|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Żegnaj. Smutno nam bez Ciebie bedzie:( Daj chociaz znac od czasu do czasu gdzie sie podziewasz.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dodaj jeszcze te 30 procent od nastepnego transferu z weszlo. Chuja tak na prawde wiemy za ile i po co
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tak sobie myślę teraz, a może to jest tak, że faktycznie wszyscy wiedzieli, że ten kontrakt Carlitosa był wadliwy, do obalenia i się okazało, że to jednak Carlitos poszedł Wiśle na rękę, żeby ta jednak zarobiła coś na nim i stąd ta niska kwota transferu, zgodnie zasadą lepszy rydz jak nic. Nie chce mi się wierzyć, żeby go puścili za tak śmieszną kwotę, tam musiało wydarzyć się coś o czym się nie mówi.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Na tę chwilę każdy zarząd Wisły Kraków S.A. będzie zarządem TS-u. Jeśli powołają kogoś innego w miejsce Dukata czy Sarapaty, to dalej będzie zarząd TS-u. Nic im nie ubędzie, zmienią się personalia.
Pytanie otwarte: czy konkretne personalia są ważniejsze od losu klubu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez rozarian : 06.07.2018 o godz. 21:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
co to jest dla Legii 450 tys euro? W grę wchodziła batalia sądowa komplikacje utrata formy... wyczuli moment, dali śmieszne pieniądze i wszyscy zadowoleni
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ale to przecież nie musiało być takie zero-jedynkowe i oczywiste: ważny-nieważny, mogła być jakaś wątpliwość co do któregoś zapisu, która jak została by rozstrzygnięta nie wiadomo
Oczywiście to czysta spekulacja, mogło być równie dobrze tak, co bardziej prawdopodobne, że Carlitos się uparł i te jego fochy i groźby menedżera mogły się skończyć faktycznie sporem i tym, że nie mielibyśmy ani pieniędzy, ani zawodnika, nawet jeśli racja była po naszej stronie. A na to Wisły stać nie było, więc zgodnie z filozofią, że lepszy wróbel w garści... Nikt nie wie, jak naprawdę było, póki co przynajmniej. Ja naprawdę przede wszystkim wierzę, że Głowa nie podpisał by się pod czymś takim, jeśli nie miałby naprawdę dobrego powodu. Temu chłopakowi ufam jak nikomu innemu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
||
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
jak dobrze wyczytalem chcemy sciagnac Wolskiego, ktory 4 miesace temu przeszedl rekonstrukcje wiezadla krzyzowego majac na te pozycje Korta, Tibora, Wojtkowskiego czy mogacego tam grac Imaza?
czyli co, jednak jakies pieniadze sa? ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Byłem jednym z nielicznych którzy krytykowali zwolnienie Kiko i zatrudnienie Carillo, nie podobało mi się układanie składu pod tę wątpliwą wizję bo koleś fajne Power Pointy zrobił. Przedłużyliśmy Małeckiego bo była szansa opylić go do Belgii, za Carillo zaległ na ławce... No i teraz wiemy że to kosztem nie płacenia za stadion. Ja krytykowałem, byłem wyśmiewany przez pierwotniaków którzy żyli punktami zdobytymi z czołówką i niestety ostatecznie wyszło na moje. Ale nie to jest ważne, tylko żeby jakoś wybrnąć z tego gówna które w 90% jest winą Cupiała. Dla mnie to przykrość, nie satysfakcja. Teraz jeszcze pytanie - kto bardziej kompetentny zechce przyjść na miejsce obecnego zarządu skoro to niemal pewna porażka? Chyba że realizujemy model Konrada, byle kogo byle tanio, to nie będzie cebulaków w oczy raziło... Wtedy nie mam pytań i szykuję się na czwartą ligę. Ja też mogę teraz jechać zarząd, jako jeden z nielicznych mam do tego prawo bo wyszło na moje, tylko co z tego? Jest szprotson, jest Konrad, Merkury i reszta geniuszy nie wartych wymienienia z nicka która zrobi to za mnie. Dołożą jeszcze mniej lub bardziej poronione domysły o dilerce i gangsterce żeby jeszcze bardziej zamulić temat i będzie wesoło. O to chodzi? Żeby kiedy los klubu wisi na włosku robić za piątą kolumne i nie tyle nie pomagać, co robić dodatkowy syf wokół klubu? Ja się na to nie piszę. Towarzystwo mi wybitnie nie odpowiada.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.07.2018 o godz. 22:49.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Poza tym, że przyjąłem z ostrożnym optymizmem pogonienie Ramireza, a już po krótkim czasie z pesymizmem patrzyłem na osobę Carrillo, słusznie czy nie - nieważne, to w zasadzie pełna zgoda.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie w Carillo przeszkadzało podejrzenie, że nas na jego plan nie stać. Nie wierzyłem, że tak szybko wyszliśmy na prostą. Pisałem że nie stać nas na puchary tak wywalczone.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Dobrze wiesz, że Dukat jest symbolem. Wyjątkowo wyrazistym i strasznie dla klubu niewygodnym. W tym momencie właśnie jest idealny moment na to, żeby taką symboliczną zmianę przeprowadzić. Sorry...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Może to nie do końca ten temat.
