|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja okazji nie miałem
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Wg Meksykanow za dlugo czekali na decyzje Wisly. Ale nadal jest szansa na wspolprace. Meksykaniw chcą reklamowac w PL kilka regionow (via Miga tt)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ale jak to za dlugo? Pojawia sie oferta na sponsora a w klubie sie zastanawiaja?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiadomo na ile to jest prawdziwe info. Podobno Arka już z nimi podpisała umowę a u nas cisza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Żadnych nerwowych ruchów. Czekamy na na Bragiela.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przypominam, że to info od Migi, a Meksykanie którzy podpisali umowę z Arką, to nie Ci nasi
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Na kogokolwike innego. Od tego #$@%## wiemy czego się spodziewac. On nam wbije nóż w plecy.....bo nigdy nie zejdzie na psy...
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Sa juz jakies przecieki odnosnie wczorajszego spotkania z anglikami?
Gricuk wyslal oferte chinczykow? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Angole zaliczyli zgona na rynku i narazie nie ma z nimi kontaktu. Oferta z Chin idzie ale fax znowu nawala.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Ta, kompromitacja bo wpływy są niższe niż wydatki?
Wisła pod rządami TS to było jedyne wyjście, inni by już dawno to rzucili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Na miejsce urodzenia nie mamy wpływu a sugerowanie, że Majchrowski urodzony w Sosnowcu nie jest związany z Krakowem to trochę nieopoważne, bo co jak co ale gość mieszka i żyje w Krakowie dłużej niż Wasserman jest na świecie. Sugerowanie jednak, że Wasserman to warszawianka jest równie niepoważne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Czy ktoś wie, dlaczego Wisła nie chce (jak wynika z notki Mateusza Migi) reklamować meksykańskiego regionu Pueblo w zamian za 1,6 mln. zł?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Niestety, ale Pani Sarapata jest dla mnie skompromitowana do reszty.Jej słowa, że bylismy pod ścianą w lecie można o kant dupy rozbić. Nie było ani jednej próby medialnego przedstawienia sprawy tak,że to miasto jest niegospodarne i w przypadku braku Wisły zostanie z pustostanem na pół miliarda. Zastanówcie się jak Jacek by się zachowywał w przededniu wyborów kiedy musiał by się tłumaczyć, że Wisła gra w Gliwicach a jemu gnije szajs za taką kasę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Przypominam przy okazji że info od Migi to żadne info, dziwię się że ktokolwiek jeszcze poważnie traktuje tego idiotę po ostatnich newsach...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.11.2018 o godz. 16:30.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś jeszcze Panuje nad tym co dzieję się w klubie
![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Zarząd siedzi na Montelupich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No tak, pytałem dlaczego, ale ze względu na Migę miałem na myśli także to, czy to w ogóle prawda. Myślałem, że może ktoś z Was wie coś więcej.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
No nie wierzę że jeszcze są tu jacyś obrońcy marzenki. Bardziej spie*dolić się tych rządów nie dało.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
KOS - Komitet Obrony Sarapaty
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Marzy Ci się usłyszeć kolejne kłamstwa? Obecna Prezes Wisły jest już wystarczająco skompromitowana swoimi zapewnieniami, że wszystko jest w porządku i powoli wychodzimy z długów. Życie pokazało zgoła odmienny scenariusz.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
A to nie było przypadkiem tak, że posypało się wszystko z powodu zablokowania części pieniędzy z C+ na poczet spłaty stadionu (pochodną tego była też sprzedaż za bezcen Carlitosa)?
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Posypało sie wcześniej a potem była sprawa stadionu i to może być gwóźdź do...
![]()
alejasienieznam
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|