The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
roztropny
Member

Od: 01.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2018, 17:56
Nieudacznicy spaprali kontrakt Carlitosa,wiec mieli do wyboru sprawe o waznosc kontraktu ,lub sprzedanie go za smieszne pieniadze.Oczywiscie zarzad nie ma sobie nic do zarzucenia,Junco wywalony mimo,ze kontrakt musieli sprawdzic prawnicy i musial zaakceptowac zarzad,zanim go podpisano.Pani Sarapata opowiadala bajki o waznosci kontraktu ,zeby zachowac twarz (wedle siebie) bo zdaniem wielu juz dawno twarz stracila.
Maczynski mial pol roku kontraktu i odszedl za 400.000 euro,a Carlitos gwiazda ligi, ma rok kontraktu i zgadzaja sie go puscic za 450.000 euro.Czas pozegnac ten zarzad
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 06.07.2018, 18:03
Żegnaj. Smutno nam bez Ciebie bedzie:( Daj chociaz znac od czasu do czasu gdzie sie podziewasz.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 06.07.2018, 18:20
Oferty pojawiały się z różnych stron, ale ja już dawno temu zdecydowałem, że chcę tu być. Znam to miejsce i bardzo mi się tu podoba - mówi 28-latek, który przekonuje, że mimo swojego wieku czuje się i wygląda jak chłopiec - i zarzad nie mogl nic z tym zrobic, ubzdural sobie Legie i ....

Carlitosa do zmiany barw namawiał stoper Legii, Michał Pazdan. Telefoniczny kontakt utrzymywał również z Arkadiuszem Malarzem i Krzysztofem Mączyńskim, z którymi będzie dzielił szatnię.- Maczynski Ty szmaciarzu

500k euro - Legia Awansuje do LM + 150k euro jeśli zajmie 3 miejsce w grupie
150k euro - Legia awansuje do LE -

jednym slowem chuja zobaczymy 500k euro, jak im sie uda dostac do LE to bedzie cud, deal zycia zrobili wykorzystujac nasze problemy.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 06.07.2018 o godz. 18:22.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 06.07.2018, 18:38
Dodaj jeszcze te 30 procent od nastepnego transferu z weszlo. Chuja tak na prawde wiemy za ile i po co
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.07.2018, 19:06
Jeśli faktycznie mamy aż 30% od następnego transferu, to nie zdziwił bym się, jakbyśmy za rok dostali za niego więcej niż w tym. W sumie wiele zależy jak się w pucharach zaprezentuje.
Odpowiedz cytując
grosz
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 06.07.2018, 21:01
Czuję sie ugodzony nożem w tył pleców transferem Carlitosa, zabrali go za prawie za darmo, upokarzając nas i do tego wychodzi teraz jeszcze na to ze trzeba trzymać kciuki za Legie w pucharach, żeby dostać wiecej kasy.
To za dużo jak na mnie, pani prezes i ten niemowa Dukat do dymisji, zbierzmy sie pod stadionem i wypad. Niech zarząd utworzy Kosa, Żuraw, Franek, albo Baszczu, oni by pasowali do obecnej koncepcji, a na pewno by nie dopuścili do takiej kompromitacji.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 06.07.2018, 21:21
grosz napisał(a):Wyświetl post
Czuję sie ugodzony nożem w tył pleców transferem Carlitosa, zabrali go za prawie za darmo, upokarzając nas i do tego wychodzi teraz jeszcze na to ze trzeba trzymać kciuki za Legie w pucharach, żeby dostać wiecej kasy.
To za dużo jak na mnie, pani prezes i ten niemowa Dukat do dymisji, zbierzmy sie pod stadionem i wypad. Niech zarząd utworzy Kosa, Żuraw, Franek, albo Baszczu, oni by pasowali do obecnej koncepcji, a na pewno by nie dopuścili do takiej kompromitacji.
Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to po prostu milcz. Sytuacja jest bardzo zła a Twoje poronione majaki w niczym nie pomagają. Serio.
TS ma odwołać swój zarząd kiedy waży się na szali przetrwanie klubu bo jakiś internetowy leming straszy że pojawi się pod klubem. Oczywiście Ty i ja wiemy że się nie pojawisz... No ale tak, cały zarząd do dymisji, a negocjacje z miastem niech prowadzą byli piłkarze. Negocjacje od których zależy przetrwanie sekcji piłkarskiej.

