|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
P.S - Gdyby te anonimy się podpisały i z imienia, i z nazwiska... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Nie twierdzę że coś z tego będzie bo ta korporacja nie wygląda zbyt logicznie, ale jak komuś można wierzyć z tych internetowych anonimow to akurat jemu. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Przeważnie Janekx89 wrzuca sprawdzone informacje... Ze swojej strony uważam, że w każdej plotce jest jakieś ziarno prawdy, nawet malutkie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Także wstrzymałbym się z wierzeniem komukolwiek w naszej sytuacji. Będzie co ma być... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
) Zgadzałoby się to z tym co pisał @KiewiczKrzhttps://mobile.twitter.com/KiewiczKr...49489058947072 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Z jednej strony tak. A z drugiej strony jak czytam ten wywiad to ręce mi opadają...
http://www.radiomaryja.pl/sport/nasz...rawedzi-wisly/ "My nie jesteśmy od tego, żeby oceniać zarząd" O tym, czy są zdania, że trzeba zmienić zarząd - nie są pewni swojego zdania... "Nie mamy natomiast pełnych danych, nie mamy wglądu w finanse klubu. Możemy tylko prywatnie oceniać to, co słyszymy w mediach. Nie mamy takiego kontaktu z klubem, żeby być pewnym swojego zdania." Kiedy będą uważać, ze mają "pełne dane"? Jak zaczniemy grać w 4 lidze? "Jak zapewne każdy kibic jesteśmy za tym, żeby przyszedł inwestor" - INWESTOR. Dobrze rozumiem, że nie chcą nowego właściciela, a jedynie INWESTORA?! ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Źle rozumiesz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
PS: Mam negatywną opinie o zarządzie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jeżeli osoba taka jak Janex, publicznie snuje spekulacje, a jednocześnie oczekuje milczenia to jest to schizofrenia, bo sam prowokuje do myślenia publicznego na głos. Powinien zamknąć japę zwyczajnie.
A jeśli na Forum padnie nazwa podmiotów, które są w grze, to znaczy, że to nie jest żadna tajemnica skoro zna ją kibic sprzed kompa. Co najwyżej przeciek kontrolowany. Inna sprawa, kto ma jakie intencje, żeby wyciekało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Podobno wyciekło już na TT, że chodzi o AON.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Niektórzy to naprawdę myślą że cały świat spiskuje tylko nad tym jak pogrążyć Wisle ![]() Weź chłopie wróć do zajadlego bronienia zarządu i SKWK, co uskuteczniasz cały czas na forum bo snucie spiskowej teorii dziejów ewidentnie ci nie wychodzi ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kurde jak można wierzyć w jakiegoś inwestora na ostatnią chwilę, skoro zarząd klubu złożył propozycje miastu żeby zostało głównym sponsorem (czytaj podatnicy) to wygląda to tak jakby z nikim nie rozmawiano poważnie i czekano na jakiś cud. Przy poważnym inwestorze z którym rozmowy merytoryczne trwają wiele miesięcy nikt normalny nie składa takiej propozycji, tak się robi tylko w sprawie beznadziejnej. Zdecydowanie jest to brak profesjonalizmu. Jedynym słusznym rozwiązaniem jest Socios Wisła w dłuższej perspektywie w raz z przejęciem 100 % akcji przez lokalnego patriotę który da gwarancje rozbudowy klub przez długie lata.
![]()
Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Człowieku, możesz się z tym zgodzić, lub nie. Druga część Twojego posta kładzie Cię niestety na łopatki. "Zajadłego bronienia zarządu"? Kto, ja? Kiedy? Gdzie? Masz jakieś urojenia. Opieka całodobowa się kłania.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
Socios które bedzie 2-3 razy wieksza organizacja niz teraz . ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Moze to nie zaden inwestor tylko jakis sponsor nowy.A zarzad zostaje na miejscu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czyli nowy sponsor do pomocy, Miss Pigi z obecnym zarządem u władzy, mocno trzymamy się korytka.
![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
||
Z Bialonskiego nawet zdolales pasiaka zrobic ![]() Więc ponawiam pytanie, co to za środowisko co rzuca nam kłody pod nogi? Masoni, cyklisci, plaskoziemcy? Czy może Marzena podpisując trefne umowy na usługi czy zatrudniając znajomkow, Junco robiąc walki ze znajomym manageremczy Dukat wyciągając kilkaset tysięcy przez rok w ramach wynagrodzenia a może jednak Misiek biorący 3 BMW w leasing na klub? ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak chcecie to zapraszam pogadajcie sobie na priv ty już dajcie spokój
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Poczekajmy na rozwój wypadków, tyle możemy. Zawsze się mówiło że pieniądze lubią ciszę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Przestańcie się wyzywać i linczować, oskarżając o lizanie dupy komukolwiek, no żesz do ....y nędzy. Skaczecie sobie do gardeł od 10 stron przez jakichś twitterowych spekulantów. Trochę lodu na te gorące głowy
Nie wstyd wam za siebie? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
a na forum starozakonnych juz ich d...a zaczyna boleć, że może się znaleźć jakaś wielka korpo która nas przejmie, że dalej bedziemy grać w Ekstraklasie itd.... fajnie się czyta te ich wypociny, śmiech na sali. Oby to była prawda, dostaliby sraczki..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Interesujące dla mnie jest to, że światełka w tunelu dla Wisły pojawiają się w okolicach meczów, które gramy, a raczej zaraz przed nimi. Może po prostu weekendy to takie szczęśliwe dni dla naszej Wisełki
![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|