|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Czasem wypadałoby pójść na mecz, a nie .......ic glupoty bo sarapata miała pocisnięte.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
U
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
@filipski. O ile jeszcze na początku kiedy zacząłeś tu dzisiaj pisać to twierdzilem, że nawet piszesz z sensem, tak teraz już wiem, że zwykły fantasta i bajkopisarz teoretyk z Ciebie. Trzeba umieć tak nawijać bez sensu.. szacun
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
@filipski- wyobraźmy sobie, że przelew jednak nie dojdzie...
Ostatnio edytowane przez heoij : 29.12.2018 o godz. 00:29.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Wyobraźcie sobie przelew i tyle w temacie... Nie pisz już. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To w takim razie wyobraźmy sobie Wisłę w Lidze Mistrzów...
Ostatnio edytowane przez heoij : 29.12.2018 o godz. 00:16.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Ja już nic w nic nie wierze. Trochę smutno na sercu się w ostatnim czasie zrobiło, no ale cóż. Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Wisła to My, dlatego właśnie Wisłą nigdy nie zginie!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja, póki co, wyobrażam sobie Wisłę w spokojnej kondycji finansowej, wolnej od podejrzanych wpływów, także przestępczych, z kadrą zarządzającą traktującą Wisłę jako zwykłe miejsce wykonywania rzetelnej pracy. Wyobrażam sobie Wisłę płacącą na czas rozsądne kwoty kontraktowe, rozwijającą akademię, zaangażowaną we współpracę z miastem w realizacji wspólnych celów.
Nie wiń mnie za te wyobrażenia, oparte o pewne przesłanki, jak i ja nie winię Cię o sceptycyzm, które te same przesłanki interpretuje odwrotnie. |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
filipski napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@filipski- czyli Ty masz już pewność, że ten przelew doszedł dzisiaj do klubu?
Ostatnio edytowane przez heoij : 29.12.2018 o godz. 00:28.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Patriotyzm dla Wiślaka to rzecz ważna, owszem.No nic, możemy się tak przerzucać, a rozsądzi nas czas. Jeśli gówno z tego będzie, możecie mnie tym gównem obrzucić, bo jak gówno - jako kibic - będę się i tak czuł. Ale nie przez Ly. Powód: haniebny błąd ortograficzny
Ostatnio edytowane przez filipski : 29.12.2018 o godz. 00:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wy tak na poważnie wierzycie, że jeszcze jakikolwiek przelew dojdzie ?
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ciekawe ile dostali za te szopke
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
No to wygląda na to że Miśki z premedytacją podstawiły słupy i bajeczkę o nowym inwestorze by wyczyścić zarząd i podstawić kolejnych swoich. Długie ręce, niestety...
A ktoś kto nie wierzy w takie rzeczy to jest jak dziecko we mgle i mało jeszcze w życiu widział. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tak właśnie twierdzę. I twierdzę też, że część już zaczęto realizować, a prawdziwe problemy są tam, gdzie wzrok Szanownych Forumowiczów nie sięga lub sięgać nie chce. Ktoś na shoutboxie napisał, że komu chciałoby się spłacać nieswoje długi? Od momentu zakupu spółki jej długi są długami nowego właściciela. Ale są też sprawy, których się nie kupuje, a które tworzą realne problemy. I tu już pasuje zdanie "komu chciałoby się z czymś takim borykać?"
Dla jasności, w moim najlepiej pojętym interesie jest, aby sprawa się nie rypła. Jeśli się rypnie, to Wasza opinia o mnie będzie dla mnie najmniejszym problemem. Piszę, bo bardzo niepodoba mi się ciągłe napierdzielanie kibiców w niewłaściwym kierunku. Przed każdym sądem powtórzę to: za wszelkie problemy Wisły - poprzednie i obecne, także związane z przejęciem - odpowiedzialni są ludzie, którzy nią rządzili - formalnie i nieformalnie. Oby ten przekaz przebił się do kibiców wreszcie, bo tylko wtedy będzie można pójść dalej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Coz znowu pieknie napisane,takie spojrzenie na Wisle z perspektywy Vanna Ly. ja tez caly czas uwazam ze nikt nic nie wie,ale pisze. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Rience : 29.12.2018 o godz. 00:33.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|