|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Od poniedziałku do dziś do godz 1400 wpłynęło 38 deklaracji.
Szczegółowe zestawienie opracuje przez weekend. Jest moc. Piszę z pamięci więc mogę się mylić ale dziś rano jeśli dobrze pamiętam to Wśród tych deklaracji było 12 Srebrnych Gwiazd 14 Złotych gwiazd 6 Białych gwiazd 1 Młoda gwiazda Coś tu mylę ale tak jak mówię pisze z pamięci. Później to skoryguje Jest wśród nas też niewiasta choć tylko jedna. Są ludzie z Wejherowa, Płońska, Anglii chyba Holandii. Jest jedna osoba która zapłaciła za rok z góry za Białą Gwiazdę... Dziś wpłynęła pierwsza darowizna. Symboliczna bo 10 zl ale baaaardzo dziękujemy za każdy grosz. Szczegóły podam niebawem. Kiedyś robiłem rankingi, pewnie niektórzy pamiętają. Teraz będę Wam robił analizę finansów i tego kim jesteśmy w Socios. Jestem pełen wiary, że będziemy robić wielkie rzeczy. Takie które będą budować siłę Wisły na lata. Jest moc. Wierzcie mi. Witek Ekielski
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 19.10.2018 o godz. 16:46.
|
|
|

|
||||||
|
|