Pisząc o poronionych majakach nie użyłem przenośni ani nawet nie byłem złośliwy. Jest to najbardziej niedorobiony post od czasu kiedy Konrad. zasugerował żeby w spółce obracającej milionami złotych w zarządzie siedzieli ludzie po studiach, bo będą mniej od niego zarabiać (a nawet dopłacać!) dzięki czeemu nie będzie miał bólu dupy. Proponuję zastanowić się nad sobą...

Nawet nie doszedłem do tego że zarząd jest TS-u i gówno masz w tej kwestii do powiedzenia bo to nie najważniejsza sprawa. Nie róbmy komedi z pogrzebu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.07.2018 o godz. 21:24.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 06.07.2018, 21:31
Tak sobie myślę teraz, a może to jest tak, że faktycznie wszyscy wiedzieli, że ten kontrakt Carlitosa był wadliwy, do obalenia i się okazało, że to jednak Carlitos poszedł Wiśle na rękę, żeby ta jednak zarobiła coś na nim i stąd ta niska kwota transferu, zgodnie zasadą lepszy rydz jak nic. Nie chce mi się wierzyć, żeby go puścili za tak śmieszną kwotę, tam musiało wydarzyć się coś o czym się nie mówi.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Guzik
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.07.2018, 21:35
regan napisał(a):Wyświetl post
Tak sobie myślę teraz, a może to jest tak, że faktycznie wszyscy wiedzieli, że ten kontrakt Carlitosa był wadliwy, do obalenia i się okazało, że to jednak Carlitos poszedł Wiśle na rękę, żeby ta jednak zarobiła coś na nim i stąd ta niska kwota transferu, zgodnie zasadą lepszy rydz jak nic. Nie chce mi się wierzyć, żeby go puścili za tak śmieszną kwotę, tam musiało wydarzyć się coś o czym się nie mówi.
Ja nie wierzę, żeby Miodulski był takim dobrym wujkiem i oddał 450 tys ojro Wiśle za nie ważny kontrakt.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 06.07.2018, 21:47
wolfy napisał(a):Wyświetl post
TS ma odwołać swój zarząd kiedy(...)
Na tę chwilę każdy zarząd Wisły Kraków S.A. będzie zarządem TS-u. Jeśli powołają kogoś innego w miejsce Dukata czy Sarapaty, to dalej będzie zarząd TS-u. Nic im nie ubędzie, zmienią się personalia.

Pytanie otwarte: czy konkretne personalia są ważniejsze od losu klubu?
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 06.07.2018, 21:51
Jak to wadliwy ? Gołda - dyrektor wykonawczy (ależ to brzmi dumnie) wyszedł i zapewniał, że wszystko zostało sprawdzone i jest tip-top. Czyli wszyscy wiedzieli oprócz tego dyrektora?
Ostatnio edytowane przez rozarian : 06.07.2018 o godz. 21:53.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 06.07.2018, 21:52
Guzik napisał(a):Wyświetl post
Ja nie wierzę, żeby Miodulski był takim dobrym wujkiem i oddał 450 tys ojro Wiśle za nie ważny kontrakt.
co to jest dla Legii 450 tys euro? W grę wchodziła batalia sądowa komplikacje utrata formy... wyczuli moment, dali śmieszne pieniądze i wszyscy zadowoleni
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 06.07.2018, 21:53
Ale to przecież nie musiało być takie zero-jedynkowe i oczywiste: ważny-nieważny, mogła być jakaś wątpliwość co do któregoś zapisu, która jak została by rozstrzygnięta nie wiadomo
Oczywiście to czysta spekulacja, mogło być równie dobrze tak, co bardziej prawdopodobne, że Carlitos się uparł i te jego fochy i groźby menedżera mogły się skończyć faktycznie sporem i tym, że nie mielibyśmy ani pieniędzy, ani zawodnika, nawet jeśli racja była po naszej stronie. A na to Wisły stać nie było, więc zgodnie z filozofią, że lepszy wróbel w garści...
Nikt nie wie, jak naprawdę było, póki co przynajmniej.

