|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Akurat w tej kwestii bardzo ważną okolicznością będzie zapowiadana obecność Vanny na meczu z Amiką. W mojej ocenie - jeżeli go nie będzie, chociażby nie wiem co mu "dolegało" - to bardzo, bardzo mocna przesłanka za tym, że jest to wałek. W chwili obecnej możliwość przekrętu to dla mnie 50 %. Jeżeli na meczu z Amiką nie będzie Vanny i Szweda robi się z tego automatycznie co najmniej 80 %. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
https://www.youtube.com/watch?v=ap8gxDEooOY https://www.instagram.com/p/BjaIF9OHOI8/ Teraz nasuwa sie pytanie. Czy pan z filmiku (a raczej ze zdjecia wrzuconego na youtube) to ten sam, ktory na zdjeciu stoi obok Pietrowskiego? Sam Pietrowski podkresla, ze na zdjeciu tylko szwedzki blondyn z wasem (Hartling?) ma cos wspolnego z przejeciem Wisly . O azjatyckiej wersji Joe Pesciego ze zdjecia nic nie wiadomo..
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 20.12.2018 o godz. 10:19.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...ietrowski.html
Wygląda na to, że Pietrowski i Hartling naprawdę istnieją. Co do tego Ly Vanna póki co nie ma takiej pewności. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
sandomingo ma rację, z drugiej strony mało prawdopodobne jest żeby w sytuacji kiedy do 28.12 ma być przelana kasa rzędu 3mln EURgoście liczyli że z Majchrowskim na jednym spotkaniu w piątek 21.12 zaraz przed weekendem i świętami które są po nim uzyskają od niego jednoznaczną deklarację że ściągnie przed nimi majtki i na wszystko im pozwoli. To nie działa w ten sposób a na pewno nie tak szybko. Poza tym musieli by mieć Majchrowskiego za idiotę którym nie jest. Wydaje mi się że mają świadomość że żeby się uwiarygodnić w oczach miasta i kibiców muszą wypełnić zobowiązania. Dopiero wtedy mogą dostać kredyt zaufania i od kibiców i od Majchrowskiego.
Ostatnio edytowane przez Bohemians : 20.12.2018 o godz. 10:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W uzupełnieniu poprzedniego wpisu - w najnowszym artykule Trela - którego uważam za dość rzetelnego - informuje, że zarząd TS spotkał się z Vanną osobiście a nie tylko z Pietrowskim posługującym się jego pełnomocnictwem.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
kazdy z nas chyba czeka na jakiekolwiek nawet pierdnięcie, które chociaż w minimalnym stopniu uwiarygodni naszego tytusa romka i atomka ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
28 nie wpłacą żadnej kasy, a krakowscy biznesmeni wjadą na białym koniu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
niech wjeżdzają nawet ....a na rysiu, ale niech ktoś wjedzie
bo póki co to są same wizje ten maharadża ma wjechać na słoniu pokrytym diamentami i srającym złotem tamci w czwórke na wielbładzie który ma w garbach diamenty dodatkowo gricuk wlatuje na orle który w dziobie ma pół chin a póki co to dalej czekamy jak na paczkę nadaną kurierem w okresie świąt.... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
zbanujcie mnie z tego forum na kilka dni.
do 27.12 mam deadline zlecenia, a ja zamiast robić siedzę i czytam. ... chociaż.... jest jeszcze TT, instagram i FB, plus wiele innych stron. Nie dam rady się powstrzymać. Co ich napadło, żeby teraz w moim deadlinie negocjować? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie no, teraz to muszą stanąć w kolejce za Chińczykami do Gricuka, Kitą, Drutexem, tajemniczym inwestorem z północy Polski, Maspexem i tajemnicznym biznesmenem od Stanowskiego. Nie ma lekko.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
K...a stary chłop a zamiast robić cały czas zerkam na temat... ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Skończy się pewnie tak, że tymi najkonkretniejszymi będzie nasze socios...a przynajmniej zalążek tego, czym mogą być...
