The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jery
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2018, 09:03
Ja tam jeszcze wierzę ... I zastanawia mnie jedno, po co taki Pietrowski miałby robić z siebie kompletnego błazna wiedząc, że żadnego przelewu nie będzie? Po co ta szopka z przyjazdem itd, można było zrobić wałek bez tych wszystkich wizyt, obietnic, wywiadów. To się nie skleja.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 29.12.2018, 09:08
Jery napisał(a):Wyświetl post
Ja tam jeszcze wierzę ... I zastanawia mnie jedno, po co taki Pietrowski miałby robić z siebie kompletnego błazna wiedząc, że żadnego przelewu nie będzie? Po co ta szopka z przyjazdem itd, można było zrobić wałek bez tych wszystkich wizyt, obietnic, wywiadów. To się nie skleja.
Po co? Bo musi wyglądać wiarygodnie inaczej prokurator nie uwierzy Pani Marzenie.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
Tonamini
Senior Member

Od: 08.2013

Stary 29.12.2018, 09:11
Meresiński też przyjechał
Odpowiedz cytując
Jery
Senior Member

Stary 29.12.2018, 09:16
Inna sprawa, ale jeśli przelew poszedł to powinien już gdzieś w systemie bankowym być, ktoś pracujący w banku teoretycznie powinien mieć dostęp do taki danych, nawet jeśli sam przelew jeszcze czeka...
Odpowiedz cytując
KRW
Junior Member

Od: 12.2018

Stary 29.12.2018, 09:30
Dlaczego miałby robić z siebie błazna? Sytuacja jest dość prosta.Chodzi o uwiarygodnienia przy kolejnych "inwestycjach"

Mają zdjęcia z Majchrowskim prezydentem faktycznie drugiego co do wielkości miasta w Polsce.
I co najważniejsze mają papier na to, że byli właścicielami takiego ważnego klubu jak Wisła.

Czyli ich karta przetargowa przy rozmowach z kolejnymi włodarzami i właścicielami jest teoretycznie większa.

Pojadą teraz np. do takiego Izraela.Naopowiadają bajek o tym, że babcia Pietrowskiego zginęła w Auschwitz i ogólnie wielkie wrażenie zrobił na nich holocaust.Powiedz o tym kim oni sa w tym , że są byli właścicielami Wisły.Pokażą zdjęcie z Majchrowskim.
Może tym razem uda się wyszukać frajerów, którzy oddadzą klub bez wpłaty 12 mln.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 29.12.2018, 09:32
https://twitter.com/TSWislaKrakow/st...28500499857410
jkjkjkjk
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Stary 29.12.2018, 09:43
Ludzie przestańcie się już ośmieszać tym jęczeniem o przelew bo tylko woda na młyn dla icków, którzy mają z was słuszny polew czytając to forum. Ci "inwestorzy" są jeszcze mniej wiarygodni niż Meresiński. Inwestor z Kambodży, który zmienia siedzibę firmy co rok, facet ze sklepu z cygarami i agent widmo. Powiedzcie sami jak to brzmi?

Poniżej link do wywiadu z Bońkiem.

https://sport.interia.pl/klub-wisla-...ar,nId,2754500

Ponoć sprawę wciąż da się naprostować, a wiele wypowiedzi sugeruje że eklapa i Pzpn będą robić wszystko, by Wisła dograła sezon do końca. Teraz naszą szansą może się okazać znalezienie alfonsa w postaci Leśnodorskiego. Smutne, ale prawdziwe. Nie takie rzeczy świat widział, już kiedyś była nawet zgoda z Legią. Po takich cudakach jak Mereś i ci figuranci, to założę się, że Leśnemu by tu wszyscy chcieli zrobić laskę za okazaną łaskę.

Ja osobiście liczę na pomoc choćby diabła, byle się udało z tego wyjść cało. Osobiście nie rozumiem, dlaczego przez kilka lat nie zgłosił się po taki klub ktoś poważny (?). Chyba że poważnych zbywano, a Mereś, Stechert i Wanna to wszystko figuranci/słupy od Sarapaty...którzy mają/mieli za zadanie uwiarygadniać ją dawać więcej czasu na kręcenie lodów.

A w razie spadku do Iv ligi ( w co nie wierzę) to proponuję zmienić nazwę na gts Wisła do czasu odkupienia praw do loga, symboli i powrotu do eklapy. A co? trzeba mieć do siebie dystans i śmiechem przykryć żałobę.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując
Jery
Senior Member

Stary 29.12.2018, 09:44
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
https://twitter.com/TSWislaKrakow/st...28500499857410
jkjkjkjk
Skoro termin w umowie na przesłanie potwierdzenia to 29 XII 23.59 to po co w tym momencie taki oświadczenie? Niestety wydaje się, że Filipski ma trochę racji. To co wyprawia TS to jakaś katastrofa...
Odpowiedz cytując
nowak
Member

Od: 12.2008

Stary 29.12.2018, 09:47
Oni chyba sami nie wiedza co jest w umowie O ile ta tajemnicza ogóle istnieje
Odpowiedz cytując
JacekFan
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 29.12.2018, 10:11
A to luz jak Boniek tak mówi to śpię spokojnie

https://sport.interia.pl/klub-wisla-...ar,nId,2754500
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 29.12.2018, 10:14
@filipski wpadł wczoraj, narobił trochę nadziei wszystkim, a dzisiaj komunikat TS wszystko zweryfikował, żaden przelew nie doszedł i małe szanse żeby w ogóle przyszedł...

