|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() Opcje dwie. Albo oszust albo frajer... Nie ma to jak wyciągać wnioski po 6 kolejkach Prawda jest taka, że tendencja frekwencji na polskich stadionach jest od lat wzrostowa. Proponuje wszystkim przelać całą energie, którą marnujecie na pisanie bzdur o frekwencji na agitowanie znajomych do przyjścia na ostatnie 2 mecze ![]() Tak będzie z korzyścią dla wszystkich ![]()
Ostatnio edytowane przez regan : 22.11.2018 o godz. 16:33.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Odnosiłem się do frekwencji sumarycznej, która też jest tam zawarta
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Jak się masz wy**erdolić to lepiej zrobić to od razu, wstać i budować coś nowego. Jak sie rozwodzic to lepiej po 30 a nie po 50 etc. Nie znam sytuacji klubu od wewnątrz ale oceniając z zewnątrz obecna sytuacja vs to co było jak TS przejmował klub to obecnie jest gorzej. Wiec jak teraz mamy używać energie takich ludzi jak Kwiecien po to żeby pociągnąć jeszcze 2 lata (pospłacać Wdowczyka i Carillo) i potem upaść to już lepiej zrobić to teraz i zaczynać od nowa. Zgadzam się ze wychodzenie z przysłowiowej B klasy będzie trudno ale będzie ono tak samo trudne za 2 lata. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
z jednej strony masz rację - Jeśli mamy się.rozlecieć.teraz albo za 2 lata to lepiej teraz i budować wszystko od zera
ALE pięniądze w ekstraklapie są z roku na rok coraz większe. Jakby się nawet udało wegetować przez najbliższy rok czy dwa i dostać zastrzyk dużych pieniędzy z nowych kontraktów tv to chyba warto. Byleby zostać.przy obecnej strategii ściągania po taniości a nie rzucanie się.z motyką.na słońce jakz Carillo Bez dokładniejszego info z klubu można sobie gdybać ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
https://gol24.pl/wisla-krakow-ryszar...ie/ar/13685950
Ufff... Calr szczescie tylko 4liga, a nie Bklasa |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
[B]Uważam, że czas najwyższy, żeby w pomoc Wiśle zaangażowało się miasto â mówi prezes MZPN. â Chcę przypomnieć, że kilkanaście lat temu taką pomoc otrzymała Cracovia, która była wtedy w dramatycznej sytuacji. Uważam, że Wisła ze swoimi zasługami dla Krakowa również na taką pomoc zasługuje. Pora rozpocząć poważną dyskusję na ten temat, bo czas nagli. Ze swojej strony mogę zadeklarować pomoc i uczestnictwo w rozmowach, które doprowadziłyby do uratowania Wisły
Jak dla mnie to nasza jedyna szansa..
Ostatnio edytowane przez kbr : 22.11.2018 o godz. 18:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Moim zdaniem pomoc od miasta to scenariusz jeszcze mniej realny niż powrót Cupiała, a już na pewno nie będą chcieli gadać z obecnym zarządem. Jak tylko Wisła zwróci się do nich po ratunek, to na pewno wypomną ile czasu tolerowali nasz dług za stadion (za który to stadion płacimy absurdalny czynsz, którego to miasto jakoś nigdy nie obniżyło, ot dobra wola) plus znaleźli chętnych do sponsoringu Meksykańców.
Że o sympatiach klubowych prezydenta nie wspomnę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Oczywiście przy przejęciu wypier*** cały zarząd z Sarapatą na czele. Jakiekolwiek rozmowy między nimi, a miastem są spalone już dawno.
Ostatnio edytowane przez lucas8 : 22.11.2018 o godz. 19:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Spojrzałem na artykuł w Krakowskiej.
Jeśli ktoś tych Anglików w klubie traktuje poważnie i oni na serio uznali, że warto się spotkać, to dla tych ludzi nie ma nadziei. Zainteresowało mnie coś innego. Po co w bankrutującej Wiśle zastępca rzecznika prasowego? Serio pytam, nie znam się na PR. Nie można zaoszczędzić na tym dziale? ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
rozmowy między WISŁA, a Miastem Kraków nie będą możliwe do czasu, aż klub reprezentuje pewna pani...Majcher jest na nią uczulony...
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak jak napisał ktoś wyżej. Jedyna szansa że PZPN zmieni przepisy warunkowo dla nas i wejdziemy w spółkę z miastem. Nie SA a TS wnosząc tereny Tsu. Wtedy będzie łatwiej o użytkowanie. Czas pokazał że ludzie rządzący TS są albo za starzy , albo szemrani.
![]()
My Psy musimy trzymać się razem!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
moim zdaniem jeśli szybko nic się nie zmieni to w czasie najbliższego meczu powinniśmy jej z trybun dobitnie podziękować za jej prezesowskie dokonania.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Na podziękowania przyjdzie czas jak skończy się ten koszmar. Na razie nic na to nie da
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
I w drugą stronę - sensowne rozmowy między Wisłą, a miastem Kraków nie będą możliwe do czasu, aż miasto reprezentuje czerwony Jacek, który nie na Sarapatę, a na Wisłę jest uczulony.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nie Jacek ma problem...
![]()
My Psy musimy trzymać się razem!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
I mamy odpowiedź czy możemy liczyć na szybko na wsparcie miasta. A inna kwestia, że po tym całym cyrku, którego niestety jesteśmy świadkami, ja z Panią Marzeną tez nie chciałbym wchodzić w żadne interesy, nawet jeśli chodziłoby o przytrzymanie kubka z herbatą.
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
tak z ciekawości...może ktoś wie...Wisła nie płaci tylko pilkarzom czy wszystkim ? od P. prezes po przysłowiową sprzątaczke?
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
o czym Wy piszcie? Czy w normalnym życiu nie zorientowaliście się, że trzeba liczyć tylko na siebie? Nikt nie zadba lepiej o nasze interesy ludzi bezinteresownie jeżdżących na mecze jak my sami...
![]()
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
http://www.doradzamy.to/artykuly/odp...-o-o-a-akcyjna
Niech ktos siedzacy w temacie odpowie: 1.czy SSA opiera sie o ten sam kodeks jak SA? 2. Czy ws. odpowiedzialnisci finansowej zarzadu dzieje sie to samo co w SA? Byc moze, powod dlaczego zarzad jest tak zesrany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z tego co wiem, to jesteśmy S.A. a nie S.S.A...
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego pytam. Nie wiem czy jest cos oddzielnego fla SSA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Wisła Kraków to S.A. a nie ssa
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli tak jak w KRS. I zarzad podlega prawu jak w kazdym innej SA?
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2018
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Tego %#%#^#% mielismy okazje zmienic podczas ostatnich wyborów...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|