Te torie wczorajsze krotochwili i snowa...wydają się smutnie prawdopobne, więc ten mecz z Lechem to trochę, jakby się szykować do pożegnania... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do drugiego - te teorie mają jeden słaby punkt, tzn. przynajmniej jeden. Jaki jest motyw? Ten goguś Meresiński miał do opróżnienia klubowe konto. Ten Vanna i reszta jego armatury nie mają nawet tego. Po co im to całe zamieszanie? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ja bym nie dał więcej niż 10%, a to tylko dlatego, że dotyczy to Wisły, więc myślę sercem. Dokładnie wszystko wskazuje na to, że liczenie na to, że te pieniądze wpłyną to jak nadzieje kulawego, że a nuż noga odrośnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pojęcia nie mam... może jakas ropa jest pod parkiem Jorana albo gaz...albo swięty gral...jakby po meczu człowiek z łopatą pogrzebał w murawie, to może by się coś wyjaśniło...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Oczywiście na tym poziomie biznesowym pewnie się nie macha dokumentami tożsamości kiedy strony się poznają, ale jednak pewności nie ma, że to pan Ly był na spotkaniu. Może zresztą chodzi o panią Ly, jakby wskazywała ta luksemburka strona ![]() Jeszcze nam brakowało kambodżańskiego transseksualisty... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
http://sportdziennik.pl/po-co-ly-van...entem-krakowa/
Zaczyna się powoli wyjaśniać. Wygląda w najlepszym wypadku na deal wiązany, w najgorszym tylko o "dostanie się" do Majchrowskiego. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
@ sandomingo, gruszki w popiele się zasypia, a nie zasypuje, wyguglaj sobie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gruszke to można opier.dolić co najwyżej.
Oby tylko nie chodziło o grunty, a my tu jesteśmy tylko kartą przetargową. Ewemntualnie zwalenie całej sprawy na kark miasta, bo przecież sponsora znaleźliśmy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Zaczyna się wszystko "pięknie" składać.
Możliwe, że we wszystko ma się odbyć na zasadzie: ja ratuję zasłużony klub, a "w zamian" dostaję coś od Miasta. Może być tak, że te 3 miliony Euro to jest jedyne co zamierzają zainwestować w klub, byle tylko ugrać swoje warunki z Miastem. Kambodżanin się pięknie zabezpieczył dając sobie czas do 28.12, a TS jak zwykle może zostać z ręką w nocniku bo wtedy już nie będzie czasu kompletnie na nic. ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wtedy to już piłkarzy nie będzie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Co Wy z tym Kwietniem. Nie będzie żadnego Kwietnia... Nie dogadali się we czwórkę, nie dogadali się we dwójkę, sam tego nie weźmie. Nie ma szans.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Cytat:
Niestety o tym pisałem. Nie ma obecnie ani jednej konkretnej informacji co do tożsamości Pana/Pani Ly. Po prostu nie ma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Najpierw będą styczeń, luty, marzec
Teoretycznie niby mamy czas dp 31-go marca żeby uregulować wszystko przed procesem licencyjnym na sezon 2019/20.![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Realny czas jest do 31 marca jak się zakończy przyznawanie licencji
Teraz gra się toczy tylko i aż o splaceniu zawodnikow Ja się gdzieś w głębi ludze że za tymi ananasami stoi ktoś kto nie chce być na świeczniku (Cupial?) aczkolwiek to jest chyba oszukiwanie samego siebie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
||
|
Cytat:
Niestety o tym pisałem. Nie ma obecnie ani jednej konkretnej informacji co do tożsamości Pana/Pani Ly. Po prostu nie ma. Cytat:
Także pisałem o tym wczoraj. Chodzi o budowę hotelu z centrum medialnym. Zainteresowanie Wisłą to tylko ścieżka do celu jakim są inwestycje budowlane mające napędzić biznesy azjatyckich firm budowlanych. Kim w tym trybiku jest Ly? Czy m pieniądze? Na dzień dzisiejszy przyjąłbym bardzo bezpieczną wersję, że Pan Ly jest pośrednikiem. |
||
|

|
||||||
![]() |
|
|