The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2018, 19:44
40 milionow,a bylo 5 minut temu 20 ....czyli zarzad narobil 2 krotnego dlugu zamiast go zmiejszać...

powiem szczerze jak to prawda to Sarapate trzeba na taczkach wywieść,
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 13.12.2018 o godz. 19:49.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 13.12.2018, 19:45
ja tez uwazam, ze jak IV liga to tylko jak nie bedzie mial klub pilkarski nic wspolnego z TSem.

Moze neich wejda ci co teraz mieli wejsc ale nie TS. Beda krac jak kradli.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 13.12.2018, 19:46
Jeszcze 2 tygodnie temu jak ktoś tu wspomniał o 10 mln długu to niektórzy znawcy na forum kazali się pukać w czoło i nie siać fermentu. Dziś się okazuje, że dług wynosi 40 mln.
Odpowiedz cytując
Sebak
Member

Od: 07.2010

Stary 13.12.2018, 19:48
To widzę fajne pieniążki dawało się sprzątaczkom i może dlatego za moich czasów, biuro prasowe było odpowiedzialne za sprawdzenie czystości w toaletach na stadionie, czy też na salach konferencyjnych przed meczami. To wiele by tłumaczyło...

Brak mi słów, naprawdę. Co wyście zrobili ....a z tym klubem...

Czekajmy na cud, nie wiem, sprzedajmy te wszystkie działki, tereny, co należą do nas.
Odpowiedz cytując
ital
Member

Od: 05.2013

Stary 13.12.2018, 19:52
panowie jestem laikiem i zadam może strasznie głupie pytanie ale skoro S.A. ma długi a właścicielem S.A jest TS a ma jakiś majątek to czy tym majątkiem może się zainteresować syndyk bądż komornik?
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.12.2018, 19:53
Sebak napisał(a):Wyświetl post
Czekajmy na cud, nie wiem, sprzedajmy te wszystkie działki, tereny, co należą do nas.
Tak ....a, i prze.......my na te same sprzątaczki i konkubiny.
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 13.12.2018, 19:56
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Tak ....a, i prze.......my na te same sprzątaczki i konkubiny.
Weź, to kolejny przygłup wytlumaczony już tutaj. Chłopczek bajerant był na praktykach w BP i zgrywa kumacza.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
Murzyn124
Junior Member

Od: 02.2013

Stary 13.12.2018, 19:56
Podsumowanie:
Telefonika musi pozbyc sie spolki i sprzedaje klub jakiemus nonamowi z falszywymi papierami. Noname niemal niszczy ponad 100 letnia historie klubu, na bialym koniu przyjezdza TS i opowiada jak to nie kochaja Wisly i jak to oni jej nie uratowali. Po kilku latach wychodzi na jaw ze tak naprawde kochali to oni pieniadze i wladze, bo cele wobec Wisly maja takie same jak Meres. Nie wiadomo jak sie skonczy dzisiejsze zamieszanie, ale widac ze panu Kwietniowi i Wlodarskiemu i im naprawde zalezy na utrzymaniu Wisly i sa chetni zrobic to za wlasne pieniadze.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 13.12.2018, 19:59
ital napisał(a):Wyświetl post
panowie jestem laikiem i zadam może strasznie głupie pytanie ale skoro S.A. ma długi a właścicielem S.A jest TS a ma jakiś majątek to czy tym majątkiem może się zainteresować syndyk bądż komornik?
Nie, komornik ani syndyk nie mogą ruszyć majątku TSu. Tyle że większym zagrożeniem dla TSu jest sam TS, czyli tak zwani decyzyjni, a nie syndyk/komornik.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 13.12.2018, 19:59
bódyń napisał(a):Wyświetl post
ja tez uwazam, ze jak IV liga to tylko jak nie bedzie mial klub pilkarski nic wspolnego z TSem.

