|
Junior Member
Od: 01.2018
Offline |
|
|
Zdarzyło wam się kiedykolwiek żeby gospodarz na Airbnb chciał wasz pesel?
Pierwszy raz się z takim czymś spotkałem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Siemanko, brał ktoś z was udział w runmageddonie? Potrzebuje opinii na temat poszczególnych grup startowych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
no ja nie wiem, ale ostatnio jak coś próbowałem rezerwować na Airbnb to strona chciała skan mojego dowodu!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Chcą skan dowodu. Ostatnio rezerwowałem i tak było. Właściciela jednak nic nie interesowało.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Gdzie aktualnie w Krakowie kupię stare gazety, tzn. kilka numerów wstecz? Poza Halą Targową bo tam jest chyba tylko w soboty/niedziele.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
kiedyś można było na tomexie, ale nie byłem tam pare lat już.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tomex. Jest tam kilka stoisk.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
na placu nowym chyba też się ktoś rozkłada co jakiś czas z takimi rzeczami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nieważne. Nikomu nie można udostępniać skanu dowodu.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Czy umowa o świadczenie usług może zostać podpisana z osobą fizyczną?
Macie może jakiś wzór? ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Panowie problem z Worldem
Namieszałem w ustawieniach i wyskakuje mi jakaś konwersja pliku i jakieś dziwne znaki. Ktoś wie jak można przywrócić poprzednie ustawienia? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hej,
szukam do swojej firmy jakiegoś dobrego taniego i szybkiego CRM. Zależy mi jedynie na liście klientów (z wyszukiwaniem po NIP-ie), historii kontaktów (spotkań czy telefonów) kalendarzu i apce na tel. Program do FV czy ofert mam oddzielny, stanów magazynowych nie mam. Pracowaliście na czymś godnym polecenia? testowałem już firmao - odpada przez brak kalendarza w apce mini CRM - brak apki pipedrive - nie potrzebny cały proces realizacji sprzedaży który trzeba uzupełni, a ja za niego nie odpowiadam Z góry dziękuje za pomoc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
do skasownia
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 06.10.2018 o godz. 21:09.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Uczyłem się wiele lat w Profi-Lingua.
Przedzwoń i zapytaj czy uczy tam jeszcze Grzegorz Kokor. Jeśli tak, to uderzaj w ciemno. Jak chcesz więcej info to pisz na priv. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki za odp.
Wybrałem Livespace'a :] Kolejne pytanie: Szukam dobrej firmy której zlecę zrobienie stronki net, logo, materiałów reklamowych itp. Warszawskie ceny mnie trochę dobijają. Wymagana FV Vat (projekt dotacyjny) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
zawsze mogę Ci coś podpowiedzieć ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kolejne pytanie:
mam jasną grafikę na czarnym tle... chciałbym zamienić kolory i zrobić ciemną grafikę na białym tle. Jest jakiś program który to ogarnie? ale tak dwoma kliknięciami. ps. paint to mój max |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Paint, obroc kolory.
Szukasz tej firmy jeszcze? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
kupiłem wakacje w Turcji, mam wylot 8 września o 17;40 z Katowic, zanim dolecimy na miejsce i zameldujemy się w hotelu będzie ok 24 czyli pierwszy dzień wakacji zleci na podroży, czy można się od tego odwołać i żądać odszkodowania ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale zmienili ci ta godzinę czy taka jest oficjalnie i nie wiedziałeś jak podpisywałeś? Zależy co jest w umowie, ilość dni, ilość świadczeń czy jak.
Przygotuj się na to że ostatniego dnia, np wylot o godzinie 22 a pokoje do opuszczenia o 11... Też częsta praktyka. Ale nawet nie, sprawdziłem i pewnie wracacie o 13 więc spoko. Ogólnie to masz naukę, nie latamy z BP tylko sami organizujemy.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 29.07.2018 o godz. 21:46.
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Podpisywajac umowę nie było podanych godzin, dopiero kilka miesięcy temu podali godziny. Wylot mamy ok 15
Ostatnio edytowane przez m954 : 30.07.2018 o godz. 06:05.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To normalne, ostatnio byłem o 2 w nocy w hotelu a wyjazd z hotelu o 11 rano. Inny przykład, wyjazd nad morze organizowany samodzielnie, pociąg ICP nad morze przyjeżdża o 20 powrót o 8.40 do Krakowa. Dwa dni w plecy. Można też jechać samochodem ale wiadomo czy nie będzie korków i kogo pozwać wtedy?
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
kolega z pracy miał tą samą sytuacje 2 tyg temu, wylot z Katowic o 17;45 , był na miejscu 1;30 - pierwszy dzien wakacji w podrózy, powrót miał o 9 rano, nic się chyba z tym nie zrobi.. szkoda, rok temu przyleciałem pierwszego dnia o 5 rano i miałem cały dzien, a wylot był o 20 ostatniego dnia wakacji
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nic nie wywalczysz.
Ja w tym roku byłem pierwszy raz z Biura P. i być może ostatni. Nie to że narzekam na cokolwiek ale jest to dużo droższa przyjemność niż na własną rękę tylko po prostu kompletnie nie miałem czasu zająć się szukaniem czegokolwiek samemu. A 'propos lotów - też przyleciałem późnym popołudniem i wyleciałem po śniadaniu - liczy się ilość noclegów - z czegoś te biura muszą żyć ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cześć, mam iPhone'a 6. Wczoraj zauważyłem, że SMS, które dostaję nie układają się chronologicznie tylko muszę ich szukać w folderze. Zniknął również button do wysyłania nowych wiadomości. Ma ktoś pomysł co mogło się stać?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hej,
mam problem z wordem i .pdf. Przygotowałem dokument w wordzie a po zapisaniu do .pdf w jednej linijce jest jakiś dodatkowy tekst - nakłada się na oryginalny. Co jest nie tak? Jak to naprawić? |
|
|