|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Oficjalkę Wisła SA?
To Pietrowski teraz pisze n tej stronie? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Spłacenie 12 mln długu to byłby realny krok a nie obietnica jak za czasów Sarapaty . Póki co czekam na oficjalne potwierdzenie bo naszym dziennikarzom nie wierzę bez względu to czy piszą w jedną czy w druga stronę . Mam nadzieję , że to prawda z tym przelewem ale jeszcze nie skacze z radości .
Pytanie do filipskiego co tak miało wstrząsnąć tym forum po oświadczeniu szweda ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...lewem-felieton ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
W tym momencie mam nadzieje ze ten chvj wie kto to nie TS ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
a Jadczak swoje
https://twitter.com/SzJadczak/status...51788995698688 każdy ma swojego informatora czy Jadczak jest z tych co nigdy nie przyznają się do błędu |
|
|
|
Member
Offline |
|
wyobraźmy sobie, czysto teoretycznie rzecz jasna, że w tym momencie ten portal przegląda pewna osoba, która zdecydowanie nie powinna czytać pewnych opinii o sobie? Gdy sobie to wyobrazimy, zrozumiemy, że słowo "wizg" może być dość uprzejmym wyjściem z niezręcznej sytuacji. Ale to tylko takie moje dyrdymały, nie chłopaki? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bronienie TS i poprzedniego zarządu w świetle faktów jakie wychodzą na jaw to jednak kompromitacja . Ci krakowscy biznesmeni też wyrażali chęć przejęcia Wisły ale po audycie się wycofali ....to też mówi wiele o osiągnięciach "kumatych" w zarządzaniu tym klubem .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]() ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
@filipski przestań już pieprzyc.
Oświadczenie Hartlinga miało spowodować kwik na forum. Przelew nie miał być problemem, tylko jakieś tylko tobie znane zapisy w umowie. Teraz jednak świętujesz, ze przelew jest. Zdecyduj się panie Kasztelaniec. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Próbuj dalej. Może trafisz. Także z argumentacją. Jestem cierpliwy, taką mam pracę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A zapytałem o to oświadczenie dlatego , że spodziewałem się czegoś bardziej drastycznego np szczegółów o klauzulach . |
|
|
|
Member
Offline |
|
Ja spodziewałem się, że na takie a nie inne oświadczenie Hartlinga forum zareaguje niedowierzaniem, szukaniem dziury w całym i wrzeszczeniem, że dalej nic nie wiemy. Spodziewałem się, że kilka osób napisze o LM. Spodziewałem się też, że Snow po mnie pojedzie. No i jak - sprawdziło mi się? Z uporem maniaka utrzymuję, że mnie żaden przelew nie zajmował i nie zajmuje, dlatego też nie mam powodu, by zmieniać swoje nastawienie do sprawy. Natomiast przyznaję, że nie chce mi się już odpowiadać na zaczepki, więc sobie trochę śmieszkuję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
W nagłówku napisał: Obiecane pieniądze od inwestorów będą na koncie Wisły Kraków w poniedziałek - ustalili nieoficjalnie reporterzy RMF FM. a w tekście Jak dziś nieoficjalnie ustalili reporterzy RMF FM, pieniądze od inwestorów są już na koncie Wisły Kraków. https://www.rmf24.pl/fakty/news-pien...-w,nId,2755955 ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Rafal78 : 29.12.2018 o godz. 18:16.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Filipski dzięki za odpowiedź . W sumie to Cię rozumiem
Jak będziesz miał jakieś istotne info a nie będziesz chciał się zderzać z falą hejtu na forum ,to wrzuć na priva , ja będę wdzięczny . |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Heh ....coś tak czuję , że jak zwykle nasi pseudo dziennikarze jak zwykle wprowadzili jeszcze większe zamieszanie nie rozumiejąc tego co czytają . Na podstawie oświadczenia szweda wydedukowali sobie , że przelew już jest . Póki co bym się jeszcze nie cieszył ale nadzieję można mieć .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Balawajder przeredagował już swój tekst na stronie RMF i usunął cały akapit, gdzie napisał, że pieniądze od inwestorów są już na koncie Wisły. Tyle w kwestii wiarygodności jego informacji.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Będzie komunikat lub informacja od piłkarzy będzie można otwierać szampany, teraz to te potwierdzenia przez dziennikarzyny można sobie włożyć między bajki, zwłaszcza że wszyscy piszą na oślep i liczą że może uda się trafić... Jedyne co wychodzi wszechwiedzącym w ostatnich dnia to to że bardzo szybko ich rewelacje są dementowane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Niestety, kiedyś informacje i newsy były weryfikowane. Teraz liczy się, kto pierwszy coś poda, niezależnie od tego, czy jest napisane po polsku, czy zweryfikowane etc.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|