|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kiedyś będąc u znajomych musiałem oglądać TVN 24 przez kilka dni pod rząd. Uzbrojony w te doświadczenia z góry zakładam że za mafią w Wiśle stoi PiS. Jedyne pytanie jak powiązali Miśka z Ziobrą, bo że Sarapata naszego enfant terrible reprezentowała w sporze z dziennikarzami (dla przygłupów to już jednoznaczne z przynależnością do jego gangu) to z Wisłą powiązanie już jest.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
a to wogle bedzie w tvn24 , a nie w glownym tvnie
hahahah to gratuluje jadczak ogladalnosci , przeciez to obejrzy tylko gartska najbardziej zatwardzialych tvn24 fanow takich co to u nich leci to 24h na dobe + kibice wisly (z ciekawosci) + kibice żydów też z ciekawości (niezdrowej) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Wychodzi, że stanowski już widział materiał i będzie tam coś więcej niż UW wchodząca na stadion.
Ostatnio edytowane przez David. : 14.09.2018 o godz. 20:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Wszyscy się tutaj wyśmiewają i bagatelizują. Radzę wstrzemięźliwość, bo za jakiś czas większości miny mogą zrzednąć.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Czyli jak jest? Jadczak ma rację?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
I to jest ciekawy wątek. Wychodzi na to, że Stanowski ma współudział w tym paszkwilu. Od jakiegoś czasu boli go wszystko w piłce co związane ma z kibicami.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam to głęboko. To co się dla mnie liczy to przetrwanie Wisły. Jestem jej kibicem.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No, najwidoczniej też znam tam ludzi.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Ale na pewno jakiś dział prawny/PRowy powinien to nagrać i przez niedzielę opracować odpowiedź. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Takim ludziom nie wypada odpowiadać(bo albo jesteś bandytą, albo 0 moralnym, albo tym i tym). W którym zdaniu ja wyrażam jakąś radość? Zacytuj, potem ładnie przeproś(oczywiście obaj wiemy, że tego nie zrobisz... więc nie mamy o czym rozmawiać). Mówienie o bandytach(którzy mienią się kibicami) wyjdzie tylko na dobre. Żaden normalny kibic(nie mówię już o człowieku) nie będzie akceptował ludzi handlującymi narkotykami(chyba, że sam wpychasz np. swoim dzieciom takie substancje), mordujących i bijących innych ludzi. Jeżeli takie postawy są dla Ciebie wzorem i są częścią środowiska Wiślackiego to polecam wizytę u psychiatry. Dla mnie EOT, bo nie znam takich ludzi, jak ty w życiu realnym(a przynajmniej się nie afiszują z takimi poglądami).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tobie tez polecam wizyte u psychiatry.
Komu niby wyjdzie na dobre mowienie o bandytach miniacych sie kibicami? Bo zakladam ze nie im, tez nie powiazanemu klubowi, kibice tez odpadaja...wiec moze Tobie? Naprawde myslisz ze tam bedzie zrobione rzetelne sledztwo, wszystko wyjasnione i nie wylapie ktos rykoszetem? Wszystkich kibicow z C wsadza do jednego wora z Ultrasami i Sharksami. Zwyklych chlopakow co trenuja w TSW nazwa bandytami i chuliganami. Klub pokaza jako instytucje ktora zarzadza Misiek z reszta ferajny. Wszysatko bedzie sie rozmijac z prawda ale sie sprzeda. Czemu niby ten reportaz ma sluzyc? Policji? Policja doskonale wie kto, gdzie i jak tylko wiecznie nie ma na nic dowodow. Kibice Wisly tez sie doskonale orientuja w sytuacji na trybunach i w klubie. Czyli pewnie chodzi o ludzi ktorzy nie maja bladego pojecia o polskiej pilce, sytuacji na trybunach czy elementarnej wiedzy o kibicach w Polsce. ps: Ty wiesz wogole co to jest morderstwo i mordowanie ludzi? Noz ....a jak bym Jadczaka czytal albo ogladal TVN :t Pewnie nie wiesz ale jeszcze nikogo za to nie skazali.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 15.09.2018 o godz. 07:28.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Brutalny gang i jego wpływy w jednym z najstarszych klubów piłkarskich
https://uwaga.tvn.pl/reportaze,2671,...642.1525188365 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Od walki z patologiami jest policja, bo żaden klub nie ma i nie będzie miał do tego narzędzi. Resztę dopowiedział Ci Dariook. W sumie to i tak dobrze że to w TVN 24, normalni ludzie od dawna tego nie oglądają.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.09.2018 o godz. 08:51.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Lepiej jak oglądają zaje... Tvp info które mówi wszystko jak jest. Rzeczywiście.Otrzasnijcie się ludzie bo jak takie miski i inne miałyby się za wami wstawić przy byle jakiej sytuacji to by nawet nie kiwneli palcem...
