The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2018, 16:45
Cytat:
Ciekawi mnei watek pozwu sadowego. Bo cos czuje, ze Wisla znajdzie duzo powodow aby nie isc do sadu.

Też tak uważam.

Generalnie mam pewien dysonans. Z jednej strony mam świadomość, że gdyby nie szeroko rozumiani kibice, moglibyśmy zaczynać od IV ligi. Za sterami usiedli ludzie, którym naprawdę zależy, nie najemnicy czy inne farbowane lisy. I póki co wychodzimy powoli na prostą. Kolejna sprawa, moment wypuszczenia materiału ... przypadek, zbieżność czy komuś nie na rękę że pniemy się w górę?

Z drugiej strony, jako przeciętny zjadacz stadionowych kiełbasek, mam pewien pogląd na obecną sytuację. Materiał Jadczaka mimo że kontrowersyjny i zapewne zmanipulowany (np Damian D.), zapewne zawiera kilka elementów prawdziwych. Np czy nikogo z Was nie szokuje sprawa Dudka? Uważacie to za normalne? To już nie chodzi o amatorstwo klubu, ale ktoś kto dostał kulkę w trakcie jakiejś tam akcji pozdrawiany oficjalnie przez klub? No jaja pańskie ...

Są pewne rzeczy o których nie mam pojęcia i szczerze, wolę nie wiedzieć. Ale w każdym cywilizowanym kraju, po wypuszczeniu takich informacji, powinno pojawić się albo sprostowanie czy oświadczenie ad meritum (a nie takie ogólnikowe "iż jakoby") lub proces, jeśli nie mają nic na sumieniu. I też jestem dziwnie pewien, że żadnego procesu nie będzie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów