The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2018, 09:54
KoPer napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, że płacą.
Jeśli płacą to szkoda, że nie raczyli dostarczyć Nam nowych strojów gdy Tele-Fonika zniknęła z naszych koszulek i graliśmy w koszulkach "acetonowych"
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 21.05.2018, 10:40
fansorina napisał(a):Wyświetl post
Jeśli płacą to szkoda, że nie raczyli dostarczyć Nam nowych strojów gdy Tele-Fonika zniknęła z naszych koszulek i graliśmy w koszulkach "acetonowych"
Trzeba jeszcze pamiętać o zobowiązaniach w drugą stronę
Odpowiedz cytując
Kapcok7
Member

Od: 06.2010

Stary 21.05.2018, 16:03
Ja myślę ze Wisła dostała partie na rundę, czy tam kilka miesięcy z góry, i to że nagle TK zniknęła z koszulek nie zobowiązuje Adidasa do wyrzucenia tych już gotowych i zrobienia od nowa pustych. Dostali przydział który był w umowie i tyle, a pewnie dla Wisły lepiej było zmyć sponsora niż dopłacać za nowe to wyszło jak wyszło.

Co do plotek sam się śmiałem jak ktoś pisał o 4F aż do wczoraj, zapytałem kitman'a Wisły, sam stwierdził że Adidas raczej nie zostaje, Hummels albo 4F. Sam osobiście wole Adidasa, sceptyczny jestem co do obu marek.
Powód: ---
Ostatnio edytowane przez Kapcok7 : 21.05.2018 o godz. 17:39.
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 31.05.2018, 08:15
Orientuje się ktoś jaki jest czas realizacji zakupu koszulki z własnym nazwiskiem w oficjalnym sklepie?
Odpowiedz cytując
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 31.05.2018, 09:14
Ja dostałem dwa dni po złożeniu zamówienia.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 01.06.2018, 15:01
Ponoc jednak Adidas zostaje...
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 01.06.2018, 15:06
Jeśli prawda była kara (1,5mln zł) która mieliśmy płacić za brak MP to nasz dług w adidasie jest taki że powinniśmy Bogu dziękować jeśli dostarcza nam te stroje w ramach rozliczenia za tamten dług....
i pewnie to potrwa jeszcze kilka lat
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.06.2018, 17:08
Wszyscy mają pewne info a każdy co innego pisze, Hummel, 4f adidas, New balance.... Nie głupio wam się tak ośmieszać jak okaże się że jednak gówno mieliście a nie pewne info?
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 01.06.2018, 17:17
wiertar napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy mają pewne info a każdy co innego pisze, Hummel, 4f adidas, New balance.... Nie głupio wam się tak ośmieszać jak okaże się że jednak gówno mieliście a nie pewne info?
I zaraz przyjdzie regan, wklei filmik 'wszyscy wszystko wiedzą', będąc przy tym autorem najgłośniejszej żenady na tym forum w dziejach nowożytnych
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 01.06.2018, 17:30
Albo szprotson, że zweryfikował informację i dwóch źródeł

szprotson napisał(a):Wyświetl post
majac chwile czasu postanowilem sprawdzic co tam w temacie koszulek...

i Panowie kajam sie.
Smialem sie z 4F a ponoc na 100 beda i tylko cos niespodziewanego moze spowodowac ze to sie zmieni...
szprotson napisał(a):
szczerze mi ciezko w to uwierzyc, no ale w dwoch zrodlach sprawdzilem ....
Źródła takie jak kwity Meresińskiego Co to chłopie w takim razie za rzeczy niespodziewane się wydarzyły?
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 01.06.2018 o godz. 17:42.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 01.06.2018, 17:40
Nie wiem kto ma jakie info i w sumie malo mnie to interesuje. Piszac o Adidasie mialem na mysli dzisiejszy artykul Karcza z GK, na ktory przypadkiem wpadlem. Nie linkuje bo to gowno

Albo dobra, macie http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...dasa,13224044/
Odpowiedz cytując
sedonh
Banita

Od: 03.2015

Stary 01.06.2018, 17:40
A napisalby ktos co regan takiego rzucil, ze zasłużył na taki tytuł?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 01.06.2018, 18:25
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
Albo szprotson, że zweryfikował informację i dwóch źródeł

