|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
a tak swoją drogą to do Szczecina czym się drużyna przemieszcza? I ile czasu to zajmuje?
|
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Dla mnie może być padaka taka jak we Wrocku byleby wynik był ten sam
. Pięknie i skutecznie życzę sobie w kolejnym meczu na R22. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Z Wisłą nie zagrają Fojut, Delev, Benyamina, Frączczak Żyro oraz Guarrotxena.Pogoń bez skrzydeł powiedziałbym łatwe trzy pkt,ale nie....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Na szczęście Stolarczyk nie patrzy o tym kogo nie ma w składzie przeciwnika i jak jest on osłabiony tylko dąży do tego aby zawodnicy zachowali pełną koncentrację, a jak ktoś się zdekoncentruje to straci miejsce w składzie....
Jeżeli zawodnicy nie będą zdekoncentrowani i nie podejdą do meczu jakby paprykarz miały sie przed nimi położyć to wygrana nie powinna być problemem..... Wydaje mi się, że Stolarczyk pamięta Wisłę Kasperczaka i jej porażki przy lekceważeniu rywala jak z Tblisi .... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Zwróciłbym jeszcze uwagę na fakt,że Stolar i Kort zostali niejako odpaleni w Szczecinie więc dla nich na ten mecz będzie podwójna mobilizacja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pożyjemy, zobaczymy.
Dla mnie ten mecz śmierdzi przykrą niespodzianką, ale obyśmy jednak 3 pkt zdobyli. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Skyscanner pokazuje lot 2:40 z przesiadką w Warszawie ale bilety od 500 PLN/osoba. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Sporo kontuzji w Pogoni + bardzo słaba postawa w ekstraklasie, kazdy inny wynik oprocz naszej wygranej to bedzie ogromna niespodzianka. Oczywiscie nie mozna ich lekcewazyc bo moze sie zdarzyc tak, ze zagraja jak Slask i sprawia nam sporo problemow. O motywacje jestem spokojny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wczoraj albo dziś o 18 mieli być na lotnisku, z tego co widziałem na rozpisce
treningowej w Myślenicach... Dodatkowo Krzoska mówił ze cały sztab poza Stolarczykiem jedzie autokarem |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Korcik jak najbardziej, ale Stolar to chyba nie został odpalony. Z tego co wiem, to prezes Pogoni Mroczek był bardzo rozczarowany, że Stolar odchodzi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chłopaki jak będziecie jechać przez Nową Sól to proszę na powrocie o sygnał. zaopatrzę w dobre piwko na drogę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Trzeba i wygrać i koniec, ja wiem że wjazd ale łatwiejszy rywal na wyjezdzie nam sie nie trafi niż ta słabiutka i cała hospitalizowana Pogon.
Każde zwycięstw przybliża nas to tych magicznych 40 pkt, bo nie zapominajmy, ze to jest dla nas cel nr 1 na ten moment |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Trener stwierdził, że lecą samolotem. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Piłkarze przyłączają się do bojkotu i będą chcieli na boisku zaprotestować przeciwko działaniom zarządu Wisły.
Ponoć rozważali wyjście na rozgrzewkę w koszulkach z napisem "Eszjot dziękujemy" ale finalnie nie zdążyli ich zorganizować. Jeden z nich anonimowo powiedział, że w takim razie zagrają słabo i przegrają, chcąc wymusić dymisje w klubie. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
heheszki
ale to nie zmienia faktu, że nie ma takiej możliwości żeby to zamieszanie w jakimś stopniu nie odbiło się na morale zwłaszcza u stranierich którzy musza jeszcze polegać na tłumaczeniu jak Stolarowi uda się im to zdjąć z głowy , to będzie najlepszym naaszym trenerem ever ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
@sandomingo
Może niech zgłoszą się do KOD czy jakiejś tam innej organizacji i dostaną koszulki "konsTYtucJA ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Obawiam się, że Pogoń dostanie olśnienia i przełamie się z nami... w ekstraklasie żadnej logiki nie ma - tylko dlatego... Obym się mylił.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
pobudka śpiące królewny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Prawo serii musiało się kiedyś skończyć i się skończyło.Bez ładu i składu dzisiaj mecz do zapomnienia
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
obrzydliwy mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Naszych było połowę mniej. Szkoda trampkarskich błędów Lisa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nasza liga jest jednak piękna
![]() Spodziewam się co najmniej jednej zmiany w składzie w następnym meczu ![]() ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Do momentu zdobycia gola graliśmy totalną bucówę. Oby takie mecze w dalszym ciągu były wyjątkiem, a nie regułą. Teraz trzeba się skupić na kolejnych spotkaniach; przydałoby się też mniej rozpie**alania na atomy teoryjek dziennikarskiego barachła.
![]()
Kurde faja!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ześ ku**wa wykrakał mecz o działaniu kubła zimnej wody,albo na przekór tabeli albo cos tam jeszcze.,drugi mecz na wyjezdzie po Wrocławiu w ktorym nie gramy nic. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Guest
|
|
|
biedna drużyna z czuba jedzie do znacznie bogatszej drużyny z przedostatniego miejsca, w biednej jest trener i dwóch byłych grajków przeciwnika i... grzech nie skorzystaćz okazji.
niestety zgrzeszyłem:( |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Szkoda, spodziewałem się jednak porażki. Może nie w takim stylu. Nie ma co pisać, wszystko w tym meczu było nie tak, każdy zagrał bryndzę. Zapomnieć i gramy dalej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Chciałnym wierzyć, że było tak:
Runjaic dzwoni do Stolara: -siema mordo -no siema trenerze - Stolar mordko moja sluchaj mamy trudna sytuacje i niepewna przyszłosc moja... - Wariacie nie koncz. Wiem o co chodzi. Wygrywacie dzisiaj a my w rewanzu w Krakowie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie wiem ....a o co tu chodzi.
Zawsze jestem bardzo powściągliwy w typowaniu dobrych wyników Wisły, ale po tym co graliśmy z Lechią, a patrząc na grę Pogoni (+ kontuzje u nich) to spodziewałem się roz.......u i wyniku w okolicach 3:0, 4:1 dla nas, a tutaj taka katastrofa. Zero gry, mało biegania, pressingu nie było w ogóle z naszej strony... Nie wiem, nie rozumiem, nie potrafię sobie tego logicznie wytłumaczyć. Na plus: Imaz, Halilović i tyle Minusy: Cała reszta, a to co odpierdalał dziś Sadlok to już katastrofa totalna Szkoda, bo cały weekend zjebany. No cóż, oby za tydzień było do przodu ze scyzorami ![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Na plus raczej Kolar, bo Imaz to kilka takich nonszalanckich zagrań i strat ze szkoda gadać
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|