The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2018, 23:36
Już prawie północ, a negocjacje między Sharksami i Panem Hartlingiem nadal trwają...

Ostatnio edytowane przez heoij : 30.12.2018 o godz. 23:41.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 30.12.2018, 23:36
Tonamini napisał(a):Wyświetl post
Zastanawiam się jak to musiało wyglądać za kulisami..

- Ty no i jak tam z czasem stoimy?
- No potrzebujemy jeszcze dnia, góra dwóch
- Dobra, trzeba coś wymyślić, jakieś pomysły?
- Gościu nie wiem, jak tu jestem od fakturek i najmów, a nie wymyślania jakichś pierdół.. Napisz że Vanna chory, czy coś...
Mnie niestety nastraja negatywnie co innego.
Bo najgorsze nie jest za nami... ale przed nami.

Scenariuszy na najbliższe tygodnie , dni, na godziny jest kilkanaście i nikt nie jest w stanie przewidzieć jak tok to się zakończy.
Bo nawet po bankructwie to jest tryliard różnych rozwiązań...
Odpowiedz cytując
Wehrmacht
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2009

Stary 30.12.2018, 23:39
Nikt nic na temat sluchow, ktore docieraja niby do Pola?
Odpowiedz cytując
Deteinate
Member

Od: 03.2016

Stary 30.12.2018, 23:40
Dobra, ogarnijmy kilka rzeczy, bo sie pogubiłem w tym wszystkim:

> w czyich rekach jest klub w tym momencie? Pietrowskiego, Vanny i Hartlinga, czy TSu?
> kto i jak ustali czyja własnością jest Wisla Kraków S.A.?
> kto odpowiada za social media, m.in konto twitterowe, ale tez oficjalna stronę klubu?
> do kogo mialy isc przelew/przelewy, bo sa rozbieżne informacje, ze albo na konto S.A. albo przelewów jest wiele, do rożnych wierzycieli
> zakładając, ze przelew dojdzie na konto S.A., w poniedziałek, to w czyich rekach ta spółka będzie sie wówczas znajdować?
> skoro nie zostal podpisany zaden aneks do umowy dotyczacy przedluzenia deadline'u to kto odpowiada za to co sie dzieje w spolce obecnie tj. od 29 do 31 grudnia 2018?
> czy w jakikolwiek sposob da sie zweryfikowac miejsce pobytu osoby podajacej sie za Vanna Ly?
> czy zarzad S.A. oraz p.o. prezesa Adam Pietrowski podejmowali w tym czasie jakiekolwiek decyzje? Czy decyzje podejmowane od piątku do poniedziałku sa w jakikolwiek sposób prawomocne lub wiążące?
> kiedy dokładnie Marzena Sarapata podała sie do dymisji? W Szwajcarii, przy podpisywaniu dokumentow, 22 grudnia, gdy ustanowiono nowy zarząd, czy w innym terminie?

Ten cyrk szybko sie nie skończy i w tym momencie juz nie wiadomo kto chce kogo tutaj oszukac - konsorcjum TSa, TS konsorcjum, oba podmioty nawzajem czy to wszystko odgórna ustawka.
Odpowiedz cytując
messu1906
Junior Member

Od: 12.2018

Stary 30.12.2018, 23:41
BiałaGwiazda napisał(a):Wyświetl post
Apeluje do Adminów o przyjrzenie się następującym przypadkom z tego forum:

Dobcio oraz filipski - którzy nagle przez kilka dni strasznie się tu naprodukowali, zgrywali "kumatych" i przedstawiali nowych właścicieli jako "poważnych biznesmenów"

oraz

jean_meslier , messu1906, Valencia oraz innym założonym w przeciągu ostatniego miesiąca/kilku miesięcy - spuszczające się nad Jadczakiem i reportażem z TVN-u oraz przedstawiające całe środowisko kibicowskie na Wiśle w jednoznacznie negatywnym świetle bazując jedynie na przesłankach i insynuacjach. Każdy widział ten reportaż,każdy wie o co tam chodzi,już to było wałkowane tysiące razy,a Ci tu wykrzykują jakby Amerykę odkryli.