Moze neich wejda ci co teraz mieli wejsc ale nie TS. Beda krac jak kradli.
Będzie pewnie tak:

1.TS ogłosi upadłość Wisły SA.
2.Powstanie nowy twór w IV lidze
3.Nowa spółka Wisła SA będzie nadal miała za jedynego właściciela TS
4.Zgłoszą się chętni o nabycia akcji Wisły SA (Włodarski, Kwiecień, może Ziętek)
5.TS zażąda za akcje kolejnych milionów
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 13.12.2018, 20:00
W sumie to tutaj na forum pewnie jest święto dla tych wszystkich "kumatych" (im groźniejszy pies w awatarze tym bardziej kumaty). Pozbędą się pikników, "sierot po Cupiale", "kibiców sukcesu", a ich ziomki z Zarządu będą sobie dalej spokojnie rządzić w IV lidze, nikt nie będzie ich kontrolował aż tak jak w Ekstraklasie.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
Sebak
Member

Od: 07.2010

Stary 13.12.2018, 20:01
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
Weź, to kolejny przygłup wytlumaczony już tutaj. Chłopczek bajerant był na praktykach w BP i zgrywa kumacza.
Zadałbym ci gościu typowe pytanie Patryka Małeckiego, ale to nie czas i miejsce na to. Nie ma sensu wchodzić w polemikę z gościem co od roku ma tutaj konto
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 13.12.2018, 20:01
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Będzie pewnie tak:

1.TS ogłosi upadłość Wisły SA.
2.Powstanie nowy twór w IV lidze
3.Nowa spółka Wisła SA będzie nadal miała za jedynego właściciela TS
4.Zgłoszą się chętni o nabycia akcji Wisły SA (Włodarski, Kwiecień, może Ziętek)
5.TS zażąda za akcje kolejnych milionów
Ale przecież wtedy Włodarski czy Kwiecień mogą sobie założyć samemu klub, a nie odkupować od TSu. Nawet jak TS założy sobie swój, to my kibice "zaglosujemy" , która Wisła jest "ta prawdziwa"
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 13.12.2018, 20:02
Sebak napisał(a):Wyświetl post
Zadałbym ci gościu typowe pytanie Patryka Małeckiego, ale to nie czas i miejsce na to. Nie ma sensu wchodzić w polemikę z gościem co od roku ma tutaj konto
Idze idze bajoku... Co Ty chłopaku o mnie wiesz

Już raz tutaj pokazałem że chuja wiesz. Nie pogrążaj się.

.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.12.2018, 20:03
Źle się człowiekowi robi jak pomyśli, że stał przy tym zarządzie podczas rozgrywki ze Stechertem. Walczyła dżuma z cholerą, a my kibicowaliśmy cholerze.
Odpowiedz cytując
sepot
Member

Od: 06.2003

Stary 13.12.2018, 20:07
A mnie zastanawia jedno. W jaki sposób Wisła przechodziła procesy licencyjne. Przecież takie zadłużenie nie zrobiło się w pół roku
Więc dlatego z punktu mając na uwadzę iż ogólna krytyka może być,tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było,tylko aplauz i zaakceptowanie... (Rejs)
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 13.12.2018, 20:07
Jest mi smutno. TS miał być niefachowy i biedny, ale rzetelny i uczciwy. Jeśli te plotki się potwierdzą, to będzie katastrofa. Dla Wisły piłkarskiej, dla TS, dla mnie. Za cud uznałbym teraz restart z Kwietniem, ale w ogóle tej IV ligi nie widzę.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.12.2018, 20:08
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Ale przecież wtedy Włodarski czy Kwiecień mogą sobie założyć samemu klub, a nie odkupować od TSu. Nawet jak TS założy sobie swój, to my kibice "zaglosujemy" , która Wisła jest "ta prawdziwa"
Prawdziwa będzie ta, która będzie mieć prawa do znaku, historii, pucharów. A zresztą co tu za pie...nie się uprawia? Przeciez TS z skwk na czele uratowali nas przed upadkiem jakies dwa lata temu! Że też macie czelność im coś zarzucać! Czekam na odpowiedź ich popleczników co dale?!
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
Odpowiedz cytując
Jam55
Senior Member

