|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja myślę ze Wisła dostała partie na rundę, czy tam kilka miesięcy z góry, i to że nagle TK zniknęła z koszulek nie zobowiązuje Adidasa do wyrzucenia tych już gotowych i zrobienia od nowa pustych. Dostali przydział który był w umowie i tyle, a pewnie dla Wisły lepiej było zmyć sponsora niż dopłacać za nowe to wyszło jak wyszło.
Co do plotek sam się śmiałem jak ktoś pisał o 4F aż do wczoraj, zapytałem kitman'a Wisły, sam stwierdził że Adidas raczej nie zostaje, Hummels albo 4F. Sam osobiście wole Adidasa, sceptyczny jestem co do obu marek. Powód: ---
Ostatnio edytowane przez Kapcok7 : 21.05.2018 o godz. 17:39.
![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś jaki jest czas realizacji zakupu koszulki z własnym nazwiskiem w oficjalnym sklepie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Ja dostałem dwa dni po złożeniu zamówienia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ponoc jednak Adidas zostaje...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Jeśli prawda była kara (1,5mln zł) która mieliśmy płacić za brak MP to nasz dług w adidasie jest taki że powinniśmy Bogu dziękować jeśli dostarcza nam te stroje w ramach rozliczenia za tamten dług....
i pewnie to potrwa jeszcze kilka lat ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wszyscy mają pewne info a każdy co innego pisze, Hummel, 4f adidas, New balance.... Nie głupio wam się tak ośmieszać jak okaże się że jednak gówno mieliście a nie pewne info?
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
|
Albo szprotson, że zweryfikował informację i dwóch źródeł
szprotson napisał(a):
Co to chłopie w takim razie za rzeczy niespodziewane się wydarzyły?
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 01.06.2018 o godz. 17:42.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie wiem kto ma jakie info i w sumie malo mnie to interesuje. Piszac o Adidasie mialem na mysli dzisiejszy artykul Karcza z GK, na ktory przypadkiem wpadlem. Nie linkuje bo to gowno
Albo dobra, macie http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...dasa,13224044/ ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
A napisalby ktos co regan takiego rzucil, ze zasłużył na taki tytuł?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
W klubie wsrod osob podejmujacych pewne decyzje? ale dobra nabijaj sie, ja sie tlumaczyl nie bede takie info bylo, na meczu a Monaco mozesz mi sie posmiac w twarz, mam nadzieje ze bedzisz chetny. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie rozśmieszaj mnie już więcej.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jeśli zostaje Adidas analizując na szybko ich obecną ofertę koszulkową na sezon 2018/19 to najprawdopodobniej dostaniemy ten sam model co ostatnio Adidas Condivo w wersji 2018. Na szybko tak to by się prezentowało.
![]() ![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie widzę, Panie pełnomocniku
![]() Adidas to dobra opcja. Nie potrzeba nam niczego innego. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
On już swoje do Ciebie napisał jak widzę...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra, dajmy spokój, do niczego to nie prowadzi.
Ja tylko dodam, że podobno na pewno w przyszłym sezonie Wisła będzie grać w strojach Prady. Mnie ciężko w to uwierzyć, ale tylko coś niespodziewanego może to zmienić... ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kolego, jebnałem babola, jasne, jak czas pokazuje powinienem nic nie pisac, w sumie wszyscy powinni tak zrobic i wtedy forum bedzie smigalo jak ta lala. Ale moja teoria nie była z dupy jak Twoja (z Pradą) , tylko byla weryfikowana w 2 zrodlach w tym u osoby ktory sama stawala z ofertą w klubie na ubieranie Wisły.
Pomine pewne informacje ktore na forum nie powinny ujrzec swiatla dziennego, ale moga byc na prv. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No już dobrze, dobrze, pożartowaliśmy, poprzekomarzaliśmy, tu i tu szpileczka. Idziemy do przodu.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
No to skoro adidas to najłatwiej byłoby im dać Tabelę 18 albo Registę 18, bo one są zarówno w wersji czerwono-białej jak i biało-czerwonej. Condivo 18 przedstawione przez Kacpoka7 nie jest jednak nieprawdopodobne jako iż adidas wciska ten model praktycznie każdemu w tym roku. Aczkolwiek wtedy wyjazdówka musi być inna, ponieważ biało-czerwonej wersji nie ma w katalogu (podobnie jest w przypadku Entrady 18). Zostaje miteam jeszcze tak jak obecne koszulki.
Szkoda w sumie, że nie 4F albo ktoś inny.
Ostatnio edytowane przez Alonso19 : 01.06.2018 o godz. 21:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
TIR_DO_SŁUBIC Jak będzie 4F to nie założysz ? tylko adidas ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
||
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Sceptycznie bym do tego podchodził, adidas kilka lat temu zapowiedział, że chce się zacząć bardziej skupiać na większych klubach/reprezentacjach i to widać dobitnie po tym sezonie gdzie od kolejnych wyjazdówek (rzadziej domowych) w stylu condivo 18 człowiek już rzyga (wyjątek Ajax i Lyon, które o dziwo dostały registę). Dlatego też jak już miałoby być coś extra dla Wisły to obstawiałbym ponowne pójście w miteam.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Co zmiana strojów to zawsze to sama, zrobią coś pod Wisłę, obudźmy się, nic Adidas pod Wisłę nie zrobi, sprzedaż koszulek i pozycja Wisły w europejskim futbolu jest wielce niewystarczająca żeby Adidas się przejął naszymi strojami, dostaniemy katalog jak zawsze, coś pomieszają z kolorami w miteam i tyle, to też trzeba rozumieć przez ten "unikatowy model" bo teoretycznie katalogówek w tych kolorach w których Wisła grała w zeszłym sezonie w sklepach nie było (były w innych) . Wytłaczany herb z tyłu jaki kiedyś mieliśmy to i tak było wiele.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ciekawe czemu jeszcze oficjalnej informacji nie dali o przedłużeniu umowy skoro koszulki już w produkcji. Przecież jak zostajemy z adidasem to nic nie stoi na przeszkodzie, aby dać już komunikat.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Może Adidas sobie zazyczyl aby zrobić to wraz z prezentacja koszulek 7 lipca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
|

|