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Przypominam że nie jest to temat polityczny i tak ma zostać
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ludzie, którzy tu piszą nie solidaryzują się z bohaterami tego materiału, tylko z Wisłą. A ten materiał Wiśle nie posłuży.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Czy Wiśle ten materiał posłuży czy nie, to czas pokaże.
Ale ja trochę załamuje ręce jak czytam co poniektórzy wypisują... Ile to Misiek dla Wisły nie zrobił? Serio? Bo co, na początku lat 2000 rozganiał żydókw spod stadionów i osiedli? Dla Was większym problemem jest to że taki Jadczak robi taki materiał (oczywiście, dopiero po emisji wyjdzie czy to kolejny szrot czy jednak ma coś sensownego), niż to że faktycznie jednak kwestia wpływu kiboli na klub jest poważnym problemem u nas. Jeden drugi trzecie mozecie siebie oszukiwać. Jednak sponsorzy to widzą, od dluzszego czasu tylko jacyś mniejsi są przy klubie i nikogo większego klub od 1,5 roku nie jest w stanie załatwić. Oczywiście, ze zgadzam się że jeśli ten material to będzie kolejny odgrzewany kotlet, to oczywistą sprawą jest, że tylko znów negatywnie wpłynie wizerunkowo, a jednocześnie nie wpłynie na nic wewnętrznie. Natomiast jeśli ma coś mocnego i pozwoli w jakiś sposób wyplewić pewna rzeczy, to oczywiście ze powinny się takie rzeczy pokazywać. Dariook, Wolfy - Wy zapewne wiecie dlaczego DD podał się do dymisji (o czym z resztą wie wiele osób, w tym dziennikarze, bo pismo poszło w eter). Uważacie że ten powód to była błachostka i taki człowiek powinienbył zasiadać u nas w zarządzie? Według mnie z oceną należy poczekać do emisji, jako kibic jestem żywo zainteresowany tym co pokaże. Dopóki nie ma pełnego materiału (bo wiadomo ze jak sie popatrzy na to co wrzucil na tt to smiech na sali), to nie ma co oceniać. Poczekajmy te 12h jeszcze |
|
|
|
Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Nigdzie nie bede wypier*** bo po pierwsze kim ty wogole jestes? a po drugie z tvnem moj jedyny zwiazek to taki ze jest na mojej platformie cyfrowej. ale takie teksty jak twoj, niestety porazaja jakich kibicow mamy (ale pewnie jak wszedzie) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drużyna TVN i drużyna polityków mają całkiem normalnych!
![]()
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
||
|
Ja obstawiam, ze pan rafalp_r22 to WislaFan123.