Źródła takie jak kwity Meresińskiego Co to chłopie w takim razie za rzeczy niespodziewane się wydarzyły?
Tirze. Wiesz jakie zmiany zaszly hmm powiedzmy tydzien temu?
W klubie wsrod osob podejmujacych pewne decyzje?

ale dobra nabijaj sie, ja sie tlumaczyl nie bede takie info bylo, na meczu a Monaco mozesz mi sie posmiac w twarz, mam nadzieje ze bedzisz chetny.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Stary 01.06.2018, 18:30
Nie rozśmieszaj mnie już więcej.
Odpowiedz cytując
Kapcok7
Member

Stary 01.06.2018, 18:32
Jeśli zostaje Adidas analizując na szybko ich obecną ofertę koszulkową na sezon 2018/19 to najprawdopodobniej dostaniemy ten sam model co ostatnio Adidas Condivo w wersji 2018. Na szybko tak to by się prezentowało.

„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 01.06.2018, 20:20
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
Nie rozśmieszaj mnie już więcej.
Szprotson adwokata nie potrzebuje, wspomnę tylko, że to poważny user. Jesteś tu od ledwie roku i to raczej Ty takimi tekstami rozśmieszasz co starszych forumowiczów.
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Stary 01.06.2018, 20:25
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Szprotson adwokata nie potrzebuje
Właśnie widzę, Panie pełnomocniku

Adidas to dobra opcja. Nie potrzeba nam niczego innego.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 01.06.2018, 20:27
On już swoje do Ciebie napisał jak widzę...
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Stary 01.06.2018, 20:34
Dobra, dajmy spokój, do niczego to nie prowadzi.

Ja tylko dodam, że podobno na pewno w przyszłym sezonie Wisła będzie grać w strojach Prady. Mnie ciężko w to uwierzyć, ale tylko coś niespodziewanego może to zmienić...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 01.06.2018, 20:43
Kolego, jebnałem babola, jasne, jak czas pokazuje powinienem nic nie pisac, w sumie wszyscy powinni tak zrobic i wtedy forum bedzie smigalo jak ta lala. Ale moja teoria nie była z dupy jak Twoja (z Pradą) , tylko byla weryfikowana w 2 zrodlach w tym u osoby ktory sama stawala z ofertą w klubie na ubieranie Wisły.
Pomine pewne informacje ktore na forum nie powinny ujrzec swiatla dziennego, ale moga byc na prv.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Stary 01.06.2018, 20:55
No już dobrze, dobrze, pożartowaliśmy, poprzekomarzaliśmy, tu i tu szpileczka. Idziemy do przodu.
Odpowiedz cytując
Alonso19
Member

Od: 08.2011

Stary 01.06.2018, 21:40
No to skoro adidas to najłatwiej byłoby im dać Tabelę 18 albo Registę 18, bo one są zarówno w wersji czerwono-białej jak i biało-czerwonej. Condivo 18 przedstawione przez Kacpoka7 nie jest jednak nieprawdopodobne jako iż adidas wciska ten model praktycznie każdemu w tym roku. Aczkolwiek wtedy wyjazdówka musi być inna, ponieważ biało-czerwonej wersji nie ma w katalogu (podobnie jest w przypadku Entrady 18). Zostaje miteam jeszcze tak jak obecne koszulki.

Szkoda w sumie, że nie 4F albo ktoś inny.
Ostatnio edytowane przez Alonso19 : 01.06.2018 o godz. 21:42.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.06.2018, 07:40
TIR_DO_SŁUBIC Jak będzie 4F to nie założysz ? tylko adidas ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
CrazyBoy96
Senior Member

Od: 03.2017

Stary 02.06.2018, 11:00
sedonh napisał(a):Wyświetl post
A napisalby ktos co regan takiego rzucil, ze zasłużył na taki tytuł?

