|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Biorę oczywiście pod uwagę bardzo istotną informację z Onet: "Według naszych informacji, do tego czasu gotówka nie ruszyła w kierunku konta Białej Gwiazdy." Co z "wolnym tłumaczeniu" oznacza, że przelew nie wyszedł z banku pierwotnego,
Ostatnio edytowane przez MatMax : 28.12.2018 o godz. 19:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Majchrowski w dupie ma Wisłę, ale nie ma w dupie problemu co dalej ze stadionem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
To jest niestety idealny opis tej sytuacji. Prawdopodobnie tak to się skończy.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 28.12.2018 o godz. 19:17.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Jak to 2 stycznia?
W systemie Elixir w dniach 24 grudnia i 31 grudnia odbędą się 2 sesje rozliczeniowe. Przelewy zlecone w Wigilię i w Sylwestra po godzinie 13:30, zostaną zrealizowane dopiero w trakcie porannej sesji pierwszego dnia roboczego, czyli odpowiednio 27 grudnia i 2 stycznia Z tego wynika, że przelewy zlecone dzisiaj i 31 stycznia do 13.30 będą zrealizowane 31 stycznia. Oczywiście, nie chcę czepiać się kolejnej daty. Chodzi tylko o umiejętność czytania. Mylę się? Zresztą, niech będzie kiedy chce. Byle ktoś zastąpił TS w roli właściciela. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
A swoją drogą, w jakich godzinach pracuje Luksemburski odpowiednik KIR ![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jakby mieli przelać to zrobili by to wczoraj. Dzisiaj kasę wysłali by do piłkarzy. Nikt nie bawiłby się do ostatniej minuty.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Może poznajcie zasade księgownia przelewow Sorbnet2, SEPA i Swift. I nie mieszajcie do tego przelewów i sesji eleixir.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Biorę oczywiście pod uwagę bardzo istotną informację z Onet: "Według naszych informacji, do tego czasu gotówka nie ruszyła w kierunku konta Białej Gwiazdy." Co z "wolnym tłumaczeniu" oznacza, że przelew nie wyszedł z banku pierwotnego, |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jakieś dziwne rozkminy... Od kiedy przedstawione tych panów i ich firmy to było wiadome, że to gołodupce(które nie przeleją nawet 1zł). Potem Pietrowski przypadkowo się wygadał, że chodziło o grunty(które jak się okazało należą do kogoś innego
, ale zrobili sobie focie, zjedli, obejrzeli mecz, poznali prezydenta dużego miasta europejskiego, głośno o nich(i o ich firmach krzakach) w mediach(nie tylko w Polsce), a Pietrowski w CV może sobie wpisać p.o prezesa Wisły Kraków . Nie udało się, ale będą próbować gdzie indziej. |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wszyscy tylko o przelewie... Niech będzie - tutaj pierwszy z brzegu przegląd informacji na ten temat, dla zabicia czasu: https://bit.ly/2VcaTk6
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kolejny dzień roboczy to chyba 31.12.2018....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Przestań napierdalać swoimi newsami i nowinkami, bo nie o mądrzenie się w tym temacie chodzi. Owszem, będzie non stop o przelew. Ja .......e skąd Ty się gościu urwałeś ? ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co czytam, jeżeli dzisiaj do północy nowi właściciele nie dostarczą potwierdzenia przelewu klub wraca do TSu.
Trzeba powoli pogodzić się z tym, że to już jest koniec... Nic na to nie poradzimy, nic nie zrobimy... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wraca do TSu... Który nie ma prezesa, Wisła nie ma rady nadzorczej, ma tylko p.o. Prezesa. To farsa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Panowie, spokojnie. Vanna jest w NY, czyli -6h w strefie czasowej
Po ile będą karnety na 4 ligę ![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Żadnego przelewu nie będzie przestanmy się łudzić. Jakby to byl powazny biznesmen to by juz przelal dawno Mial wystarczajaco czasu od meczu z lechem. Nie zastanawiacie sie czemu Marzenka zlozyla rezygnację z dwoch stanowisk? Po to zeby po tym dzisiejszym dniu juz nie odpowiadac na pytania wszystkich dziennikarzy w Polsce. nie wiadomo czy jeszcze ona jest w Krakowie w ogóle. Nie wiem ale jak dla mnie do Wisly Krakow S. A powinien wpasc prokurator, przecież jest prawo spółek a to co sie działo w przeciagu tych dwoch lat to jest jawna niegospodarnosc i dzialanie na szkode spolki. Jak dojdzie przelew prosze o bana dozywotniego. Nie bedzie mi zalezec na niczym będę poprostu szczesliwy ze Ci kupcy okazali sie wiarygodni. Oni sa tak wiarygodni jak Meresinski. Moze od meczu z Lechem kombinowali ak ogarnac te 3 mln euro ale sie nie udalo i sluch o nich zaginie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Niestety wraz z uplywem czasu szanse maleja :/. Choc jakas tam glupia (?) nadzieja jeszcze sie tli. Tak czy inaczej wszedzie jest tyle nieprawdziwych informacji i plotek, ze tak na prawde nic nie wiadomo.
Ale niestety kibicom Wisly nie przyszlo nic innego tylko czekac na rozwoj sytuacji. Wg mnie jak ta spraa upadnie to juz racze nie wierze zaden ratunek dla Wisly i tylko 4 liga :/ Akurat z koncem grudnia wygasa mi Canal+, ktory mialem tylko zeby ogladac mecze Wisly (jestem z innej czesci Polski) i w tej sytuacji nie bede przedluzal :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://etransfery.pl/index.php/2018/...ubu-juz-jutro/
Bądź mądry i pisz wiersze...serce by chciało ale co raz ciężej w to uwierzyć ... ![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Tez mi sie wydaje ze to wszystko jakies brudne gierki.Pokazac nowych wlascieli od jak najgorszej strony,zresztą ciemne typy z TS-su nie takie przekręty 2,5 roku robili. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Aaaaa...bo człowiek już wszędzie szuka jakichś pozytywnych sygnałów :/
![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Zbastuj. Filipski akurat wniósł względnie wartościowe wątki do tej dyskusji. Chociaż rozumiem, że dla części tu zgromadzonych łatwiejsze w obsłudze są infantylne krzyki o "kitajcach"
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jesliby przelew poszedl albo ten wanna zlecił jego wykonanie wczoraj to nie wierze, że nie przedstawilby od razu TSowi potwierdzenia co to jest za problem w dzisiejszych czasach. Wydaje mi sie, że nawet Pietrowski im zaufal i nie wie, że to wał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Takimi deadlinami to można się podniecać przy transferach ,a nie przy zakupie klubu. Jakby coś było to przynajmniej ktoś z TS powinien zamieścić informacje o potwierdzeniu...tyle się kibicom przynajmniej należy. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|