Ja naprawdę przede wszystkim wierzę, że Głowa nie podpisał by się pod czymś takim, jeśli nie miałby naprawdę dobrego powodu. Temu chłopakowi ufam jak nikomu innemu
Odpowiedz cytując
Guzik
Senior Member

Stary 06.07.2018, 21:59
co to jest dla Legii 450 tys euro? W grę wchodziła batalia sądowa komplikacje utrata formy... wyczuli moment, dali śmieszne pieniądze i wszyscy zadowoleni
Równie dobrze już po transferze Miodulski mógłby analizować kontakt Carlitosa z Wisłą i po jego weryfikacji żądać od Wisły zwrotu tej kwoty, traktując transakcje jako wyłudzenie. Wiem odlatuje ale tak tylko gdybam
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 06.07.2018, 22:10
grosz napisał(a):Wyświetl post
Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to po prostu milcz. Sytuacja jest bardzo zła a Twoje poronione majaki w niczym nie pomagają. Serio.
TS ma odwołać swój zarząd kiedy waży się na szali przetrwanie klubu bo jakiś internetowy leming straszy że pojawi się pod klubem. Oczywiście Ty i ja wiemy że się nie pojawisz... No ale tak, cały zarząd do dymisji, a negocjacje z miastem niech prowadzą byli piłkarze. Negocjacje od których zależy przetrwanie sekcji piłkarskiej.

Pisząc o poronionych majakach nie użyłem przenośni ani nawet nie byłem złośliwy. Jest to najbardziej niedorobiony post od czasu kiedy Konrad. zasugerował żeby w spółce obracającej milionami złotych w zarządzie siedzieli ludzie po studiach, bo będą mniej od niego zarabiać (a nawet dopłacać!) dzięki czeemu nie będzie miał bólu dupy. Proponuję zastanowić się nad sobą...

Nawet nie doszedłem do tego że zarząd jest TS-u i gówno masz w tej kwestii do powiedzenia bo to nie najważniejsza sprawa. Nie róbmy komedi z pogrzebu.
Ja tylko dodam, że jeżeli ktoś czerpie całe swoje poczucie wartości z kondycji Wisły, to podejrzewam, że nawet prezentacja w powerpoincie uzupełniona wykładem wolfy'ego na temat tego, jak bardzo te myśli pobłądziły nie pozwolą delikwentowi pojąć bezmiaru tego absurdu.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.07.2018, 22:29
jak dobrze wyczytalem chcemy sciagnac Wolskiego, ktory 4 miesace temu przeszedl rekonstrukcje wiezadla krzyzowego majac na te pozycje Korta, Tibora, Wojtkowskiego czy mogacego tam grac Imaza?
czyli co, jednak jakies pieniadze sa?
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 06.07.2018, 22:33
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Na tę chwilę każdy zarząd Wisły Kraków S.A. będzie zarządem TS-u. Jeśli powołają kogoś innego w miejsce Dukata czy Sarapaty, to dalej będzie zarząd TS-u. Nic im nie ubędzie, zmienią się personalia.

Pytanie otwarte: czy konkretne personalia są ważniejsze od losu klubu?
Mam gdzieś zarząd Wisły w ogóle a Dukata w szczególności, ale to nie jest czas na zmiany w nim (do czasu podpisania stadionu, jak się nie uda to i tak jeden wuj) i nie dlatego że internetowy leming czuje się władny podejmować decyzje w imieniu TS, bo ma ból dupy po Carlitosie (darujmy sobie ten komentarz o nożu w plecach bo to i tak tragifarsa).

Byłem jednym z nielicznych którzy krytykowali zwolnienie Kiko i zatrudnienie Carillo, nie podobało mi się układanie składu pod tę wątpliwą wizję bo koleś fajne Power Pointy zrobił. Przedłużyliśmy Małeckiego bo była szansa opylić go do Belgii, za Carillo zaległ na ławce...
No i teraz wiemy że to kosztem nie płacenia za stadion.

Ja krytykowałem, byłem wyśmiewany przez pierwotniaków którzy żyli punktami zdobytymi z czołówką i niestety ostatecznie wyszło na moje. Ale nie to jest ważne, tylko żeby jakoś wybrnąć z tego gówna które w 90% jest winą Cupiała. Dla mnie to przykrość, nie satysfakcja.

Teraz jeszcze pytanie - kto bardziej kompetentny zechce przyjść na miejsce obecnego zarządu skoro to niemal pewna porażka? Chyba że realizujemy model Konrada, byle kogo byle tanio, to nie będzie cebulaków w oczy raziło... Wtedy nie mam pytań i szykuję się na czwartą ligę.

Ja też mogę teraz jechać zarząd, jako jeden z nielicznych mam do tego prawo bo wyszło na moje, tylko co z tego? Jest szprotson, jest Konrad, Merkury i reszta geniuszy nie wartych wymienienia z nicka która zrobi to za mnie. Dołożą jeszcze mniej lub bardziej poronione domysły o dilerce i gangsterce żeby jeszcze bardziej zamulić temat i będzie wesoło. O to chodzi? Żeby kiedy los klubu wisi na włosku robić za piątą kolumne i nie tyle nie pomagać, co robić dodatkowy syf wokół klubu?

