stronę. Moim zdaniem taka informacja jest uzasadniona tylko w sytuacji kiedy jest ona prawdziwa i faktycznie Ly poważnie zaniemógł, a jutro przyjdzie kasa.
Wtedy wszyscy Ci którzy teraz mają używanie będą załatwieni na cacy. Nie wspominając o tym na co zachorował nowy właściciel Wisły. Ktoś tu wspominał że może iść na noże... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja tylko zaznaczę użytkownikowi Biała Gwiazda, że jak byłem na meczu Lazio Wisła w Rzymie to "kibice" Lazio pozdrawiali nas symboliką zakazaną w Polsce jako propagowanie ustrojów totalitarnych tj. heilowali, używali pozdrowień hitlerowskich itp. Mówiąc delikatnie dodatkowo niepochlebnie śpiewali o Polakach.
Ja biorę pełną odpowiedzialność za swoje słowa. Zastanów się czy Ty bierzesz odpowiedzialność za wspieranie organizacji związanych z klubem Lazio. To wstyd dla mnie i dla wszystkich myślących Wiślaków, że pewni ludzie robią interesy z tym klubem firmując się marką Wisły Kraków. Henryk Reyman by Wam tego nie wybaczył. Ja wam tego nie wybaczę i wiele osób Wam tego nie wybaczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Skąd się najebało tych junior memberow z grudnia?
I jeszcze wszystko wiedzą, normalnie najmądrzejsi. Słuchajcie ich, oni prawdę wam objawia - kto zły, kto dobry. Ciekawe gdzie byli do tej pory? O.s. taaaaa i jeszcze Dobcio i ten drugi do kompletu. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
sorry ale musialem, mam duuuużo cierpliwosci ale nie da sie tego czytać, wstrzymajcie sie z placzem do jutra czy to tak wiele?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
Ile się jeszcze wstrzymać? Na początku do 28, potem do 29, teraz do 31. Potem do 2 stycznia? Każdy ma swoje nerwy.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Główna różnica między mną a tobą to data założenia tutaj konta. Po drugie,to nie zgoda z Ruchem doprowadziła do tej sytuacji tylko brak pieniędzy i/lub jakieś wały w TSie. Nie rozstrzygam czy były czy nie,nie mam dowodów,ty też nie masz więc jak nie ma solidnych podstaw to się milczy a nie klepie co popadnie. Po trzecie,problemy finansowe zaczęły się od około pół roku. Wcześniej takich problemów nie było. Nie jestem obrońcą TS, WS czy kogokolwiek,jestem krytycznie nastawiony do tego co się działo z brakiem wypłat dla piłkarzy i sztabu ale z tym linczem bym się wstrzymał przynajmniej do rozwiązania tej całej sytuacji. Po czwarte,nie, nie wywieszam,nie jestem chuliganem ani nikim z tych kręgów. A transparenty PDW możesz znaleźć na trybunach Legii,Lecha, Lechii i innych poważnych klubów z poważnymi inwestorami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
yarow
przecież to jest konto poduszka aby ktoś miękko spadł zresztą nie tylko to konto |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Raczej chamstwa i prostactwa .... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
O mediach już nie wspomnę. Klick bajty gwarantowane. W rankingu medialnym wyprzedzimy za grudzień konkurencję o lata świetlne . |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Trzeba być kretynem aby uważać, że to co się tu dzieje to sprawa zgód. Był taki jeden co pisał, że za SWL by tak nie było Konta z 12.2018 powinny z automatu mieć zakaz pisania przez miesiąc. |
|
|
|
Member
Od: 03.2016
Offline |
|
|
.
do usuniecia |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Pisałem to już tydzień temu i miałem nadzieję, że będę się mylił. Niestety... Inwestorów i ich "poważność" zaspoilerowała nam już "poważność" Pietrowskiego w pierwszych kilku wywiadach. Nie wiem co mam myśleć o całej akcji, najgorsze jest to, że już kompletnie nie ufam nikomu, NIKOMU, żadnej frakcji w klubie... To jest jakaś porażka, największą i jedyna więź w tym wszystkim odczuwam tylko z Wami na tym forum... z ludźmi którzy są tak samo pogrążeni w niewiedzy jak ja...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
[QUOTESkąd się najebało tych junior memberow z grudnia?][/QUOTE]
Sorry, nie wiedziałem że trzeba być senior memberem na tym forum, żeby móc kibicować Wiślę. Założyłem konto ze względu na obecną sytuację, przyznaje. Ale napewno nie "I jeszcze wszystko wiedzą, normalnie najmądrzejsi.", ja chciałby się właśnie dowidzieć co jest grane czwarta liga czy eldorado, chyba jak każdy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dlatego, że komunikat opisuje sytuację, że Wanna Ly zachorowł 28 - i że dlatego nikt się nie mógł z nim wtedy skontaktować. Nie oznacza to oczywiście, że choroba - umówmy się - pic na wodę - się już skończyła ale nie oznacza też, że w związku z jej potencjalnym trwaniem, nadal nie będzie z Wanną Ly kontaktu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Pol w tym swoim vlogu z dzisiaj powiedzial, ze dchodza go sluchy, ze cos sie moze dzieje poza zlota 3 azjatyckich finansow i ze moze na poczatku stycznia cos z tego bedzie. Nie chce rzucac nazwiskami, bo tylko by tu kociokwiku narobily. Wystarczy sobie to wlaczyc na Youtubie i ostatnie 2 minuty obejrzec.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|