Skompromitował się raz i teraz kontynuuje krucjatę pod innym nickiem. Blokować. *** Jaki cymbałem trzeba być by myśleć, że ten materiał w jakikolwiek sposób może pomóc klubowi? TS jest właścicielem Wisła Kraków SA i jedyne co ten materiał może spowodować to: - Mniejszą frekwencje - Trudność w pozyskaniu dodatkowych sponsorów -Coś dla antyfanów TSu: Jeszcze większe problemy w ewentualnej sprzedaży akcji klubu. Bo niby dlaczego ktoś miałby robić interesy z domniemanymi gangsterami? Jeśli aktualna spółka piłkarska upadnie i będziemy musieli zaczynać od zera - to kto niby ją reaktywuje? Towarzystwo Sportowe. Wiec jak ktoś kibicuje temu reportażowi to jest albo skończonym idiotą, albo piątą kolumną. Nie ma innej opcji. Widzę też, że do pieca nagle zaczął dorzucać Krzysiu Stanowski ps. "zakolarz". Człowiek o tak ogromnym kompleksie względem naszego klubu jak mało kto. Popatrzmy co w ostatnich latach wyprodukowano na "zeszło" w temacie Wisły (pomijam sprawy sportowe itd. bo nie o to chodzi): - 100% poparcie dla rozwiązania kontraktu z Cierzniakiem. - Wisła będzie przez lata oglądać plecy Cracovii. Niech się przyzwyczaja. - Wisła jest biedna i nie dotrwa do końca sezonu. - Artykuł o tym jak to źli kibole z TSu nie chcą oddać Wisły cudownej firmie Stechert Gruppe. http://weszlo.com/2017/07/26/dlaczeg...e-oddac-klubu/ Kilka cytatów dla przypomnienia: Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Później gdy okazało się, że oferta Stecherta to wydmuszka - nie opublikowano ani jednego artykułu na ten temat. Przecież to aż prosiło się o kąśliwy komentarz, ze strony Weszło, a tymczasem sprawa została przemilczana. Po kilku miesiącach ukazał się natomiast wywiad z Kasztelańcem vel WislaFan123, w którym Jakub Białek dwoił się i troił by przedstawić go w jak najlepszym świetle. No, a teraz będzie: - Wisłą rządzą gangsterzy. To jest granie na upadek naszego klubu i tyle. |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja już mam go zablokowanego, też wygląda na reaktywację WislaFan123.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty tak serio, śmiało blokujcie
Jednej rzeczy nie rozkminiam, czemu kazda osoba której coś się w tym klubie nie podoba, ma odmienne zdanie niz niektore osoby bedace dlugo tutaj na forum, kazecie wypier**? A co to, PRL ze jest tylko jedna sluszna linia? Edit: przeciez wy juz kilku/kilkunastu osobom z tego forum ostatnio kazaliscie wy** wszyscy to WislaFan albo ludzie z tvnu? zaden kibic Wisly nie moze miec innego zdania?
Ostatnio edytowane przez rafalp_r22 : 15.09.2018 o godz. 11:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, po prostu forum nie może służyć dezinformacji i rozsiewaniu szkodliwych informacji. Wystarczy, że na tt pisze mnóstwo półgłówków i użytecznych ćwierćinteligentów.
W każdej demokracji ogranicza się wolność słowa, z czego tylko ułamek przypadków można traktować jako pejoratywnie pojmowaną cenzurę. Natomiast w tym przypadku wszystko odbywa się bardzo liberalnie, bo nie dostałeś bana, tylko stosuje się wobec twojej głupoty zwykły ostracyzm. Tak, jak to powinno - moim zdaniem - być. Nierzetelne dziennikarstwo nie wypełnia misji społecznej i nie przybliży cię do żadnej prawdy, a do tego Wisła znajduje się w trudnej sytuacji i nawet, gdyby prawda Jadczaka okazała się prawdziwa, mogłaby dla klubu być bardzo szkodliwa. Czego jeszcze nie rozumiesz? ____ Zmieniając temat: moim zdaniem w przypadku mediów (a nie corocznych zawirowań w okresie letnim) to nie jest zorganizowana gra na upadek klubu tylko zjawisko wynikające z dyletanctwa pseudodziennikarzy i ignorancji ich odbiorców. Nawet, jeśli ktoś to inspiruje, wypuszczając news, to reszta to chwyta już powodowana własnymi impulsami.
Ostatnio edytowane przez czaro : 15.09.2018 o godz. 12:04.