Ja się na to nie piszę. Towarzystwo mi wybitnie nie odpowiada.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.07.2018 o godz. 22:49.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 06.07.2018, 22:45
Poza tym, że przyjąłem z ostrożnym optymizmem pogonienie Ramireza, a już po krótkim czasie z pesymizmem patrzyłem na osobę Carrillo, słusznie czy nie - nieważne, to w zasadzie pełna zgoda.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 06.07.2018, 22:48
Mnie w Carillo przeszkadzało podejrzenie, że nas na jego plan nie stać. Nie wierzyłem, że tak szybko wyszliśmy na prostą. Pisałem że nie stać nas na puchary tak wywalczone.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 06.07.2018, 23:02
Mam gdzieś zarząd Wisły w ogóle a Dukata w szczególności, ale to nie jest czas na zmiany w nim
Dobrze wiesz, że Dukat jest symbolem. Wyjątkowo wyrazistym i strasznie dla klubu niewygodnym. W tym momencie właśnie jest idealny moment na to, żeby taką symboliczną zmianę przeprowadzić. Sorry...
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 06.07.2018, 23:03
Może to nie do końca ten temat.
Jeżeli Carillo + 2 asystentów zarabiali 100 tys - ile zarabia przykładowy Urban, Ojrzyński czy Bartoszek? Ze swoim sztabem oczywiście
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 06.07.2018, 23:19
raindog napisał(a):Wyświetl post
Mimo wszystko, zwolnienie Kiko jak najbardziej na miejscu. Trzeba było zatrudnić trenera, a nie motywatora. Jeśli Carillo ze sztabem dostawali ponad 100 tys. zł, trzeba było szukać tańszego trenera, ale trenera.
Nie było. Naszym celem powwinno być spokojne utrzymanie i spłacannie długów. Kiko na to wystarczył.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Stary 07.07.2018, 07:57
Mam gdzieś zarząd Wisły w ogóle a Dukata w szczególności, ale to nie jest czas na zmiany w nim (do czasu podpisania stadionu, jak się nie uda to i tak jeden wuj) i nie dlatego że internetowy leming czuje się władny podejmować decyzje w imieniu TS, bo ma ból dupy po Carlitosie (darujmy sobie ten komentarz o nożu w plecach bo to i tak tragifarsa).

Byłem jednym z nielicznych którzy krytykowali zwolnienie Kiko i zatrudnienie Carillo, nie podobało mi się układanie składu pod tę wątpliwą wizję bo koleś fajne Power Pointy zrobił. Przedłużyliśmy Małeckiego bo była szansa opylić go do Belgii, za Carillo zaległ na ławce...
No i teraz wiemy że to kosztem nie płacenia za stadion.

Ja krytykowałem, byłem wyśmiewany przez pierwotniaków którzy żyli punktami zdobytymi z czołówką i niestety ostatecznie wyszło na moje. Ale nie to jest ważne, tylko żeby jakoś wybrnąć z tego gówna które w 90% jest winą Cupiała. Dla mnie to przykrość, nie satysfakcja.

Teraz jeszcze pytanie - kto bardziej kompetentny zechce przyjść na miejsce obecnego zarządu skoro to niemal pewna porażka? Chyba że realizujemy model Konrada, byle kogo byle tanio, to nie będzie cebulaków w oczy raziło... Wtedy nie mam pytań i szykuję się na czwartą ligę.

Ja też mogę teraz jechać zarząd, jako jeden z nielicznych mam do tego prawo bo wyszło na moje, tylko co z tego? Jest szprotson, jest Konrad, Merkury i reszta geniuszy nie wartych wymienienia z nicka która zrobi to za mnie. Dołożą jeszcze mniej lub bardziej poronione domysły o dilerce i gangsterce żeby jeszcze bardziej zamulić temat i będzie wesoło. O to chodzi? Żeby kiedy los klubu wisi na włosku robić za piątą kolumne i nie tyle nie pomagać, co robić dodatkowy syf wokół klubu?

