|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Dobrze rozumiem, ze Gricuk szuka inwestorow a Zietek i spolka to opcja zapasowa na wypadek braku forsiastego goscia zza granicy?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Ciężko powiedzieć. Ja się trochę zgubiłem już. Są głosy, że TS czeka na ofertę Gricuka, zanim ewentualnie zaakceptuje tą od Ziętka i Kwietnia, ale czy to prawda.....?!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2018
Offline |
|
|
Tylko żeby to czekania nie skończyło się tym,że ostatecznie nic nie wyjdzie z obiecanek pana Gricuka ,a panowie Ziętek i Kwiecień podziękują.Już przynajmniej raz TS dał się podpuścić ,sytuacja z Bragielem,wszystko praktycznie było dogadane,czekanie na dopełnienie formalności,umowa przedwstępna,mijały miesiące i ostatecznie Bragiela nie ma.Dlatego jeżeli tylko panowie Ziętek i Kwiecień chcą kupić to sprzedać im i nie czkekać na obiecanki cacanki.Zaległości są tak duże 4,5 miesiąca,że tu nie ma na co czekać,jeżeli nic się nie zmieni to w przerwie zimowej zaczną się hurtowe odejścia piłkarzy i to zapewne darmowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie wiem co wy w kółko z tymi 4,5 miesiącami. Z innego źródła ostatnio czytałem, że niektórym zawodnikom spłacono wreszcie ostatnie zaległości za Lipiec (w sensie, że innych spłacono już wcześniej). Jak sądzę oznacza to, że stosowana dalej jest taktyka spłacania w pierwszym rzędzie tych najcenniejszych, a dopiero na końcu tych, którzy i tak poczekają.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2018
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez w0zu : 12.11.2018 o godz. 12:05.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Aby Twoje życzenie się spełniło,nie trzeba wiele,wystarczy aby na każdym meczu rozgrywanym u nas w tym roku było ponad 25 tyś kibiców....I chłopaki napewno by dostali fajne przelewy,to tyle albo az tyle.......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2018
Offline |
|
Przykre i dające do myślenia, że ,,życie" klubu, Jego normalne funkcjonowanie muszą zapewniać na pierwszym miejscu kibice. Jak wspaniali by nie byli, to nie ich obowiązek jako pierwszych dbać o płynność finansową klubu i zarządzanie nim w odpowiedni sposób :/
Ostatnio edytowane przez w0zu : 12.11.2018 o godz. 16:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Gdyby zarząd nie napalił się jak szczerbaty na suchary na puchary w poprzednim sezonie, gdzie zagrali o być albo nie być, może teraz nie byłoby tych zatorów. Ile razy można wałkować temat frekwencji skoro od lat wiadomo, że na większości spotkań 15 000 to maksymalna liczba. Na hitach jest możliwe nawet zapełnienie stadionu. Nie ma sukcesów nie będzie widzów i taka jest smutna prawda, a koło się zamyka.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dlatego napisałem o meczach w tym roku bo mamy jage i lecha u siebie
Masz racje wOzu w 100% ,my kibice powinniśmy ten budżet tylko w niewielkim procencie dopełnia,ale póki co jest jak jest..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
I oba mecze w grudniu. Jakiś idiota to układał. Żadnych rekordów frekwencji nie będzie. Zwłaszcza, jeśli przyjdzie już zima. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Podejrzewam, że Iwan sporo informacji może mieć od Wojciecha Kwietnia, skoro jak sam podkreśla to jego dobry przyjaciel, a że chce kupić kub to pewnie wie to i tamto......
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dużo zależy od wyniku obu wyjazdów,jeśli zdobędziemy w nich powiedzmy 4pkt to frekwencję na jadze zakręcić się właśnie w okolicach 25-27 tyś,co do lecha termin jest chory całej kolejki a jeśli na jadze piłkarze wykręca dobry wynik to tez będzie ok na trybunach na lechu.....Ale to piłkarze muszą wlać paliwo w tryby tej maszyny aby ona działała
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
25-27
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
jak będzie 15 tys., to będzie dobrze, a na Lechu to w ogóle może być garstka, bo to jest chory i niedorzeczny termin...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Pożyjemy, zobaczymy
kto kocha ten wierzy![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
To w końcu .......nie. Zaległości w pensjach juz bardzo duże, nowy zaciag dostal pol pensji. Szacunek, ze grają ale granica wytrzymalosci musi byc blisko, nawet zarabiajac jak pilkarz te 3/4 misiace bez pensji to duzo. Jesli do przerwy zimowej nic sie nie zmieni to wtedy zaczna sie wezwania i wypowiadanie umow.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
kiedy wpływa pierwsza transza z CANAL PLUS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic się nie zmieni.
Dociągnięcie Wisła do zimy. Może. I wszystko w końcu pier...nie. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Sprzeda się paru grajków za psi .... i będzie kasa na kroplówkę do lata. Nie można padać w połowie sezonu ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
Ja osobiście widzę ratunek tylko w transferach liczyłem na Kotala ze dalej będzie błyszczał jak na poczatku i innych... ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Hmm a mnie zastanawia jedno. Dlaczego wobec tych wszystkich problemów na luzie dostaliśmy licencję?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Bo licencje przyznaje się za okres rozliczeniowy do końca czerwca.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Widzę tu sporo nieścisłości które rodzą kolejne plotki.
Ktoś powiela przekaz o 4.5 miesiącach bez pensji. Tymczasem dziś Miga pisze że nowi gracze z letniego okna dostali na razie "pół pensji". Jeśli więc są od 1 lipca to zaległości na dziś dzień sięgają 3.5 miesiąca (1/2 lipca, sierpień , wrzesien, październik przeterminowany od 10 listopada czyli 3 dni). Jeśli jest inaczej to on mnie poprawcie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Trzy i pół, cztery i pół, poza kwestią pilnowania, aby nie przekroczyć magicznej granicy 3 miesięcy, niewielka różnica. Rzeczywiście wygląda to źle. Nie myślałem, że aż tak. Jest mi bardzo przykro.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wg. nowych przepisow to juz chyba nie jest 3 miesiace a 2. Granica.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Myślę że dla Zarządu jednak każda jedną pensja to spora różnica, więc nie bagatelizują tak tego. Szkoda , że przy okazji tej sprawy wychodzi że i tak nie mieliśmy zaplanowanego spłacania miasta. Mówienie więc że zatory pieniężne są przez zablokowanie środków w spółce ekstraklasy na pewno nie poprawia naszych stosunków z miastem. A to że przykro, to sprawa oczywista |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
A wiadomo kiedy dostaniemy pieniądze od C+? Ważne żeby piłkarze dostali cokolwiek zanim skończy się runda jesienna, bo inaczej różnie może być z motywacją.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba? Dwie minuty zajęło mi znalezienie tego co trzeba ...
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo Ty. Nie chyba a napewno. Mnie jakos nie jest do smiechu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|