W zimowym oknie? zapowiedział pewną tzw. BOMBĘ transferową
Odpowiedz cytując
Voin
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 02.06.2018, 14:18
Kapcok7 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli zostaje Adidas analizując na szybko ich obecną ofertę koszulkową na sezon 2018/19 to najprawdopodobniej dostaniemy ten sam model co ostatnio Adidas Condivo w wersji 2018. Na szybko tak to by się prezentowało.]
Alonso19 napisał(a):Wyświetl post
No to skoro adidas to najłatwiej byłoby im dać Tabelę 18 albo Registę 18, bo one są zarówno w wersji czerwono-białej jak i biało-czerwonej. Condivo 18 przedstawione przez Kacpoka7 nie jest jednak nieprawdopodobne jako iż adidas wciska ten model praktycznie każdemu w tym roku. Aczkolwiek wtedy wyjazdówka musi być inna, ponieważ biało-czerwonej wersji nie ma w katalogu (podobnie jest w przypadku Entrady 18). Zostaje miteam jeszcze tak jak obecne koszulki.
W jednym z artykułów/wpisów na TT była mowa o tym, że mamy mieć unikatowy model zrobiony specjalnie pod Wisłę. Może skoro większa konkurencja o stroje była, to i Adidas z czymś.oryginalnym wyjdzie. Mam taką nadzieję.
Odpowiedz cytując
Alonso19
Member

Od: 08.2011

Stary 02.06.2018, 21:13
Sceptycznie bym do tego podchodził, adidas kilka lat temu zapowiedział, że chce się zacząć bardziej skupiać na większych klubach/reprezentacjach i to widać dobitnie po tym sezonie gdzie od kolejnych wyjazdówek (rzadziej domowych) w stylu condivo 18 człowiek już rzyga (wyjątek Ajax i Lyon, które o dziwo dostały registę). Dlatego też jak już miałoby być coś extra dla Wisły to obstawiałbym ponowne pójście w miteam.
Odpowiedz cytując
Kapcok7
Member

Stary 05.06.2018, 20:55
Co zmiana strojów to zawsze to sama, zrobią coś pod Wisłę, obudźmy się, nic Adidas pod Wisłę nie zrobi, sprzedaż koszulek i pozycja Wisły w europejskim futbolu jest wielce niewystarczająca żeby Adidas się przejął naszymi strojami, dostaniemy katalog jak zawsze, coś pomieszają z kolorami w miteam i tyle, to też trzeba rozumieć przez ten "unikatowy model" bo teoretycznie katalogówek w tych kolorach w których Wisła grała w zeszłym sezonie w sklepach nie było (były w innych) . Wytłaczany herb z tyłu jaki kiedyś mieliśmy to i tak było wiele.
Odpowiedz cytując
tsw biała gwiazda
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.06.2018, 22:32
Ciekawe czemu jeszcze oficjalnej informacji nie dali o przedłużeniu umowy skoro koszulki już w produkcji. Przecież jak zostajemy z adidasem to nic nie stoi na przeszkodzie, aby dać już komunikat.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 05.06.2018, 22:58
Może Adidas sobie zazyczyl aby zrobić to wraz z prezentacja koszulek 7 lipca.
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 05.06.2018, 23:28
Kapcok7 napisał(a):Wyświetl post
Co zmiana strojów to zawsze to sama, zrobią coś pod Wisłę, obudźmy się, nic Adidas pod Wisłę nie zrobi, sprzedaż koszulek i pozycja Wisły w europejskim futbolu jest wielce niewystarczająca żeby Adidas się przejął naszymi strojami, dostaniemy katalog jak zawsze, coś pomieszają z kolorami w miteam i tyle, to też trzeba rozumieć przez ten "unikatowy model" bo teoretycznie katalogówek w tych kolorach w których Wisła grała w zeszłym sezonie w sklepach nie było (były w innych) . Wytłaczany herb z tyłu jaki kiedyś mieliśmy to i tak było wiele.
Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale to nie do końca tak było, bo typowy "miteamowy" wzór jak pół ligi dostaliśmy dopiero w przypadku ostatniego kompletu. Wcześniej były to lekko modyfikowane katalogówki, ale jednak nie do zrobienia chałupniczo na stronie miteam, tak jak np. stroje Śląska czy Górnika. Ostatnio zlecieliśmy do poziomu reszty ligi (z wyłączeniem Legii), ale to była logiczna konsekwencja stagnacji w tabeli.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów