|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak ktoś nie zorganizuje pospolitego ruszenia na R22, potwierdzi się tylko o wirtualnej sile kibiców Wisły. Będziemy tak klikać, czytać....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Prywatnie - jeśli ktoś da mi kartę w postaci decyzji o dopuszczeniu do rozgrywek, to bym na tym coś 'ugrał'. W tym też rozumiem utarcie nosa i pokazanie innym ze da się zabrać ukochaną zabawkę i nie oddać. Nie mam Panie pana płaszcza i co mi zrobisz? ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
> IV liga to gra od nowa, bez zobowiązań
Rozumiem, że pod inną nazwą? I co, udajemy, że nie było długów i całego tego bagna? Nowym sponsorom powiemy, ze to nie MY tylko TAMCI INNI narobili syfu? Rodzinom osób (pracowników, piłkarzy) i firm, które zostały wydymane też jakoś się to wytłumaczy? Nowym piłkarzom będziemy drukować certyfikaty, że tym razem już na pewno ich nie oszukamy? Sorry, ale do mnie to nie przemawia. |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Już w czwartek wiedziałeś że to lipa?
![]()
Więc dlatego z punktu mając na uwadzę iż ogólna krytyka może być,tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było,tylko aplauz i zaakceptowanie... (Rejs)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie oszukujmy się, Wisła pod skrzydłami TSu, w IV lidze jest na kilka lat nie do kupienia, cąły ten syf się będzie za nami ciągnął, nikt tu nie włoży złamanego grosza. W IV lidze można jeszcze zastraszyć grajków innych drużyn, ale w II już nie..
@filipski. Chodziło mi raczej o to czy wiesz np skąd pomysł na takie oświadczenie? Zakładając, że Pietrowski ma kontrolę nad tt SA. |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Ci co mają płetwy i ości, doprowadzili do upadłości ![]()
Więc dlatego z punktu mając na uwadzę iż ogólna krytyka może być,tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było,tylko aplauz i zaakceptowanie... (Rejs)
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Ja niestety przestalem juz wierzyc. Teraz licze tylko na cud. A dodatkowo chetnie bym zobaczyl za kratkami odpowiedzialnych sytuacji Wisly i tego cyrku. Gdyby klubem nie rzadzili przestepcy to podejrzewam, ze dawno bysmy mieli nowego wlasciciela.
A co do obecnej sytuacji, to wg mnie skonczy sie tym, ze nowi inwestorzy (lub jak inni chca 'inwestorzy') zrezygnuja z tego i zabiora swoje zabawki. Tylko chcialbym wiedziec o co poszlo i jaka byla prawa, bo ta niewiedza jest strasznie meczaca i mimo faktow ma sie ciagle nadzieje na jakis przelom, ktory nie nadchodzi. Ps. Najciekawsze sa posty Filipskiego, nie jestem w stanie zweryfikowac na ile prawdzie (tego nikt nie wie), ale jednak one najwiecej wniosly do dyskusji ![]() Ps2. Zadziwia mnie (choc pewnie nie powinno) ze po tym jak wiele rzeczy ujrzalo swiatlo dzienne i w jakiej sytuacji jest Wisla ciagle sa na tym forum osoby, ktore bronia przestepcow. Dla mnie jedynym wyjasnieniem takiego stanu rzeczy jest to, ze same pochodza z tego srodowiska. Powód: Dodany Ps2
Ostatnio edytowane przez Geralt : 30.12.2018 o godz. 21:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Marzy mi się zamknięcie forum na czas wyjaśnienia sprawy. Czyli kupią albo nie. W tym momencie forum wygląda jak ring i każdy na każdego, kto kogo mocniej ubije. Kłócicie się wszyscy a to jest uśmiech na twarzy wszystkich co nam źle życzą.
Czas pokaże kto miał rację, teraz walka na posty i tak nic nie zmieni |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
1906% poparcia |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu zaden szanujacy sie biznesmen nie wejdzie. Nie dosc ze pilka jest sama w sobie ryzykowna to jeszcze w bonusie otrzymuje otoczke ktora cala ten biznes czyni bezsensownym.
Tu potrzeba reakcji panstwa. I to reakcji ogolnopolskiej a nie tylko krakowskiej. ![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
@filipski
Proszę proszę powiedz kto jest za to wszystko odpowiedzialny? Czy skończy się w końcu ta cała błazenada? Nie wiem, kto i w jakim stopniu za to odpowiada , ale hańbicie nasza ukochaną Wisłę. Klub ze 112-letnim bagażem doświadczeń. Robicie z Wisły pośmiewisko na całą Polskę, to się będzie pamiętać przez najbliższe lata. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
powiedzcie mi tylko kto stoi za tym międzynarodowym przekrętem
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
@Tonamini. Niestety ratunku raczej nie będzie. W wejście innego inwestora trudno uwierzyć, bo po tym cyrku nie wiadomo czego się spodziewać. Nie wiadomo czy w międzyczasie z klubu nie poznikała jakaś dokumentacja i w związku z tym nikt się w takie bagno nie wpakuje.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
@Tonamini
Do tego: - burdel prawny (kto jest właścicielem?), KOMU udzielić ew. pożyczki? - nie wiadomo co w ostatniej chwili podpisała MS - nie wiadomo co w międzyczasie nawywijali nasi "nowi właściciele" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
No to teraz możemy się tylko zastanawiać jakie (i w jakiej ilości) znikają dokumenty
![]() PS. I niech każdy nie zapomni życzyć Pani Marzence miłych i baaaaaardzo długich wakacji
Ostatnio edytowane przez Tonamini : 30.12.2018 o godz. 22:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Teraz to nawet mi trochę przykro. Widzisz, różnica między moim wpisem a twoim jest taka, że ludzie się tu porejestrowali żeby wyprowadzać innych z równowagi i o tym był mój post. Twój był o czym innym i tu się różnimy.
EOT Napisał i dalej pisze. Gość jest tu od kilku dni, takich tu ostatnio setki i niestety nie ma żadnych konkretów prócz zwykłego w....iania ludzi. Ja podtrzymuje swoje słowa i nie bronię zarządu.
Ostatnio edytowane przez David. : 30.12.2018 o godz. 22:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|

|