Macie czarno na białym napisane, nie umiecie czytać?

Do tej pory potwierdzenie przelewu nie dotarło do Zarządu TS "Wisła" Kraków. Oczekujemy na wyjaśnienia właścicieli Wisły Krakow SA.
Ostatnio edytowane przez heoij : 29.12.2018 o godz. 10:33.
Odpowiedz cytując
filipski
Member

Od: 06.2010

Stary 29.12.2018, 10:16
heoij napisał(a):Wyświetl post
@filipski wpadł narobił trochę nadziei wczoraj wszystkim, a dzisiaj komunikat TS wszystko zweryfikował, żaden przelew nie doszedł i małe szanse żeby w ogóle przyszedł...

Macie czarno na białym napisane, nie umiecie czytać?
No właśnie, nie umiecie czytać?
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 29.12.2018, 10:19
filipski napisał(a):Wyświetl post
No właśnie, nie umiecie czytać?
Tak trudno przedstawić potwierdzenie przelewu, że przelew został wysłany?

W czym ma problem nowy właściciel?
Ostatnio edytowane przez heoij : 29.12.2018 o godz. 10:24.
Odpowiedz cytując
filipski
Member

Stary 29.12.2018, 10:22
Tak trudno przedstawić potwierdzenie przelewu, że przelew został wysłany?

W czym ma problem nowy właściciel?
Wszystko, co miałem do napisania w tym temacie jak dotąd, napisałem. Z tzw. "niusów" mogę potwierdzić jedno - Pietrowski nie odbiera teraz telefonów. Co zdarza mu się dość często, potem przeważnie oddzwania.

W oczekiwaniu poczytam sobie Wasze mądrości.
Odpowiedz cytując
ostatecznybłysk
Junior Member

Stary 29.12.2018, 10:23
Cytat:
A to luz jak Boniek tak mówi to śpię spokojnie
Jacy się nagle wszyscy rozgadani zrobili, nagle inwestorzy pchali się drzwiami i oknami xD Weź rudy skończ kadencje i zamilcz...

Może jeszcze Kwiecień wkroczy i uratuje sytuacje
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.12.2018, 10:26
....a rozumiecie ze zostalismy wydymani wszyscy. Cala rzesza kibicow, pilkarze wszyscy. Niech sie juz Ts nie kompromitujs niech ....a pisze ze .... w dupe tym s...k.ysynom z kambodzy i Szwajcarii , ze nie przelali pieniędzy i oswiadczy, ze nie maja juz czasu. Umowa zostala rozwiazana. Chcieli ratowac klub po meresinskim a teraZ nie chca? Wiceprezes Wisły szaleje na nartach w gorach a my mielismy wczoraj najprawdopodobniej jeden z najgorszych dni w zyciu.Powinni wszyscy jak jeden mąż za du pc ac teraz do budynku klubu i myslec nad rozwiazaniem. Skoro Boniek mowi ze Wisla jest do ogarniecia, ze byli chetni inni inwestorzy, skoro wlodarski mowil ze w Wisle nie ma tragedii. Kur wa wszyscy zachowują wielka wole by nam pomóc. Powinnismy to wykorzystac. wybrac nowe wladze wyzbyc sie kiboli z klubu, nie z trybun bo to niemożliwe (tak teraz wiekszosc z nich siedzi) i ratowac co sie da. Mamy dwa miesiace przerwy możemy znalezc wlasciciela. C h uu z tego ze nie bedziemy miec tek samej druzyny. Paru zostanie splaconych kogos sie dokupi paru juniorow dojdzie. Nie spadniemy. Nie pozwolmy zacząć od 4 ligi
Ostatnio edytowane przez Chorynatrzykolory : 29.12.2018 o godz. 10:29.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 29.12.2018, 10:27
filipski napisał(a):Wyświetl post
Wszystko, co miałem do napisania w tym temacie jak dotąd, napisałem.
Czyli z twoich wypowiedzi wynika, że nikt od nowego właściciela nie może wydrukować potwierdzenia przelewu i osobiście dostarczyć go do siedziby TSu?

Nikt z nich nie ma drukarki żeby wydrukować potwierdzenie i przekazać TSowi czy nie umieją wysłać e-maila ze skanem czy załącznikiem?

O Fax juz nie pytam... pewnie też nie mają takiego urządzenia?
Ostatnio edytowane przez heoij : 29.12.2018 o godz. 10:30.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Najpierw spłaceni piłkarze do 28, później przelew na koncie 28, następnie wysłanie przelewu 28, w końcu wysłanie potwierdzenia 28.

Teraz mamy potwierdzenie do 29 grudnia. Co następne?

