|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ja cos czuje, ze to jeszcze nie koniec tego emocjonujacego serialu.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że jutro ostatni odcinek...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Oto dzieło Piggy. Zrobiła ze wszystkich świńskie balony.
[IMG] [/IMG] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ale to już będzie inny serial
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
@Wehrmacht. Upadłość SA może ogłościć tylko Sąd i trwać to może wiele miesięcy. 4 liga też niczego nie uzdrowi. Nikt nie zna umowy, ale prawdopodobnie można przypuszczać, że SA nie wróci do TS. TS wyrazi ubolewanie i wjedzie na białym koniu reanimując drużynę pod auspicjami Towarzystwa. MZPN zgodzi się na start w lidze 4. W takiej sytuacji od klubu odwrócą się normalni kibice i media. Zawsze tak jest. Zostanie tylko 'kibice wykleci'. Będzie gorzej niż było...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Oświadczenie Vanna Lub chory po przelocie nad Atlantykiem a jutro napiszą że nie przeżył i fikcyjny Vanna ly uśmiercony , winny za rozpad klubu bo przecież martwemu co mają zrobić a Sarapata i klika czyści prosty przekręt by uniknąć zarzutów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Bo jeżeli TS bedzie na cenzurowanym za to co zrobił o 'wale' będzie głośno siądzie na tym prokuratura i reszta służb to może dla 'ochłody' w Krakowie być przez jakiś czas tylko jeden 'wiekszy' klub. Nie jestem znawcą, jest to fantastyka ale moim zdaniem zakładanie ze Wiśle/TS należy się z automatu sekcja piłkarska jest troche na wyrost. Przynajminej dziś. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To teraz moja spiskowa teoria dziejów. Sarapata w umowie sprzedaży wymyśliła sobie, że cała akcja przejęcia ma wyglądać groteskowo, żeby dziennikarze wyśmiewali, a potem już po tej szopce przyjedzie Vanna i naprawdę zrobi z tego klubu hegemona na Nasze warunki i wszyscy dziennikarze wyjdą na skończonych idiotów. Teraz główny powód dlaczego ta teoria ma 0,001 % szans realizacji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
To jest jakiś zupełnie inny poziom ... nieprawdopodobne.
Co z tego wyniknie chyba nie wie nikt. Co dalej. Po prostu ... Brak słów. Ale prawie wszystko można odbudować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Nie oceniam sam- sam nie wiem o co chodzi i nie próbuje udawać, że coś wiem. Jeśli okaże się że tego komunikatu nie napisał nikt z właścicieli. Bo brzmi on groteskowo i można dopatrzyć się tu celowości. Rzecz jasna stawiam tu znak zapytania ? Czy słowa użytkownika flipski, że tam dochodzi do jakiejś wojny mają sens ? Czy może ktoś po prostu jest niezbyt mądry i w przypływie emocji po prostu to puścił (Pietrowkski) ?
Ostatnio edytowane przez wester : 30.12.2018 o godz. 21:28.
![]()
FC CHOLERZYN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Ale co da ew. ta IV liga?
Nie będzie kasy == piłkarze odchodzą a i tak trzeba będzie im zapłacić to co by zarobili do końca kontraktu. Do tego: - już istniejące zobowiązania. - reputacja dno == brak sponsorów - brak stadionu (dla przypomnienia: aby grać na obecnym trzeba robić przedpłatę w chorej wysokości) - marne szanse, że "środowisko" się odczepi od klubu - kto miałby prowadzić Wisłę od tej IV ligi i wszystko ogarnąć? Jak jeszcze dojdzie to tego niejasna sytuacja prawna (kto jest obecnie właścicielem klubu?) ... Ktoś widzi JAKIEKOLWIEK światełko w tunelu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Sacha Baron Cohen: Ali G, Brüno, Borat, Dyktator...
Tak mi się luźno skojarzyło. Mam nadzieję, że jutro wszystko się wyjaśni. Od ponad tygodnia czytam wasze posty i każde zakończenie tej żenującej sprawy sprzedaży klubu przyjmę z ulgą. Poprostu chcę mieć już pewność do miejsca w którym się obecnie znajdujemy. Moi drodzy, wszystkiego dobrego w nowym roku. Obyśmy się nawzajem nie pozagryzali i mieli jeszcze okazje świętować piłkarskie sukcesy naszej Wisełki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
@filipski jakiś komentarz? Jako osoba z kręgu inwestorów?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Pytałem na Sb zapytam i tu co zmienia choroba Vanny ? Jak przelew który podobno już zlecony i tylko czeka na sesję w banku ok godz 11,15 w poniedziałek . W który zresztą bardzo bardzo wątpię ale nadzieja umiera ostatnia .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Jak to ktoś pięknie na tt ujął:
" Klub piękny tylko ludzie ....y" nic dodać nic ująć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Poziom absurdu wbił na nieznany dotąd szczebel. Przykre jest to co się od dłuższego czasu dzieje zaczęło się od M. i Citki a skończy się na Wannie i czwartej lidze - przy czym czwarta liga to i tak optymistyczny scenariusz.
Nasza jedyna szansa na uratowanie ekstraklasy się wycofała, teraz to już tylko taplanie się w Wannie pełnej błota. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
@Lukasz. Tylko TS Wisla może zarządzać logiem Wisły, więc tylko TS Wisła może odtworzyć klub jako sekcję piłkarską, gdy SA upadnie. Zakładam, że SA nie wróci do TSW. A nawet jak wróci to po co startować od 4 ligi z takimi długami? Od strony finansowej lepiej zbankrutować SA i wystartować pod auspicjami TS.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
![]()
Więc dlatego z punktu mając na uwadzę iż ogólna krytyka może być,tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było,tylko aplauz i zaakceptowanie... (Rejs)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
2. Czy ty byś sprzedał swój dom, żeby ratować biznes który od lat nie przynosi zysków i jest na skraju upadku? Te tereny mają przynosić regularne zyski w perspektywie lat ( dlaczego to się jeszcze nie dzieje to pytanie do TSu), a nie sprzedać jednorazowo by ratować trupa.
Ostatnio edytowane przez Sinoos : 30.12.2018 o godz. 21:35.
![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Najlepsze w tym wszystkich, że Pietrowski naprawdę dalej wierzy, że kasa przyjdzie i ten Vanna faktycznie jest chory. Wygląda, że on od początku wierzył w to wszystko i dlatego całkiem nieświadomie robił z siebie pajaca.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Zastanawia mnie, ile jeszcze my kibice jesteśmy w stanie znieść, zanim zademonstrujemy swoje niezadowolenie pod siedzibą TS
![]()
Więc dlatego z punktu mając na uwadzę iż ogólna krytyka może być,tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było,tylko aplauz i zaakceptowanie... (Rejs)
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|