Jeżeli Carillo + 2 asystentów zarabiali 100 tys - ile zarabia przykładowy Urban, Ojrzyński czy Bartoszek? Ze swoim sztabem oczywiście ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie było. Naszym celem powwinno być spokojne utrzymanie i spłacannie długów. Kiko na to wystarczył.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
Skoro zarząd opowiadał ze nas stać i maja być wyniki to spoko okazało sie ze jednak nie , lepiej gdyby Kiko dopracował do końca sezonu spokojnie byśmy sie utrzymali plus zamiast transferów Mitrovicia Palicicia czy Suljicia mógł znowu zaproponować 2-3 z tej swojej 3 ligi hiszpańskiej piłkarzy .
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 07.07.2018 o godz. 08:08.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byli kibice przed TF, a Cupiał zostawił Wisłę w stanie agonalnym. Poczytaj sobie ostatni wywiad z Sarapatą. My nawet nie spłaciliśmy do końca Jovanicia, Jovicia i UFA. Do tego mamy jeszcze na głowie kilka procesów.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
ten jest ciekawy, skoro juz jestsmy przy wywiadach prezes Marzeny ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Panowie nie chce nic mówić, ale to jest temat "Polityka transferowa"
![]() Co do tematu, to podobno jest grany temat powrotu Rafała Wolskiego. Wszystko fajnie pięknie, ale czy my nie mieliśmy zmniejszać kadry, a nie znowu jej powiększać? Na tej pozycji, to mamy już 3-4 zawodników, a nie wiem jak Wolski wyglądał w ostatnim czasie czy jest w stanie wrócić do dawnej formy... Bardziej potrzebowali byśmy Napastnika lub DP, jeżeli już chcemy kontraktować nowego zawodnika ![]()
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Dziś jest dopiero 7 lipca, spokojnie jeszcze ktoś odejdzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
W krótkim artykule na temat Carlitosa na lovekrakow przyznaje on, że "dawno temu już zdecydował", że chce grać w Legii.
Czyli całe zamieszanie wokół jego kontraktu było grą ze strony jego menadżera, który już dawno dogadał się z Legią. Sam zawodnik odrzucał wszystkie inne możliwości transferu, stawiając zaporowe warunki zainteresowanym. Natomiast ewidentne błędy zarządu w relacjach z miastem przyczyniły się do tego, że: 1. Miasto wydało komunikat o niepodpisaniu umowy na stadion - o czym wiedziało z wyprzedzeniem wiele osób, m.in. słynny janekx z twittera (czyli dobrze wiedział o tym również Mioduski) 2. Wisła została postawiona pod ścianą 3. Carlitos symulując zapalenie ucha wyjechał do Hiszpanii - dając jasny sygnał, że już do Wisły nie wróci 4. Menago cały czas wysyłał sygnały o rzekomo nieważnym kontrakcie 5. Mioduski przesłał Wiśle ofertę nie do odrzucenia. I stało się tak jak się stało... ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Z tego co mozna poczytac to Carlitos mowil albo LaLiga ale Legia. Z LaLiga nic nie bylo w Legia.
Nadzieja to te 30% z nastepnego trasferu. W pucharach moze sie szybciej wypromowac niz w lidze. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|