|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Weź, to kolejny przygłup wytlumaczony już tutaj. Chłopczek bajerant był na praktykach w BP i zgrywa kumacza.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
W sumie to tutaj na forum pewnie jest święto dla tych wszystkich "kumatych" (im groźniejszy pies w awatarze tym bardziej kumaty). Pozbędą się pikników, "sierot po Cupiale", "kibiców sukcesu", a ich ziomki z Zarządu będą sobie dalej spokojnie rządzić w IV lidze, nikt nie będzie ich kontrolował aż tak jak w Ekstraklasie.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ale przecież wtedy Włodarski czy Kwiecień mogą sobie założyć samemu klub, a nie odkupować od TSu. Nawet jak TS założy sobie swój, to my kibice "zaglosujemy" , która Wisła jest "ta prawdziwa"
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
Już raz tutaj pokazałem że chuja wiesz. Nie pogrążaj się. . ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Źle się człowiekowi robi jak pomyśli, że stał przy tym zarządzie podczas rozgrywki ze Stechertem. Walczyła dżuma z cholerą, a my kibicowaliśmy cholerze.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A mnie zastanawia jedno. W jaki sposób Wisła przechodziła procesy licencyjne. Przecież takie zadłużenie nie zrobiło się w pół roku
![]()
Więc dlatego z punktu mając na uwadzę iż ogólna krytyka może być,tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było,tylko aplauz i zaakceptowanie... (Rejs)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jest mi smutno. TS miał być niefachowy i biedny, ale rzetelny i uczciwy. Jeśli te plotki się potwierdzą, to będzie katastrofa. Dla Wisły piłkarskiej, dla TS, dla mnie. Za cud uznałbym teraz restart z Kwietniem, ale w ogóle tej IV ligi nie widzę.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Prawdziwa będzie ta, która będzie mieć prawa do znaku, historii, pucharów. A zresztą co tu za pie...nie się uprawia? Przeciez TS z skwk na czele uratowali nas przed upadkiem jakies dwa lata temu! Że też macie czelność im coś zarzucać! Czekam na odpowiedź ich popleczników co dale?!
![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Czyli w końcu zrozumiałeś ze nie ma odcieni szarości jak to niedawno w jakimś poście pisałeś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
jak taki gość jak Włodarski (mam na myśli doświadczenie w biznesie i jego kapitał) nie chce się tego podjąć bo zakładam, że nie jest w stanie po audycie tego wyprostować to tam jest grubo narobione.
Ostatnio edytowane przez gizmo : 13.12.2018 o godz. 20:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 13.12.2018 o godz. 20:27.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mi tez smutno.Wiadomo ,nie walczylismy o mistrza ,ale mialo byc przynajmniej normalnie i uczcciwie.Teraz czlowieka nosi,bo ci ktorzy mieli Wisle chronic stali sie jej grabarzami.Az ciezko w sumie cos pisać
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ja to się zastanawiam, czy się wszystko nie posypało jak Dunin odszedł. Biorąc pod uwagę, że tamten sezon, na koniec którego złożył dymisję, wyglądał chyba nie tak źle pod względem finansowym (przynajmniej tak oceniano tutaj na forum na podstawie sprawozdań)... To może to była ostatnia osoba, która trzymała to jeszcze jako tako w ryzach?
Pewnie się mylę i jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Ale z informacji wynika, że jazda bez trzymanko zaczęła się w zeszłym sezonie, więc jedno z drugim się zbiega (przypadkowo czy nie). |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Niech tylko TSowi albo SKWKa nie wydaje się że będą coś odbudowywać...... ich czas się skończył !!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Jaką trzeba być perfidną osobą, żeby tak kłamać jak Sarapata. To się w głowie nie mieści. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie tylko ich, ale i najbliższych rodzin, dziewczyn itp. zwłaszcza przelewy klubowe.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wiśnia, to kto będzie odbudowywał? Ty a może wspaniały inwestor jak w Widzewie? Miasto i żydy już nie dadzą nam tak łatwo się podnieść.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
można krzyczeć Wisła to My i jednocześnie okradać "swój" klub...zarząd, skwk, rekiny właśnie zapisaliście się w ponad stuletniej historii klubu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Stanowski podaje,że mamy 80 milionów zł.długu....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Pan/Pani Krotochwila brawo za trafną analizę