Chęć wysłania przelewu do 30 grudnia?
Pokazania na swoim koncie bankowym, że mają 12 baniek do Sylwestra?
Zalogowanie się do banku do połowy stycznia?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Revenge_vo2
Member

Cytat:
Ja osobiście liczę na pomoc choćby diabła, byle się udało z tego wyjść cało. Osobiście nie rozumiem, dlaczego przez kilka lat nie zgłosił się po taki klub ktoś poważny (?). Chyba że poważnych zbywano, a Mereś, Stechert i Wanna to wszystko figuranci/słupy od Sarapaty...którzy mają/mieli za zadanie uwiarygadniać ją dawać więcej czasu na kręcenie lodów.

SKWK.

Na dziś, dostałeś jasny komunikat.
Odpowiedz cytując
Jam55
Senior Member

Od: 01.2016

Stary 29.12.2018, 10:28
Teoretycznie to jeszcze nie koniec Wisły. Nie ma już Sarapaty ani w SA ani w TS. Jedyny problem to znalezienie kogoś rozsądnego przez TS który posklada to co jeszcze się da poskładać i weźmie się do szukanie inwestora. Można to jeszcze uratować.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 29.12.2018, 10:31
ciekawe jest to, co powiedział Targosz na sugestię, żeby przejąć Wisłę:

Chętnie, ale nie chcę mieć spalonej firmy. Trudno zabrać "zabawkę" rozwydrzonemu dziecku
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Jest dwa miesiące na ogarnięcie Wisły. To jest duzo czasu a cale środowisko chce nam pomóc. MUSI SIE UDAC DO C H U J A
Odpowiedz cytując
filipski
Member

Czyli z twoich wypowiedzi wynika, że nikt od nowego właściciela nie może wydrukować potwierdzenia przelewu i osobiście dostarczyć do siedziby TSu?

Nikt z nich nie ma drukarki żeby wydrukować potwierdzenie i przekazać TSowi czy nie umieją wysłać e-maila ze skanem czy załącznikiem?

O FAX juz nie pytam... pewnie też nie mają takiego urządzenia?
Nie wiem, jakim cudem wywnioskowałeś coś takiego z moich wypowiedzi, ale chętnie poznam Twój tok rozumowania. Myślę, że powstrzymam się na czas jakiś od wypowiedzi na forum ogólnodostępnym. Jak widać czytanie ze zrozumieniem nie jest powszechną umiejętnością. Po co więc narażać ludzi na niepotrzebne stresy?

Ja ufam inwestorom i ich intencjom.
Odpowiedz cytując
Jam55
Senior Member

Od: 01.2016

Stary 29.12.2018, 10:33
Odnośnie Sarapaty otworzyła właśnie kancelarie na karmelickiej.
https://kancelariasarapata.pl/kontakt
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 29.12.2018, 10:37
Jam55 napisał(a):Wyświetl post
Chyba żeby zaraz siebie bronić. Klientów znajdzie z tą reputacją już chyba tylko wśród sharksów.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 29.12.2018, 10:39
@filipski- ufasz inwestorom, którzy nie umieją dostarczyć potwierdzenia przelewu do TSu, żeby uciąć wszelkie spekulacje i domysły, to fajnie

Twoje wywody to tylko pobożne życzenia, nic więcej...

Tutaj ciacho dobrze Cię podsumował:

ciacho napisał(a):Wyświetl post
@filipski. O ile jeszcze na początku kiedy zacząłeś tu dzisiaj pisać to twierdzilem, że nawet piszesz z sensem, tak teraz już wiem, że zwykły fantasta i bajkopisarz teoretyk z Ciebie. Trzeba umieć tak nawijać bez sensu.. szacun
Ostatnio edytowane przez heoij : 29.12.2018 o godz. 10:42.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 29.12.2018, 10:42
Krzysiek Targosz wyjaśnia Wam to wszystko jednym twittem jako partner i sponsor klubu, pierwszy który w to wszedł jak nikt nie chciał. Nie trzeba tu wielkiego odkrycia, gangsterka dalej trzyma łapę i robi wszystko żeby tego nie oddać. 4 liga to nie będzie katharsis. To będzie okradanie i gwałcenie trupa.
Odpowiedz cytując
filipski
Member

Stary 29.12.2018, 10:42
Opinia każdego ciacha na mój temat zawsze mile widziana

@!!IRIVER!!

Otóż to.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 29.12.2018, 10:43
Czyli z twoich wypowiedzi wynika, że nikt od nowego właściciela nie może wydrukować potwierdzenia przelewu i osobiście dostarczyć go do siedziby TSu?

O Fax juz nie pytam... pewnie też nie mają takiego urządzenia?
Nie wynika.
Niczego nie zrozumiałeś.
Wynika natomiast, że nawet gdyby TS miał to potwierdzenie to ma jakiś w tym swój interes, żeby go dzisiaj nie upubliczniać.
Można tylko domniemywać jaki...

A drugiej stronie nie wolno.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Stary 29.12.2018, 10:44
Jam55 napisał(a):Wyświetl post
Niezłe jaja.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów