|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak na razie to same wzmocnienia rywala
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Na razie to wszyscy nasi eks piłkarze robią niesamowitą karierę w legii i walczą w europejskich pucharach
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czyli po wielu latach Stolarski dopiął swego. Pamiętacie aferę z nim w roli głównej? i tak wyszedł trochę z twarzą bo ostatecznie zwinął się do innej drużyny na L.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Mnie to już raczej nic nie zaskoczy, póki jesteśmy "biedni", to zespoły z topu będą sobie robić z nas klub satelicki do wychowywania zawodników do gry za pół darmo.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 15.08.2018 o godz. 13:03.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ale co, mamy go jeszcze poklepać po plecach? Ocena powinna być jednoznaczna. Jednoznacznie negatywna.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Więc "przebieranie" to już przeszłość. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Pierwszy nie był tytanem intelektu, ale trochę miłych chwil dał, a do jego pieprzenia, że kocha Legię nie przywiązywałbym większej uwagi. O Svitlicy z kolei mało kto pamięta, zagrał tu niecałe dwa mecze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czy Carlitos już zakochał się w klubie z Luksemburga?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Gol Tomasza Cywki w barwach Lecha , na osłodę porażki z Genk
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Carlitos... i na co Ci to było? (no dobra, wiem - dla kasy)
W Krakowie byłby nadal jak król, w Warszawie teraz raczej wielu przyjaciół mieć nie będzie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Legia musiała zdrowo przepłacić. Może zagra jeszcze parę dobrych meczy, może wygra im nawet mistrzostwo (jak zrzuci brzuszek) ale kiedy czytałem tu histeryczne płacze jaką to gwiazdę straciliśmy i ile Legia na nim zarobi, miliony euro - ani chybi... Taka refleksja, że nie tylko nesta nie uczy się nigdy. 99.999% piłkarzy tej ligii jest gówno warta. To jest fakt udowodniony empirycznie. Nie płakałem po Carlitosie, tak jak nie płakałem po Meliksonie. Ostatnim dobrym piłkarzem Wisły był Marcelo. Wcześniej Diaz. To tak zanim zaczniecie wylewać żółć po Bashy czy Imazie. P.S. A Ondraszek może być królem strzelców. Nie dlatego bo jest dobry, ale ma motywacje a liga jest półamatorska. Jak mógł Demjan, to każdy może. Przy nim Kobra to właściwie technik... P.S. 2 Serio zasugerowałbym szukanie piłkarzy w czwartej Bundeslidze. Tak jak mistrz Luksemburga. Ich ofensywni zawodnicy to mieli takie zagrania momentami... Śmiali się z trzecioligowych hiszpanów, po Guntherach z niemieckich pastwisk będą już tylko płakać. P.S. 3 Myślę że jak piłkarze Legii będą dostawali po ryju na jakimś parkingu, to Carlitos będzie naturalnym kandydatem.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.08.2018 o godz. 00:32.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ondrasek królem strzelców to napewno nie będzie chyba że do grudnia napyka z 20 bramek.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Gdyby nadal był u nas Carlitos to pewnie byśmy ostatni mecz wygrali. Carlitos na nasze warunki to świetny piłkarz. Tak że nie ma co zaklinać rzeczywistości. W stosunku do klubu zachował się jak ostatni ....................... ale piłkarzem na warunki LE jest świetnym.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Legia nie przepłaciła za Carlitosa.
Nie mam pewnych informacji co do jego zarobków w stolycy, ale mówi się o ok. 40 tys euro + koszt wynajmu apartamentu ok. 5 tys euro czyli ok 45 tys euro miesięcznie. Zgadzam się z Kominkiem, że ten Carlitos z Wisły to na poziom ekstraklapy piłkarz wybitny, więc sumując kwotę transferu i jego zarobki to Legia nie przepłaciła. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Zgadza się, tyle że w sytuacji jakiej byli do niedawna. Teraz może się okazać, że takie zarobki mocno ich zabolą. Choć oczywiście tak naprawdę trudno tu mówić o przepłaceniu - to co nam zapłacili to była prawdziwa promocja.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Cały problem "warszawskiego carlitosa" to fakt,że on praktycznie nie przepracował okresu przygotowawczego a cały ten czas poświęcił na tupanie nóżkami w kierunku Legii.No i taki zapuszczony Lopez jest tyle wart ile każdy widzi.Ale to już nie nasz problem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Oczywiście nie mówię tutaj o potrzebie zatrudnienia trenera z prawdziwego zdarzenia, bo to chyba oczywiste. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dalej stawiajcie tej sierocie ołtarzyki bo miała sezon konia i kiwała inne sieroty. Dla mnie jest on żałosnym parapiłkarzem z zerową ambicją. Zamiast trenować, nawet indywidualnie skoro miał już alergię na Kraków spasł się jak świnia bo dostał wysoki kontrakt i kasę za podpis. Nie miałem bólu dupy o tą hiszpańską przybłędę, ale po tym co pokazał w nowym klubie przestałem go traktować jako profesjonalnego piłkarza. Nawet jeżeli wygra Legii tą gównianą ligę (w co wątpię) dla mnie nie jest sportowcem, jest zwykłym hochsztaplerem. Nie dogadamy się w tym względzie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jak nie stał obok zawodowego piłkarza skoro grał z Głowackim czy Wasilewskim? Profesjonalizmu im nie odmówisz : - )
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|