|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zastanawiającą jest ta decyzja potencjalnego kupca, na utrzymanie jego nazwy w tajemnicy. Jak dla mnie są dwie opcje takiego sposobu działania.
W miarę pozytywna - chętny na zakup Wisły to rzeczywiście ,,duża ryba'' i chce się zabezpieczyć w razie upadku negocjacji żeby nie stracić na wizerunku ( w środowisku setek tysięcy ludzi jest na razie mitycznym zbawicielem, a potem nasz zarząd może zrobić z niego naszego grabarza informując nie oficjalnie oczywiście, że to nie przez nich negocjacje padły tylko przez drugą stronę) . Po za tym może chce wejść z przytupem - jest teraz tyle różnych potencjalnych kupców i tak duże zainteresowanie mediów sprawą, że jak wszystko przebiegnie pomyślnie to nawet tvn 24 na czerwonym pasku przez trzy dni będzie o tym informował. negatywna- to rzeczywiście niepewna firma mająca niezbyt dobre zamiary i pragnie utrzymać swoją nazwę żeby przez okres negocjacji któryś dziennikarz na nich czegoś nie znalazł - czegoś co z automatu mogło by zerwać rozmowy przez TS. Wszyscy sobie gdybają to ja też wierzę, że bedzie dobrze bo za duży ruch w ,,interesie'' jest. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
O pierwszym zaciagu telefoniki (Kalicuak, Bukalski, Węgrzyn, Czerwiec itd) do teraz krążą legendy W tamtych czasach to spokojnie po 20-30 mln mogło być(uczciwego) deficytu w budzecie
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 18.12.2018 o godz. 13:54.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kochani poczekajcie rozmowy finałowe trwają była jak narazi umowa przedwstępna podpisana z tego co wiem dziaj maja sie odbyc ostateczne rozmowy od poczatku pisze, ze od Wtorku sie zacznie co nie znaczy, że dzisiaj się skoniczy negocjacje moga nawet potrwac do czwaertku. Wszystko odbywa sie w cudzysłowiu za zamknietymi drzwiami i wiem ze w tej chwili nie ma mozliwosci wyciagnac czy jest dobrze czy źle. Firma z tego co mi kilka osób przekazało nazwe narazie sie pokrywa ale nikt nie wychyli sie tym razem przed szereg. Cierpliwości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
i o to chodziło, żeby wywołać dyskusję
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Niebardzo rozumiem o jakie negocjacje chodzi i czy nasz zarząd w obliczy stania pod ścianą dyktuje jeszcze nabywcy jakieś warunki
jaki koń jest każdy widzi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Negocjują z prokuratorem na jak długo ich wyśle do sanatorium za te wałki.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
negocjują na które konto przelać te 11 baniek
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nie wszystko jest białe i czarne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wszyscy chcielibyśmy żeby to się już szczęśliwie zakończyło, ale nikt normalny w klubie nie poda żadnych informacji z kim rozmawiają, o ile rozmawiają. Po co? Żeby Jadczak pisał do nich maile że negocjują z gangsterami? Co najwyżej Matiego dla jaj do Szwajcarii wyślą...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.12.2018 o godz. 14:25.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
wolf i z tym masz racje nie zawsze mi z tobą podrodze. Ale ci co wiedza nie dadza pożywki dla dzienikarzy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Jakby z kimś faktycznie rozmawiali to jadczak już by dawno wiedział :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
poczucia humoru nie można im odmówić
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Utajnianie nazwy to normalna praktyka w biznesie. Teraz wszyscy się posiłkują pośrednikami , klauzulami poufności itd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Raczej bólu dupy bo jak te oszołomy maile do AON i MPK wraz z Jadczakiem wysyłali. Śmiesznie wyszło. Po co im ta wiedza? Po co Tobie ta wiedza?
Pojawi się inwestor to się dowiesz, nikt się nie pojawi - też będziesz wiedział. Jakiś zbymak dostaje zatwardzenia, pisze na tt że "jest ciężko" a tu już milion teorii. Jeżeli prowadzone są negocjacje (jeżeli!) to cisza może tylko pomóc.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.12.2018 o godz. 14:23.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
petred napisał(a):
![]() Zastanawiającą jest ta decyzja potencjalnego kupca, na utrzymanie jego nazwy w tajemnicy. Jak dla mnie są dwie opcje takiego sposobu działania. W miarę pozytywna - chętny na zakup Wisły to rzeczywiście ,,duża ryba'' i chce się zabezpieczyć w razie upadku negocjacji żeby nie stracić na wizerunku ( w środowisku setek tysięcy ludzi jest na razie mitycznym zbawicielem, a potem nasz zarząd może zrobić z niego naszego grabarza informując nie oficjalnie oczywiście, że to nie przez nich negocjacje padły tylko przez drugą stronę) . Po za tym może chce wejść z przytupem - jest teraz tyle różnych potencjalnych kupców i tak duże zainteresowanie mediów sprawą, że jak wszystko przebiegnie pomyślnie to nawet tvn 24 na czerwonym pasku przez trzy dni będzie o tym informował. negatywna- to rzeczywiście niepewna firma mająca niezbyt dobre zamiary i pragnie utrzymać swoją nazwę żeby przez okres negocjacji któryś dziennikarz na nich czegoś nie znalazł - czegoś co z automatu mogło by zerwać rozmowy przez TS. Wszyscy sobie gdybają to ja też wierzę, że bedzie dobrze bo za duży ruch w ,,interesie'' jest. Pieniądze lubią ciszę. Takie jest wytłumaczenie. Utajnianie nazwy to normalna praktyka w biznesie. Teraz wszyscy się posiłkują pośrednikami , klauzulami poufności itd. Bardziej Ts-owi zalezy na poufności po co ktoś ma potem po mediach sie żalić ze trupy były takie taki i jeszcze inne to bardzo wygodnie TS-u ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
a później, jak to mój kumpel z pracy ujął...odjeżdzamy reszcie ligi za kasę z LM...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Reserve : 18.12.2018 o godz. 14:29.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Przecież oni do tej Szwajcarii pojechalii na narty.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|