Ja się na to nie piszę. Towarzystwo mi wybitnie nie odpowiada.
Wina Cupiała....Gdyby nie Cupiał, to nie było by tu 90% piszących...Jaka była sytuacja "przed Cupiałem" ? Fakt, zostawił nas z długami, ale przejął Wisłę, gdy brakowało na wodę i prąd. Przy okazji dał wiele chwil szczęścia i radości.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 07.07.2018, 08:04
raindog napisał(a):Wyświetl post
Mimo wszystko, zwolnienie Kiko jak najbardziej na miejscu. Trzeba było zatrudnić trenera, a nie motywatora. Jeśli Carillo ze sztabem dostawali ponad 100 tys. zł, trzeba było szukać tańszego trenera, ale trenera.
Kiko nie został zwolniony Wisła dalej mu płaci z perspektywy czasu bezsensowny ruch.

Skoro zarząd opowiadał ze nas stać i maja być wyniki to spoko okazało sie ze jednak nie , lepiej gdyby Kiko dopracował do końca sezonu spokojnie byśmy sie utrzymali plus zamiast transferów Mitrovicia Palicicia czy Suljicia mógł znowu zaproponować 2-3 z tej swojej 3 ligi hiszpańskiej piłkarzy .
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 07.07.2018 o godz. 08:08.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 07.07.2018, 08:36
siara napisał(a):Wyświetl post
Wina Cupiała....Gdyby nie Cupiał, to nie było by tu 90% piszących...Jaka była sytuacja "przed Cupiałem" ? Fakt, zostawił nas z długami, ale przejął Wisłę, gdy brakowało na wodę i prąd. Przy okazji dał wiele chwil szczęścia i radości.
Byli kibice przed TF, a Cupiał zostawił Wisłę w stanie agonalnym. Poczytaj sobie ostatni wywiad z Sarapatą. My nawet nie spłaciliśmy do końca Jovanicia, Jovicia i UFA. Do tego mamy jeszcze na głowie kilka procesów.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.07.2018, 08:54
Byli kibice przed TF, a Cupiał zostawił Wisłę w stanie agonalnym. Poczytaj sobie ostatni wywiad z Sarapatą. My nawet nie spłaciliśmy do końca Jovanicia, Jovicia i UFA. Do tego mamy jeszcze na głowie kilka procesów.
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...psze,12816978/

ten jest ciekawy, skoro juz jestsmy przy wywiadach prezes Marzeny
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
POtey
Member

Od: 07.2005

Stary 07.07.2018, 09:01
Panowie nie chce nic mówić, ale to jest temat "Polityka transferowa"

Co do tematu, to podobno jest grany temat powrotu Rafała Wolskiego. Wszystko fajnie pięknie, ale czy my nie mieliśmy zmniejszać kadry, a nie znowu jej powiększać? Na tej pozycji, to mamy już 3-4 zawodników, a nie wiem jak Wolski wyglądał w ostatnim czasie czy jest w stanie wrócić do dawnej formy...

Bardziej potrzebowali byśmy Napastnika lub DP, jeżeli już chcemy kontraktować nowego zawodnika
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
Odpowiedz cytując
sl@y
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 07.07.2018, 09:12
Dziś jest dopiero 7 lipca, spokojnie jeszcze ktoś odejdzie
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 07.07.2018, 09:36
W krótkim artykule na temat Carlitosa na lovekrakow przyznaje on, że "dawno temu już zdecydował", że chce grać w Legii.

Czyli całe zamieszanie wokół jego kontraktu było grą ze strony jego menadżera, który już dawno dogadał się z Legią.
Sam zawodnik odrzucał wszystkie inne możliwości transferu, stawiając zaporowe warunki zainteresowanym.

Natomiast ewidentne błędy zarządu w relacjach z miastem przyczyniły się do tego, że:

1. Miasto wydało komunikat o niepodpisaniu umowy na stadion - o czym wiedziało z wyprzedzeniem wiele osób, m.in. słynny janekx z twittera (czyli dobrze wiedział o tym również Mioduski)
2. Wisła została postawiona pod ścianą
3. Carlitos symulując zapalenie ucha wyjechał do Hiszpanii - dając jasny sygnał, że już do Wisły nie wróci
4. Menago cały czas wysyłał sygnały o rzekomo nieważnym kontrakcie
5. Mioduski przesłał Wiśle ofertę nie do odrzucenia.

I stało się tak jak się stało...
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 07.07.2018, 09:41
Z tego co mozna poczytac to Carlitos mowil albo LaLiga ale Legia. Z LaLiga nic nie bylo w Legia.
Nadzieja to te 30% z nastepnego trasferu. W pucharach moze sie szybciej wypromowac niz w lidze.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów