|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
bo $ jest już na koncie od piątku?
![]() ![]() JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
![]() SAMI PRZECIWKO WSZYSTKIM WISŁA BIEZANÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jak podasz mi swój adres to nawet nie będąc adminem mogę ci kilka rzeczy powiedzieć.
Tylko podaj mi adres nie z IP komputera (bo tu pewnie masz sieć 192.168.x.x) tylko z tej stronki: https://www.whatismyip.com/ ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A może to właśnie wyjaśniają ewentualne klauzule w umowie , które nie zostały do tej pory wypełnione po stronie sprzedającego ? Pomyślałeś o takiej możliwości ? Nie wiemy co tam było umówione . Słyszeliśmy tylko o jednej czyli przelew do 29.12 . Ktoś taki przeciek wypuścił świadomie i pewnie celowo pomijając być może inne . Dlatego bardzo jestem ciekawy dalszego rozwoju wypadków i oświadczenia Szweda . Może faktycznie coś wniesie o czym do tej pory nie wiedzieliśmy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
@filipski- a co z piłkarzami? Oni nie mogą czekać w nieskończoność... Arsenića już możemy stracić/ straciliśmy?, a za nim pójdą inni jak nie zobaczą pieniędzy na koncie.
Za chwilę nie będziemy mieć drużyny...
Ostatnio edytowane przez heoij : 29.12.2018 o godz. 16:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Dla mnie to jest abstrakcja jakbym ja przyszedł do pracy jako dajmy na to dyrektor albo prezes fabryki samochodów AUDI ( pomarzyć mi wolno ) i w umowie/kontrakcie miałbym punkt, że jak mnie zwolnią to muszą mi wypłacić odszkodowanie czy jak to tam fachowo nazwać np 1 mln €. Mimo, że zawaliłem projekt, za który byłem odpowiedzialny. W kontraktach piłkarzy są takie klauzule i w kontraktach trenerów naszych i np Mourinho dostał 24 mln. Poza tym jak są długi w firmie to tnie się koszty. Ogranicza się wydatki. Renegocjuje się obecne umowy. Zmniejsza się zatrudnienie. Tutaj tego nie było. Ewidentnie praca zarządu prowadziła na szkodę spółki. Prezes i Wiceprezes tak bardzo potrzebne były oba te stanowiska.. ? gdzie ten komunikat Szweda?! |
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Na przykład takiej, żeby od momentu podpisania umowy do momentu przejęcia spółki nie zawierać nowych/zmieniać zawartych przez SA umów.
Na przykład. Nie wiem czy taka klauzula była ale całkiem logicznym jest, że powinna być i prawdopodobntym jest, że byli właściciele z TSu mogli ją złamać. PS. Kiedys się zastanawiałem co Pietrowski może zrobić przez tydzień bycia prezesem. Teraz się zastanawiam co poprzedni zarząd mógł zrobić od podpisania umowy do wejścia Pietrowskeigo.
Ostatnio edytowane przez dizzy : 29.12.2018 o godz. 16:43.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Nie wiem jak strollować Twoje pytanie. Jak coś wymyślę, dam znać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kiedy Hartling zamierza opublikować oświadczenie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Piszesz o nowych pracownikach średniego i wyższego szczebla, których chce ściągnąć do siebie nowy inwestor. Czy Ci ludzie, którzy, jak zakładam po części wyrazili zgodę, nie boją się krzywych akcji pod swoim adresem ze strony tych, którzy mają sprzeczny interes? Szczególnie, gdy twierdzisz, że sporo w klubie historii rodem z kina? ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
https://twitter.com/PiotrWolosik/sta...40159973326857
Według dziennikarza Piotra Wołosika Wisła Kraków otrzymała przelew. ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
2 dziennikarzy zaćwierkało, że Wisła dostała kasę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Niezależnie od tego, jak się to wszystko skończy, to co się wydarzyło powinno być lekcją i to nie tylko dla nas, ale dla każdego klubu i dla każdej społeczności kibicowskiej w Polsce. Zero tolerancji dla gangsterki na stadionach i w otoczeniu klubów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
A czas leci...
Ostatnio edytowane przez heoij : 29.12.2018 o godz. 16:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Nie obrażaj się, na sporo pytań merytorycznych w punkt od różnych osób, pytań które nie szły z twoją linią polityczną że się tak wyraże nie odpowiedziałeś. Nie ma co się obrażać, każdemu zależy na tym żeby Wisła została uratowana i grała dalej w ekstraklasie. Ale to co zrobiła Święta Trójca wczoraj, to jest nie do obrony i tyle, są siebie warci razem ze starym zarządem. Naobiecywali zawodnikom, sztabowi, kibicom, za pośrednictwem Pietrowskiemu pisali bzdury w prasie, o 130 milionach budżety, królu z kambodży, 5 transferach, o ośrodku przygotowawczym w Turcji należącym do Vanny... A przede wszystkim Pietrowski jeszcze dwa dni temu pisał że wszystko jest dopięte i przelew będzie na 100 % do wczoraj, i nic się już nie łoży. Mówił to w momencie, przypominam, w momencie kiedy cała Trójca była poza Krakowem i Polską!!!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
O, udał mi się trolling - ale bez złośliwości. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
No chyba, że sąd ogłosi upadłość (w tym wypadku likwidacyjną) spółki. Wtedy większość nie odzyska swoich należności.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Otóż szlachcic to jest, podobnież, wyszczekany jak kanclerz, niebiedny i nieskąpy, każący się nazywać Rience, czy jakoś tak. Na lewym policzku ma kraśną plamę, jakby oparzelinę. Znasz takiego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
https://twitter.com/piotrwolosik/sta...pWxl_Mt0T6_Vkc
"Pewnie lata, ale Wisła dostała kasę" I co teraz? TS kasuje umowę i bierze kasę bo przelewy do zawodników nie wyszły 28? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Wołosik zarzeka się że to nie żart i pieniądze są na koncie Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Sąd krakowski jest dość specyficzny, więc może to być trudniejsze niż w Warszawie.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|

|
||||||