Mam wrażenie że to forum stało się albo platformą ataku botów z TVN-u czy kibiców/szyderców z innych drużyn lub dzieje się jakaś grubsza akcja.

A do kibicowskiej braci apeluje,patrzcie co czytacie i nie dajmy się podzielić.
zabawnie to wszystko brzmi z ust osoby ktora na forum w przeszlosci prowadzila pro-Ruchowską propagandę która (wraz z tysiacem innych rzeczy) doprowadzila do tego ze teraz jestesmy w glebokiej dupie

zaloze sie ze na stadionie jestes jednym z tych gosci ktory zawiesza transparent z PDW?
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Jakich słuchów?
Odpowiedz cytując
jacku6
Junior Member

Od: 11.2006

i po co ten płacz i rzewne żale, jutro kasa jest na koncie
Odpowiedz cytując
Valencia
Member

Stary 30.12.2018, 23:46
@BiałaGwiazda
Narracja wystosowana przec ciebie oraz flaga w podpisie ze sloganem Mandati Da Dio per rovinarvi la vida - ZESŁANY PRZEZ BOGA BY NISZCZYĆ ŻYĆIE w połączeniu z sympatiami WSH do włoskiego klubu Lazio Roma również nie świadczy o przypadkowości Twoich postów.
Odpowiedz cytując
ostatecznybłysk
Junior Member

Cytat:
Nikt nic na temat sluchow, ktore docieraja niby do Pola?
To znaczy? i skąd te "słuchy" z yt, twittera?
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Filipski ja Ciebie proszę
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 30.12.2018, 23:50
jacku6 napisał(a):Wyświetl post
12 lat czytać forum i napisać pierwszego posta właśnie o tej treści

Dobre!
Odpowiedz cytując
martinho04051993
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 30.12.2018, 23:51
Czyli chcemy ciągnąć ten kabaret dalej?
Odpowiedz cytując
Lonia
Member

Od: 08.2018

Cytat:
Mnie niestety nastraja negatywnie co innego.
Bo najgorsze nie jest za nami... ale przed nami.

Scenariuszy na najbliższe tygodnie , dni, na godziny jest kilkanaście i nikt nie jest w stanie przewidzieć jak tok to się zakończy.
Bo nawet po bankructwie to jest tryliard różnych rozwiązań...
o, dokładnie mam to samo ,bo to czego jesteśmy świadkami juz niemal na 100% jestem pewien,mam nadzieje,że już niedługo będą to ciągnąć ,tylko co dalej?
Odpowiedz cytując
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Wehrmacht napisał(a):Wyświetl post
Poparcie rowniez i ode mnie. Jesli Wisla upadnie to nowy twor nie bedzie ta sama Wisla chocby nie wiem ile osob probowalo zaklinac rzeczywistosc. To tak jakby sie juz dzis przerzucic i kibicowac calkiem innemu klubowi. Dlatego nie mamy prawa upasc, nie mamy prawa zostac druga Amica Poznan. Trzeba jakos to ogarnac, nie wiem, sprzedac wszystkich zawodnikow splacic dlugi i nawet zleciec z ligi raz, drugi, piaty, a potem wrocic ale jako TA SAMA WISLA, a nie sztucznie stworzone nie wiadomo co by tylko nie musiec placic kasy.
My będziemy tą samą Wisłą bo nie kupimy sobie licencji od innego klubu tak jak Amica Poznań . Sekcja piłki nożnej zawsze była w TS a po przyjściu Cupiała stała się osobna sekcja jako SA . Tez można by powiedzieć że to inna Wisła ale to nie tak .
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 30.12.2018, 23:52
Logicznie patrząc choroba Ly nie powinna mieć żadnego wpływu na ew. przelew. Bo przecież rozłożyło go w samolocie. A ten został zlecony przed wylotem. Jeżeli wierzyć w dotychczasowe informacje. Jeżeli tak to jaki sens ma informowanie o tym teraz. Informator ma przecież świadomość że wywoła tym falę szydery połączonej z defetyzmem skierowanej we własną stronę. Moim zdaniem taka informacja jest uzasadniona tylko w sytuacji kiedy jest ona prawdziwa i faktycznie Ly poważnie zaniemógł, a jutro przyjdzie kasa.