![]()
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pragnę zauważyć, że stojąc w jednym szeregu z jadczakiem miejcie świadomość że stoicie po tej samej stronie co pewien ojciec, który szkaluje Wisłę i utrudnia pewne rozmowy wykorzystując śmierć własnego dziecka.
Ostatnio edytowane przez PvD : 15.09.2018 o godz. 12:12.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Żeby nie było, że to tylko TVN, bo jak obejrzałem odcinek o sadystach myśliwych w TVP to aż mi ręce opadły do kolan, Polsat też ma swoją wersję i potrafi dowalić do pieca. Ale TVN jest najgorszy, u nich te same standardy są też w Faktach i pozostałych programach dezinformacyjnych. Rozrywka dla gawiedzi, ale trzeba protestować gdy próbują szkodzić Wiśle. PvD - och, dla niektórych to nobilitacja. Magia TVN-u to przekonywanie półgłówków że są europejską elitą intelektualną w tym dzikim kraju. Później taki łepek próbuje zaistnieć, ale jedyne co potrafi to szantaż moralny i granie na emocjach. Ci co nie z nimi dzieciom narkotyki do ust wpychają. Ten sam modus operandi co wspomniany ojciec, tylko jego można zrozumieć i wytłumaczyć tragedią która go dotknęła. Co nie znaczy - wiecznie tolerować. A wszystko sprowadza się do tego, że to Policja ma uprawnienia i możliwości, klub nie może nic. Sam Stanowski o tym pisał. Policja wzięła Miśka w obroty - bardzo dobrze. Ale jest obywatelem jak każdy inny, ma prawo prowadzić siłownie - zwłaszcza jak oferuje więcej niż konkurencja. TS nie jest od orzekania kto jest przestępcą a kto nie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.09.2018 o godz. 12:27.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Arkadiusz.Czerepach : 15.09.2018 o godz. 12:21.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No i jak będzie szkodliewa, to zajebi*** będę nad tym ubolewać - chciałbym żeby Wisła wróciła na tron. Ale po pierwsze, ten zarząd i ludzie powiązani z TS pokazali że nie są odpowiednio mocni merytorycznie, żeby wyciągnąć ten klub z tych długów. A po drugie, nie ma co się oszukiwać, DD (który nadal jest w zarządzie TS i RN SA) i MS są powiązaniu z Miśkiem i cała bandą, Ci ludzi mają wpływ na działalność TS i SA. I jedna ważna kwestia - być może wpływ tych osób jest dobry, być moze DD zrobil troche dobrych rzeczy (faktycznie struktury klubu lepiej wyglądaja niż za TF), ale po pierwsze jest tego nadal za mało, a po drugie, niestety dalej będzie to dawać pozywke dla dziennikarzy i troche racji będą mieć. My jako kibice, możemy na niektóre rzeczy przymykać oko. Natomiast jest wiele firm, dla które na takie rzeczy nie będą przymykać oczu. Co tu trudnego do zrozumienia? Na wiele rzeczy co piszą dziennikarze mam wyrąbane, bo sporo to bzdury. Troche irytuje mnie sytuacja w klubie, czasem przez to nie mam ochoty isc na mecz, ale karnet mam zeby kasa była dla klubu. Ale kupisz, Ty ja i jeszcze wiele innych osób. Zrobi sie jedna, druga zbiróke. Jednak nadal to wszystko na dluższą metę nie pomoze. To jakie według Ciebie jest najlepsze rozwiązanie żebyśmy wyszli na prostą np w przeciągu najbliższych 2 lat? |
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
no ale czerepach powiedz co i ile dobrego zrobił dla Wisły bo ja to zwykły piknik jestem i kojarzę go z akcji z nożem , jeżeli by nie było wykluczenia z pucharów to kto wie gdzie była by Wisełka może w tym samym miejscu. Powiedz czy futsal też tylko przestał istnieć bo wesołemu się odechciało?
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
![]() ![]() Cytat:
|
||