|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Generalnie mam mieszane uczucia co do tego "reportażu"
Kto się interesuje Wisłą na codzień ten wie, że Sharksi mają wpływ na to co się dzieje w klubie To,.że Dukat to był przedstawiciel SKWK to też było wiadomo. Urywki bójek czy to na ziemi czy na stadionie z lat poprzednich to nic innego jak manipulacja która ma trafić do widza tefaenu. Tu nie widze niz szokującego (nie popieram bójek między swoimi kibicami ale to żadna bomba). Dodatkowo z duuuuużą rezerwą podchodzę do zaciemnionych "ekspertów". teffaen ma udowodnioną historie jak podstawili kogoś z redakcji. ALE Pisma na papierze firmowym Wisły zapewniające o zatrudnieniu ludzi którzy SZKODZILI Wisle są skandaliczne. Jeśli potwierdzą się informację, że Wisła oficjalnie wsparła gościa który dostał kulkę to jest to skandaliczne. Ale chyba najcięższe oskarżenie padło w sprawie zastraszania ludzi z TS. I teraz albo Wisła się.odcina i składa sprawę w sądzie albo nie robi nic i z dużą dozą prawdopodobieństwa można założyć, że to faktycznie prawda. A wtedy jesteśmy w tak ciemnej dupie, że to przestaje być śmieszne. Ciekawy jestem ruchów Wisły Kraków SA. oj bardzo jestem ciekawy. PS. Generalnie Wisła jest w sytuacji bez wyjścia. Obecny zarząd nie zrezygnuje choćby nie wiem co. Jak Wisła upadnie (tfu) i zacznie od IV ligi to wyciągąc ją będą ... te same osoby z TS'u. |
|
|

|
||||||
|
|