|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
|
@raf2
skąd to? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Strach się bać, jeśli to się okaże jakąś machloją. Nie dość, że klub utwierdzi swoja opinię, że jak magnes przyciąga wszelkiej maści kombinatorów, to jeszcze dodatkowo kibice Wisły będą wdzięcznym obiektem nieustającej przez wiele lat szydery za łatwowierność.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
||
|
||
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
Nie widzę nikogo kto by skakał z radości... Adasss - nie motam się, nie wiem o co ci w sumie chodzi. Mam wrażenie natomiast że to JM się zamotał, nie wiedział w tamtym momencie jak określić głównego aktora i pierwsze co przyszło mu do głowy to "skośnooki". Nadal nie widzę w tym nic obraźliwego. Niefortunne może tak, ale obraźliwe? Come on.
Ostatnio edytowane przez AOT : 22.12.2018 o godz. 22:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Tutaj artykuł z Kambodży. Tam też Ly nie znają: https://www.phnompenhpost.com/sport/...-polish-giants "The syndicate is reportedly led by Ly Vanna, a previously unknown Cambodian businessman." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ja tam spokojnie czekam na 12 baniek.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
@PhantomRanger
Ja to bym bardziej badał tych co niedawno się zarejestrowali i nakręcają że tych 3 nołnejmów to jakieś poważne persony. Wał jest na bank, co chcą uzyskać, nie wiem i w sumie nie chce mi się już o tym czytać.Jak na koncie do którego dostali dostęp jest jakiś hajs(np za mecz z Amicą) , to sprawa jest jasna - szybki przekręt, jak nie ma to zagłębiać mi się w to nie chce. Co będzie? Ano będzie wycof , pewnie ten łysy co nawet nazwiska nie znam powie że to sprawa mediów kóre zaatakowały w sposób brutalne naszych gołodupców, przepraszam, miliarderów, wszyscy zawodnicy rozwiążą kontrakty i startujemy od 4 ligi...Tylko kto to ogarnie? , chyba tylko Socios, bo reszta, parafrazując klasyka, reszta 'skompromitowała się ....a totalnie'. Odemnie największe podziękowania dla Bogusia, za to jak skończył i Marzenki. Wesołych:/ ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Cytat:
dla mnie i tak oczywisty wał ale jeślli w czyms ma być jakaś iskierka nadziei to chyba jedynie w tym, że może Vanna faktycznie działa gdzieś w Evergrande |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Co by miał na celu ten przekręt? Nierozumiem. Sprawa jest dziwna, ale jak piszesz że oczywisty wał to możesz napisać jak dalej potoczą się sprawy? No bo przecież oczywisty wał więc wiesz jak dalej potoczą sie losy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Też myślałem, że facet nie taki zły. Dla niego za pewne to też nowość gdyż nagle stał się najbardziej pożądanym rozmówcą jeśli chodzi o sport w Polsce także powinniśmy trochę przymknąć oko na jego drobne wpadki. Tym bardziej, że jemu ma przypaść rola bardziej sportowa niż biznesowa.
![]() więcej: http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...FT2Uew6Tjjuur5 PS. Uważam że moderator powinien interweniować jeśli chodzi o poprzednią stronę. To wstawia świadectwo wszystkim kibicom.
Ostatnio edytowane przez wester : 22.12.2018 o godz. 23:19.
![]()
FC CHOLERZYN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
16 i 17 XII byli piłkarze Wisły mówią, że idą dla klubu dobre czasy. [wzmożony ruch nowych kont] 18 XII "cisza w eterze" 19 XII informacja o dogadaniu się z inwestorem -> następuje masowe zakładanie kont od tego dnia i stan ten trwa do dnia dzisiejszego. PS. ciekawe czy istnieje zestawienie ile kont zostało założonych w konkretnym miesiącu. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
@PhantomRanger - ogólnie jak przestaliśmy być 'hegemonem' do mnóstwo ludzi odeszło , teraz się coś dzieje to może pozakładali nowe bo zapomnieli haseł
. Zresztą to nieważne.Plus że termin 'wyłożenia kart na stół' jest króciutki a jak skończy się 4 ligą to problem z dziwnymi kontami zniknie, choć marne to pocieszenie.Tyle ode mnie. pozdr. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
A co Wy na to, że kupują Wisle, w styczniu zabierają ja na zgrupowanie za granicę, tam nagrywają sparingi, sparingi są ustawione, jest na nie postawiona gruba kasa w Azji.
Był już taki klub. Pamiętacie Flotę Świnoujście, swojego czasu aspirujaca do Ekstraklasy? Tam była identyczna sytuacja. Klub na skraju upadku, oddany przez wieloletni zarząd stowarzyszeniu kibiców, za kierownicą też była baba, tak się zagotowalo, że lapano się brzytwy. Znalazł się tajemniczy inwestor z Izraela, też było spotkanie z prezydentem miasta. Też miało być pięknie i faktycznie pierwsze co to było zgrupowanie podajrze w Turcji. Inwestor obsadzil na ten czas klub swoimi ludźmi, faktycznie wykupił zgrupowanie. Na tym zgrupowaniu dokonało się rozegranie ustawionych sparingów na ogromne stawki puszczane w Azji. Po tym cyrku zniknęli.. No na końcu tajemniczy Żyd przysłał wiadomość mailem do klubu że rezygnuję z klubu ponieważ pojawiły się poważne zarzuty i on w tym nie bedzie uczestniczył. Przekręt wykorzystujący desperacje.
Ostatnio edytowane przez czarny001 : 22.12.2018 o godz. 23:28.
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
Bo ja gdybym usłyszał od obcego chłopa, którego widzę po raz pierwszy w życiu i tylko przez pół godziny, że mówi o mnie "ciemnowłosy" dla odróżnienia od blondyna i łysego, to bym wzruszył ramionami i tyle. Moim zdaniem "skośnooki" to właśnie ten sam kaliber co ciemnoskóry, ciemnowłosy, wysoki, czy szczupły. Dla mnie to jest non-story, ale z uwagi na to, że nic więcej ciekawego się nie wydarzyło to nasze dziennikarskie popłuczyny właśnie tego się chwyciły żeby nabijać kliknięcia. Nawiasem mówiąc muszę Ci wyznać, że odczuwam wyjątkowy dyskomfort stając w obronie tej kanalii, która jest prezydentem naszego miasta, więc proszę Cię nie ciągnijmy tego tematu dalej ![]() Wesołych Świąt |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Od kiedy określenie skośnooki to obraza?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
https://twitter.com/TSWislaKrakow/st...03327771451392
Cytat:
i Wesołych Świąt! ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Temat chyba do zamknięcia ;-)
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez PanPlamka : 22.12.2018 o godz. 23:50.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|