|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mylisz się, że nigdzie tak nie ma, że klub przekazuje pieniądze dla stowarzyszenia.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Tylko w waszym Wiślackim przypadku to i tak źle i tak niedobrze, bo albo będzie ekstraklasa i dalej cyrk na kółkach, albo zaczniecie od IV ligi gdzie kibole będą sobie przypisywać zasługi za odbudowanie klubu na nowo, że nigdy się nie poddali itp. |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wlasnie się dowiedziałem, że umowa TS i nowych właścicieli została oddana częściowo regulacjom prawa szwajcarskiego i jurysdykcji sądów szwajcarskich.
Nie chce mi się pisać o konsekwencjach tego, bo za dużo tego, jak ktoś chce niech mnie wyręczy PS. To było mistrzowskie zagranie po stronie Marzeny jeśli chodzi o jej odpowiedzialność
Ostatnio edytowane przez Dobcio : 30.12.2018 o godz. 12:44.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
Jadczak to człowiek który zasługuje na najwyższe słowa uznania, zdemaskował cały ten syf, mimo, że ryzykuje życiem nadal się tym syfem zajmuje.
Szacunek i 1906% poparcia, OBY TAK DALEJ |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
zgadzam się sedonh, za cały syf w Wiśle w ostatnich latach JEDYNYMI odpowiedzialnymi są Sharksi na czele z Michalskim, sam początkowo jebałem po Jadczaku(aż mnie zablokował na twitterze hehe) ale przejrzałem na oczy i wam też to polecam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czym on nie ryzykuje jeszcze ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
![]() W ciągu roku mam 30 meczy (weźmy scenariusz prostszy, bez uwzgledniania 7 meczów), licząc że około połowa jest u nas policzymy że przychody z jednego meczu w celu uśrednienia mnożymy razy 15. Jeden mecz to średnio około 11 tysięcy + pare meczów gdzie kibiców jest więcej, pare gdzie jest ich mniej. Dla uśrednienia możemy policzyć że jest to około 12 tysięcy w skali roku. 12 000 * 15 daje nam 180 000, pomnóżmy to razy 3 (policzmy lata 2014-2017) i wychodzi nam... 540 000 A teraz patrząc na manifest SKWK, powiedzcie mi co z tych punktów zostało spełnione? ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Nie lubię typa ale tak, ma jaja ze się tym nadal zajmuje. Oby Marzenka zapłaciła za swoje grzechy tak jak całe SKWK.
Dzień dobry. Witam wszystkich |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
No właśnie, tak jeszcze apropos dziennikarzy i innych "persona non grata". Jak na razie okazuje się, że każdy z nich mial rację, Jadczak którego opluwano i wyszydzano od agentów legii warszawa, Bednarz którego pozbylismy sie niestety po czesci my sami dajac się omamić SKWK czy chociażby Iwan który sprzedajac pewne info był wyzywany od alkoholików przez tych "najkumatszych". Dość już bronienia bandytów pod przykrywką "walczą o to żeby cracovia nie wyrywała szalików pod kasami"...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
[QUOTE=Portowiec48;1525819]U nas w Szczecinie na Pogoni też złotówka z biletu na strefe 2 (sektory za bramką) idzie na "oprawy". No i nie tylko u nas więc tutaj nie masz co się dziwić. Powiem tak, nie myślałem, że ktoś po naszej szczecińskiej przygodzie z Sabrim Bekdasem czy Antonim Ptakiem będzie miał większe cyrki, a jednak.. ekstraklasa super sprawa, IV liga też ciekawa, uwierzcie, że da się z niej szybko awansować, my praktycznie rok po roku awansowaliśmy, teraz Widzew, ŁKS też dają rade.
