rafalp_r22 napisał(a):

Czy Wiśle ten materiał posłuży czy nie, to czas pokaże.
Ale ja trochę załamuje ręce jak czytam co poniektórzy wypisują...
Ile to Misiek dla Wisły nie zrobił? Serio? Bo co, na początku lat 2000 rozganiał żydókw spod stadionów i osiedli?
Dla Was większym problemem jest to że taki Jadczak robi taki materiał (oczywiście, dopiero po emisji wyjdzie czy to kolejny szrot czy jednak ma coś sensownego), niż to że faktycznie jednak kwestia wpływu kiboli na klub jest poważnym problemem u nas.
Jeden drugi trzecie mozecie siebie oszukiwać. Jednak sponsorzy to widzą, od dluzszego czasu tylko jacyś mniejsi są przy klubie i nikogo większego klub od 1,5 roku nie jest w stanie załatwić.
Oczywiście, ze zgadzam się że jeśli ten material to będzie kolejny odgrzewany kotlet, to oczywistą sprawą jest, że tylko znów negatywnie wpłynie wizerunkowo, a jednocześnie nie wpłynie na nic wewnętrznie. Natomiast jeśli ma coś mocnego i pozwoli w jakiś sposób wyplewić pewna rzeczy, to oczywiście ze powinny się takie rzeczy pokazywać.
Dariook, Wolfy - Wy zapewne wiecie dlaczego DD podał się do dymisji (o czym z resztą wie wiele osób, w tym dziennikarze, bo pismo poszło w eter). Uważacie że ten powód to była błachostka i taki człowiek powinienbył zasiadać u nas w zarządzie?
Według mnie z oceną należy poczekać do emisji, jako kibic jestem żywo zainteresowany tym co pokaże. Dopóki nie ma pełnego materiału (bo wiadomo ze jak sie popatrzy na to co wrzucil na tt to smiech na sali), to nie ma co oceniać. Poczekajmy te 12h jeszcze
|
Tylko głupi się nie domyśli że jesteś jednym z tych pajacy z tvnu, więc łaskawie wypier***** stąd kręcić następne materiały