Od: 01.2016

Stary 13.12.2018, 20:17
czaro napisał(a):Wyświetl post
Jest mi smutno. TS miał być niefachowy i biedny, ale rzetelny i uczciwy. Jeśli te plotki się potwierdzą, to będzie katastrofa. Dla Wisły piłkarskiej, dla TS, dla mnie. Za cud uznałbym teraz restart z Kwietniem, ale w ogóle tej IV ligi nie widzę.
Czyli w końcu zrozumiałeś ze nie ma odcieni szarości jak to niedawno w jakimś poście pisałeś?
Odpowiedz cytując
gizmo
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 13.12.2018, 20:17
jak taki gość jak Włodarski (mam na myśli doświadczenie w biznesie i jego kapitał) nie chce się tego podjąć bo zakładam, że nie jest w stanie po audycie tego wyprostować to tam jest grubo narobione.
Ostatnio edytowane przez gizmo : 13.12.2018 o godz. 20:21.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 13.12.2018, 20:18
cudlaty napisał(a):Wyświetl post
Przeciez TS z skwk na czele uratowali nas przed upadkiem jakies dwa lata temu! Że też macie czelność im coś zarzucać! !
TS uratowałNo tak w sumie uratował,ale teraz widać tylko dla perspektywy osiągnięcia własnych korzyści a nie Wisły.Tak przynajmniej póki co wychodzi...
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 13.12.2018 o godz. 20:27.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 13.12.2018, 20:19
Mi tez smutno.Wiadomo ,nie walczylismy o mistrza ,ale mialo byc przynajmniej normalnie i uczcciwie.Teraz czlowieka nosi,bo ci ktorzy mieli Wisle chronic stali sie jej grabarzami.Az ciezko w sumie cos pisać
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Garret
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 13.12.2018, 20:22
Ja to się zastanawiam, czy się wszystko nie posypało jak Dunin odszedł. Biorąc pod uwagę, że tamten sezon, na koniec którego złożył dymisję, wyglądał chyba nie tak źle pod względem finansowym (przynajmniej tak oceniano tutaj na forum na podstawie sprawozdań)... To może to była ostatnia osoba, która trzymała to jeszcze jako tako w ryzach?

Pewnie się mylę i jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Ale z informacji wynika, że jazda bez trzymanko zaczęła się w zeszłym sezonie, więc jedno z drugim się zbiega (przypadkowo czy nie).
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Niech tylko TSowi albo SKWKa nie wydaje się że będą coś odbudowywać...... ich czas się skończył !!!!!!!!!!!!!!!!!!
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

czaro napisał(a):Wyświetl post
To jest draństwo jak wykorzystano zaufanie wielu kibiców, jak zrobiono ich wręcz w ch..a.
Jaką trzeba być perfidną osobą, żeby tak kłamać jak Sarapata. To się w głowie nie mieści.
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 13.12.2018, 20:23
Nie tylko ich, ale i najbliższych rodzin, dziewczyn itp. zwłaszcza przelewy klubowe.
Odpowiedz cytując
kjuk
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 13.12.2018, 20:27
Wiśnia, to kto będzie odbudowywał? Ty a może wspaniały inwestor jak w Widzewie? Miasto i żydy już nie dadzą nam tak łatwo się podnieść.
Odpowiedz cytując
malaparte
Member

Stary 13.12.2018, 20:30
można krzyczeć Wisła to My i jednocześnie okradać "swój" klub...zarząd, skwk, rekiny właśnie zapisaliście się w ponad stuletniej historii klubu...
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.12.2018, 20:31
Stanowski podaje,że mamy 80 milionów zł.długu....
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
malaparte
Member

Stary 13.12.2018, 20:32
Pan/Pani Krotochwila brawo za trafną analizę
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów