|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
https://twitter.com/Kacpo24/status/1078651736976441344
https://twitter.com/MichalTrelaBlog/...44212407644162 Ale afera, bo za stadion nie zapłacili, okrodli wszystkich. |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Raiffeisen sesje przychodzące
Przelew zostanie zaksięgowany na rachunku banku o godzinie: 10:30 – 11:30 14:30 – 15:15 17:30 – 18:00 |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Cytat:
Pieniądze z meczu Lechem poszły na opłacenie konratku zawodnikom, którzy złożyli wnioski do PZPN. Z tych pieniędzy opłacono Imaza oraz Wojtkowskiego. Insynuacje jakiegoś randoma z internetu są żałosne, ale jeszcze bardziej przykre jest to, że ktoś przytacza go jako autorytet i źródło informacji o TS Wisła Kraków. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Sesje przychodzące Alior Bank:
I sesja â 11:00 â 12:00 II sesja â 15:00 â 15:30 III sesja â 17:00 â 17:30 Nie wiem gdzie aktualnie mmay konto |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie dałbym sobie za to ręki uciąć
![]()
Więc dlatego z punktu mając na uwadzę iż ogólna krytyka może być,tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było,tylko aplauz i zaakceptowanie... (Rejs)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Tu jest live w temacie "Wisła czeka na przelw"
http://sportdziennik.pl/wisla-nie-zaplacila-za-stadion/ Trzeba odświeżać. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
![]()
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Doszedl. Tyle na razie moge przekazac.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Reserve
W bledzie jestes misiaczku. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Póki co oficjalnie Hartling puścił przelew z konta Wisły za Wojtkowskiego. Piotrowski twierdzi że przelew poszedł i bank go księguje. Po co miałby robić w tym momencie z siebie wariata? Jakby mieli zrobić wałek to już dawno wyłączyli by telefony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
To jest najbardziej karkolomne a jednoczesnie najbardziej absurdalne przejmowanie klubu w historii polskiej pilki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Senegalczycy w Koronie to też było coś.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Żadnych pieniędzy nie będzie, a całe zamieszanie to ratowanie dup Sarapaty i reszty zarządu. Przelew nie przyjdzie, transakcja upadnie, ale Sarapata prezesem już nie będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Przykro mi ale marzenia twe sie nie spelnia
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Oby finał był pozytywny. Ale sposób w jaki to jest robione - na ostatni gwizdek, bez żadnych jasnych informacji jest po prostu żenujące. Niepotrzebnie tylko Panowie dziennikarze mają radochę i kliki.
1.Kasa miała być w 2 dni na początku 2. potem część dla piłkarzy na Święta 3. Jednak 28 grudnia to deadline 4.Teraz się okazało, że TSowi wystarczy potwierdzenie przelewu a kasa może dojść w sylwestra ?Może kasa i przyjdzie, ale dla mnie ten cały Pietrowski, Pan Wanna i szwedzki Chuck Norris to takimi zachowaniami wychodza na jeszcze większych pajaców. Chyba, że jego też wydyma ten duet jak nas.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 28.12.2018 o godz. 16:00.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jak dla mnie spłacenie Wojtkowskiego to już jest konkret. Po co ktoś miałby spłacać piłkarza i oddać ponownie klub w ręce TS? To się nie trzyma kupy. Jestem dobrej myśli i czekam a co będzie zobaczymy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nie doszedł i nie wiadomo czy dzisiaj dojdzie, także nie trolluj.
15:35 – W takiej sytuacji nie ma pewności, czy przelew dotrze na konto klubu jeszcze dzisiaj. Wedle naszych informacji, Towarzystwo Sportowe zadowoli się potwierdzeniem wykonania przelewu, a umowa wejdzie w życie nawet jeśli środki zostana zaksięgowane dopiero w poniedziałek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Czyli jednak w poniedziałek. Nono ktoś tu lubi przesuwać granicę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wojtkowski został pewnie spłacony za kase z meczu z Lechem
![]()
żadne zwycięstwo, nie przychodzi bez ceny
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kłaniam się Szanownemu Towarzystwu po długiej przerwie.
Mam do Was pytanie - słyszeliście kiedyś o czymś takim, jak "potwierdzenie zlecenia przelewu, jako element obrotu kapitałem w transakcjach międzynarodowych"? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie, słyszeliśmy tylko o Fiskarsie.
Opowiedz. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
15:55 â Opłata za wynajem stadionu na mecz z Lechem ma zostać uregulowana przez nowych właścicieli. Dochód ze sprzedaży biletów na spotkanie z Kolejorzem został przeznaczony na organizację meczu i bieżącą działalność klubu â usłyszeliśmy w klubie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobno nie
https://twitter.com/knuram/status/1078664566001856513 Jeśli to prawda to Wojtkowski jest opłacony od nowych Inwestorów a to oznacza, że raczej mamy już pierwszy konkret. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bardzo wierzyłem w ten przelew i nigdy go nie kwestionowałem, ale teraz myślę, że już po ptakach..... Pietrowski przekazuje tylko tyle, że Vanna mu mówił, że księgowy dostanie potwierdzenie przelewu do końca dzisiejszego dnia. Ja to teraz widzę tak, że Pietrowski I Hartling się wykręcą z tej całej sytuacji w taki sposób, że oni tylko przekazywali pomysły Vanna Ly, a ostatecznie się okazało że ten ich oszukał i Ci dwaj będą czyści. Vanna Ly zaś pewnie ma to gdzieś co będą w jakiejś Polsce o nim myśleć. Chciałbym to wszystko odszczekać, ale gdyby sprawa była traktowana poważnie to przelew wczoraj z rana byłby już przygotowany i najpóźniej dziś rano byłoby po sprawie, nie wspomnę już o jakiś przelewach natychmiastowych, które jak komuś zależy to każdy bank ma w ofercie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|