Wtedy wszyscy Ci którzy teraz mają używanie będą załatwieni na cacy.

Nie wspominając o tym na co zachorował nowy właściciel Wisły. Ktoś tu wspominał że może iść na noże...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
Filipski ja Ciebie proszę
... a co się od wczoraj stało/nie stało nowego?
Odpowiedz cytując
Dobcio
Member

Od: 07.2010

Ja tylko zaznaczę użytkownikowi Biała Gwiazda, że jak byłem na meczu Lazio Wisła w Rzymie to "kibice" Lazio pozdrawiali nas symboliką zakazaną w Polsce jako propagowanie ustrojów totalitarnych tj. heilowali, używali pozdrowień hitlerowskich itp. Mówiąc delikatnie dodatkowo niepochlebnie śpiewali o Polakach.

Ja biorę pełną odpowiedzialność za swoje słowa. Zastanów się czy Ty bierzesz odpowiedzialność za wspieranie organizacji związanych z klubem Lazio.

To wstyd dla mnie i dla wszystkich myślących Wiślaków, że pewni ludzie robią interesy z tym klubem firmując się marką Wisły Kraków. Henryk Reyman by Wam tego nie wybaczył. Ja wam tego nie wybaczę i wiele osób Wam tego nie wybaczy.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Skąd się najebało tych junior memberow z grudnia?
I jeszcze wszystko wiedzą, normalnie najmądrzejsi.
Słuchajcie ich, oni prawdę wam objawia - kto zły, kto dobry.
Ciekawe gdzie byli do tej pory?

O.s. taaaaa i jeszcze Dobcio i ten drugi do kompletu.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
jacku6
Junior Member

Od: 11.2006

Stary 30.12.2018, 23:55
sorry ale musialem, mam duuuużo cierpliwosci ale nie da sie tego czytać, wstrzymajcie sie z placzem do jutra czy to tak wiele?
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 30.12.2018, 23:56
sorry ale musialem, mam duuuużo cierpliwosci ale nie da sie tego czytać, wstrzymajcie sie z placzem do jutra czy to tak wiele?
Ile się jeszcze wstrzymać? Na początku do 28, potem do 29, teraz do 31. Potem do 2 stycznia? Każdy ma swoje nerwy.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 30.12.2018, 23:57
messu1906 napisał(a):Wyświetl post
zabawnie to wszystko brzmi z ust osoby ktora na forum w przeszlosci prowadzila pro-Ruchowską propagandę która (wraz z tysiacem innych rzeczy) doprowadzila do tego ze teraz jestesmy w glebokiej dupie

zaloze sie ze na stadionie jestes jednym z tych gosci ktory zawiesza transparent z PDW?

Główna różnica między mną a tobą to data założenia tutaj konta.

Po drugie,to nie zgoda z Ruchem doprowadziła do tej sytuacji tylko brak pieniędzy i/lub jakieś wały w TSie. Nie rozstrzygam czy były czy nie,nie mam dowodów,ty też nie masz więc jak nie ma solidnych podstaw to się milczy a nie klepie co popadnie.

Po trzecie,problemy finansowe zaczęły się od około pół roku. Wcześniej takich problemów nie było. Nie jestem obrońcą TS, WS czy kogokolwiek,jestem krytycznie nastawiony do tego co się działo z brakiem wypłat dla piłkarzy i sztabu ale z tym linczem bym się wstrzymał przynajmniej do rozwiązania tej całej sytuacji.

