|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Niedługo będzie śmierdzieć przy zwalnianiu, gdy się okaże, że rozdawanie posad za zasługi piłkarskie nie jest najlepszym pomysłem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Buchalik podpisany
Cuesta odesłany banda idiotów, nic więcej |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
To jest ciekawa kwestia
Czy ktos w pionie sportowym (Glowa, Sobol, Jop, Kmiecik, Laciak,potencjalnie Baszczu) mowi płynnie po angielsku? O innym hiszpanskim to nawet nie mysle ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Po co nam kolejny bramkarz? Tzn chodzi Ci o Lisa? Przeciez to Lis doszedl, a Cuesta juz był,oceniam poziom sportowy, bramakrzem jest bardzo dobrym, wiec w czym problem? Było mowione, ze scigamy zawodnikow niedrogich na takich nas stac i co? I teraz okazuje sie, ze jednak ktoś źle policzył? Było oglądanie każdej złotówki, gadka o tym jak to wszystko jest zbilansowane i okazuje sie, ze wyszedl Stan Valckx II Po co zatem była nam tak liczna kadra?Bałaniuki i Kolary? Cuesta sie akurat sprawdził i to całkiem dobrze, dlatego jest mi porzykro z tego powodu, ze wmawiano mi , ze bramkarz niedrogi okazuje sie lepszym od ręcznika i nagle BUM... Zabawkę z hiszpanów... Wmawiano 3 msc, ze graja za frytki, ze sa tański od Polaków i nagle ogryzek pisze, ze to druga Holandia. Gdzie tu sens gdzie tu logika?
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 16.06.2018 o godz. 08:26.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Teraz to musimy się modlić żeby jakoś opchnac Carlitosa, bo bez hajsu za niego może być nie ciekawie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Carlitos już tu nie wróci i najprawdopodobniej Wisła nie dostanie za niego złamanego grosza
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Chłopie idź sie przewietrz bo nie masz zielonego pojęcia o sprawach a sietutaj produkujesz... rozumiem, że 11 w nicku to Twój wiek?
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tyle lat na forum, a niektórzy dalej nie potrafia używać opcji ignoruj..
A tak poza tym, jak macie tyle uwag do zarzadu to mam nadzieję że już wyslaliscie swoje pytania na adres klubu, oczywiście z podpisem z imienia i nazwiska? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Więc o co jest ta panika? ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Chyba nikt nie spodziewał się, że przedłużą kontrakt z Cuestą po kupnie Lisa?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Czasem wydaje mi się że zarząd też ćwiczył na FM-ie.
![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z tego wyboru na pewno niezwykle cieszy się agencja menadżerska mająca u siebie Lisa. Nie zdziwię się, jak kiedyś zostanie to opisane jako niezły przekręt finansowy. Wielu osobom zależało na zmianie kierunku przepływu pieniędzy wydawanych przez Wisłę. Cuesta spełnił oczekiwania w poprzednim sezonie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Oczywiście, że spełnił oczekiwania, ale z jakiegoś powodu zdecydowano się na Lisa, i raczej była to jeszcze decyzja przy współudziale Junco. A jeśli chodzi o przepływ pieniędzy, to poczekaj może trochę na rozwój wypadków...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Oczywiście ze z imienia i nazwiska np Wiktor piekarski ![]() ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Z Carlosem coś już wiadomo ?
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A co ma być wiadomo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Klub dał mu dłuższy urlop.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Cuesta to bardzo średni bramkarz na poziomie Buchalika , wiec nie ma co za nim płakac , fajnie jak dostana szanse młodsi Lis może Chorązka . na pewno większe szanse na powodzenie w przyszłości z takimi zawodnikami niż z Cuesta .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
No nie wiem.
Cuesta dawał w bramce spokój. A co dadzą młodzi? Jesteś pewny, że będzie spokojnie? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie ma co się dziwić Cueście. Na takie warunki to mógłbym ja się zgodzić, a nie on. Śmiech na sali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
To klubowi nie ma co sie dziwic. Z taka bombą tykajacą o jakiej sie mówi na twiterwch to nikt normalny nie dałby lepszych warunków tymbardziej w sytuacji takiej jak nasza.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
@Sebak @regan chłopaki, komentujecie informacje, którymi się nie dzielicie. Sebak, "takie warunki", tzn. dokładnie jakie? regan, z "taką bombą", tzn. z dokładnie jaką? Ty masz zresztą w ogóle słabość do bomb
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A nie chodzi o jego problemy z kontuzjami pleców? Coś wiecie więcej na ten temat?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|