to że idzie złotówka to mnie nie rusza, rusza mnie kto trzyma brudne łapska na tej złotówce, czy u was też rządzi półświatek? teraz wiem skąd tyle krzyku kupujcie bilety, mieli w tym swój interes. ![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Za wiarę w taką głupotę powinieneś na czole wytatuować sobie napis "idiota", by każdy kto z Tobą rozmawia wiedział z kim ma do czynienia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jestes debilem albo Jadczakiem, chociaz w sumie jedno nie wyklucza drugiego. Nie pozdrawiam.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
OT:/
I pomyśleć ze zakładałem konto na forum w czasie gdy największym problemem dla "kumatych" było to że pikniki kupują lepsze bilety na eliminacje LM i ze nie umieją głośno śpiewać. )Ech co to były za czasy... ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nowi Właściciele Wisły dostali dokumenty od swoich prawników wczoraj odnośnie sytuacji w Wiśle SA. Nie jest ciekawie...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Może i pajac ale akurat w tym przypadku się nie mylił i nie myli . To co Jadczak napisał o Wiśle każdy z nas wie od dawna nawet jeśli udaje , że nie . Każdy kto się Wisłą interesował nawet bez dowodów podskórnie wiedział , że to prawda . Zaklinanie rzeczywistości i znajdowanie tanich wytłumaczeń w stylu ; Jadczak to pajac , tego nie zmieni . A bluzgi na murach to pewnie pisali pożyteczni idioci natomiast nie wiesz jakie "oferty" otrzymywał od naszych "kumatych" więc nie lekceważ tego .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Do tych, którzy non-stop piszą, że tamten niewiarygodny, tamten kłamie, tamten atakuje.
Kto musiał by napisać co się dzieje w Wiśle, żebyście mu uwierzyli? Jadczak nie, Bednarz nie, Miga nie, Knura nie, Trela nie, Białoński nie, Boniek nie, Majchrowski nie, Stanowski nie, Weszło nie, TVN nie, Wyborcza nie, PS nie, Iwan nie. Jest ktokolwiek na tym świecie, kto nie jest przeciwko Wiśle? Syndrom oblężonej twierdzy ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
@xiondz77: czyli wg Ciebie źle, że prawda wychodzi na wierzch?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Niestety na to wychodzi. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Niektórzy chyba zapomnieli w jaki sposób Bednarz walczył z tym "kibolstwem".
Przypomnę może, że zakazy stadionowe dostawały osoby, które w tym czasie były na meczu. W jaki sposób mieli wystrzelić racę spoza stadionu? Nie wiem jak inni, ale to właśnie metody, a nie cel tej walki sprawiły, że na mecze w tym okresie nie uczęszczałem. Bo w pewnym kwestiach trzeba być jeszcze na tyle mądrym, żeby dziecka z kąpielą nie wylać. Bednarz mądry w tym nie był, ot co. EDIT: Cytat:
Jak ktoś to ładnie ujął, to dzbannikarz. Sorry, ale jak ktoś na 25 artykułów smaruje 24 śmieci, to ja w ten 25 nie wierzę już z zasady, choćby był i prawdą. To nie moja winna, że facet sam, swoimi własnymi czynami i swoją pracą sprawił, że jest nie-wia-ry-go-dny. Obawiam się, że Wy wierzycie w ten tekst bardziej dlatego, że idealnie wpasuje się w nastroje wśród w kibiców Wisły, a nie dlatego, że to człowiek, który ma wiarygodne źródła.
Ostatnio edytowane przez Garret : 30.12.2018 o godz. 12:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Dla Ciebie proponuję Rekina na ręce, też będzie wiadomo z kim się nie witać...
Ostatnio edytowane przez heoij : 30.12.2018 o godz. 12:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Ludzie przychodza na stadion z dzieciakami, często wydają ostatnie pieniądze na Socios, czy zakup szalika cegiełki w przeszłości... A co potem się dzieje ? Potem dowiadujemy się, że zdefraudowano ogromne sumy pieniędzy. Kasa za dzień meczowy jest wysyłana .... wie gdzie, zamiast opłacić kontrakt Zorana. Ale po co płacić za kontrakt ? ![]() Zrobimy zrzutkę pieniędzy! Jak można płacić swoimi ciężko zarobionymi pieniędzmi za coś, co powinno zostać opłacone, ale zostało prawdopodobnie ukradzione Następnym razem też Ci bandyci zamiast opłacić kontrakt gracza to przeleją pieniądze Bóg wie gdzie. Dlaczego ? Bo przecież naiwni kibice zrobią zaraz zrzutkę i zapłacą. Dla mnie osobiście płacenie jakiejkolwiek złotówki na coś, co jest firmowe nazwiskiem tych ludzi - jest po prostu głupotą. A oni dalej będą Wam się smiać w twarz. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
ta cala szopka i kpina to tylko czas dla Gangsta lady na wybielenie i unikniecie krat .....i najlepsze jest to ze jej sie to uda .....trzeba przyznac ze wszystkich niezle zrobila w konia .....jakie Szwajcarie / jakie umowy / jakie pieniadze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|