Po czwarte,nie, nie wywieszam,nie jestem chuliganem ani nikim z tych kręgów. A transparenty PDW możesz znaleźć na trybunach Legii,Lecha, Lechii i innych poważnych klubów z poważnymi inwestorami.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 30.12.2018, 23:58
yarow
przecież to jest konto poduszka aby ktoś miękko spadł zresztą nie tylko to konto
Odpowiedz cytując
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 31.12.2018, 00:00
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Przecież to prześwietlenie było dementowane. Akurat Majchrowski jako jeden z nielicznych szybko wyraził swoje zdanie o tych inwestorach nazywając skośnookiego skośnookim. Co oczywiście zostało odczytane na forum jako przejaw jego "cracoviackości".

Raczej chamstwa i prostactwa ....
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 31.12.2018, 00:01
Coglin napisał(a):Wyświetl post
Skąd się najebało tych junior memberow z grudnia?
I jeszcze wszystko wiedzą, normalnie najmądrzejsi.
Słuchajcie ich, oni prawdę wam objawia - kto zły, kto dobry.
Ciekawe gdzie byli do tej pory?

O.s. taaaaa i jeszcze Dobcio i ten drugi do kompletu.
Mnie to akurat bardzo nie dziwi, patrząc ile w realnym świecie osób nagle zaczyna dyskutować o Wiśle,.wielu znajomych nagle jest w temacie, a nigdy wcześniej specjalnie piłka się nie interesowali.

O mediach już nie wspomnę. Klick bajty gwarantowane. W rankingu medialnym wyprzedzimy za grudzień konkurencję o lata świetlne .
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

messu1906 napisał(a):Wyświetl post

Zabawne. Musicie się w końcu zdecydować. Dla niektórych z was Ruch to gwóźdź do trumny dla WSH bo niby ich sprzedali dla drugich to synonim upadku klubu przez WSH.
Trzeba być kretynem aby uważać, że to co się tu dzieje to sprawa zgód. Był taki jeden co pisał, że za SWL by tak nie było
Konta z 12.2018 powinny z automatu mieć zakaz pisania przez miesiąc.
Odpowiedz cytując
Deteinate
Member

Od: 03.2016

.

do usuniecia
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 31.12.2018, 00:03
Pisałem to już tydzień temu i miałem nadzieję, że będę się mylił. Niestety... Inwestorów i ich "poważność" zaspoilerowała nam już "poważność" Pietrowskiego w pierwszych kilku wywiadach. Nie wiem co mam myśleć o całej akcji, najgorsze jest to, że już kompletnie nie ufam nikomu, NIKOMU, żadnej frakcji w klubie... To jest jakaś porażka, największą i jedyna więź w tym wszystkim odczuwam tylko z Wami na tym forum... z ludźmi którzy są tak samo pogrążeni w niewiedzy jak ja...
Odpowiedz cytując
ostatecznybłysk
Junior Member

[QUOTESkąd się najebało tych junior memberow z grudnia?][/QUOTE]
Sorry, nie wiedziałem że trzeba być senior memberem na tym forum, żeby móc kibicować Wiślę. Założyłem konto ze względu na obecną sytuację, przyznaje. Ale napewno nie "I jeszcze wszystko wiedzą, normalnie najmądrzejsi.", ja chciałby się właśnie dowidzieć co jest grane czwarta liga czy eldorado, chyba jak każdy.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

mic napisał(a):Wyświetl post
Eee skąd takie przypuszczenia że to dotyczy 28go a nie teraz?
Dlatego, że komunikat opisuje sytuację, że Wanna Ly zachorowł 28 - i że dlatego nikt się nie mógł z nim wtedy skontaktować. Nie oznacza to oczywiście, że choroba - umówmy się - pic na wodę - się już skończyła ale nie oznacza też, że w związku z jej potencjalnym trwaniem, nadal nie będzie z Wanną Ly kontaktu.
Odpowiedz cytując
Wehrmacht
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2009

Stary 31.12.2018, 00:06
Pol w tym swoim vlogu z dzisiaj powiedzial, ze dchodza go sluchy, ze cos sie moze dzieje poza zlota 3 azjatyckich finansow i ze moze na poczatku stycznia cos z tego bedzie. Nie chce rzucac nazwiskami, bo tylko by tu kociokwiku narobily. Wystarczy sobie to wlaczyc na Youtubie i ostatnie 2 minuty obejrzec.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów