|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Tu się nie zgadzam. Koledzy zabrali mu sporo potencjalnych asyst, przez co trudno spamiętać jego dobre długie podania. A w głowie zostają tylko krótkie wymiany piłek z najbliższymi zawodnikami (co zrozumiałe).
Żeby nie było - uważam, że dobrze się stało, że się pożegnaliśmy, bo nie ma w obecnej piłce miejsca dla piłkarzy człapiących, którzy nie biegają. Ale też nie mogę się zgodzić z tym, że Mitrović był aż tak beznadziejny, jak niektórzy tu sugerują. Sam kląłem pod nosem, widząc jego pierwsze mecze. Natomiast końcówkę rundy miał już wyraźnie lepszą. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
![]() W każdym razie nie zasłużył na gwizdy i wyzwiska z trybun. Jak komuś się chce może zrobić porównanie do Pereza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Oficjalnie Gonzales pożegnany, szkoda jego kolan, bo gracz na Polską ligę dobry
Powodzenia w dalszej karierze ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Kolejny gracz oficjalnie pożegnalny. Nr 5 w tym okienku.
Powodzenia Ivan. Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Szkoda mi chłopa, naprawdę bardzo dobry obrońca, pewniejszy od Ryśka. Mam nadzieję, że tylko jego stan zdrowia przekreślił przedłużenie kontraktu u nas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Jeżeli ta tendencja się utrzyma to w ciągu tego okienka pożegnamy cały hiszpański zaciąg sprowadzony za Ramireza. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jakim cudem Kuchenkorz wziął Cywkę, jednocześnie mogąc podebrać nam Pola (bo nie wierzę, że nie byliby w stanie dać mu kasy takiej samej/lepszej niż Tilburg) to chyba tylko w Poznaniu wiedzą.....
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Widocznie nie mogli. Wszyscy mieli 6 miesiecy na to a udalo sie outsiderowi ligi holenderskiej.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
A może nie lubi ziemniaków? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Albo chciał tu zostać, tylko na coś się wkurzył...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Możesz nie lubić ziemniaków... ale kto oprze się frytkom? :|
Kopanie się po czole na dole tabeli w lidze holenderskiej vs. walka w europejskich pucharach i o mistrzostwo tutaj? ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bankowo wyjebało się na ostatniej prostej, nie sądzę, żeby kartą przetargową było parę EUR więcej od słabiaka z Holandii. Klub musiał przygrać w chuja :(
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A ja obstawiam ze to Llonch przygral w chuja i wypial sie na Wisle.
Kontraktu, negocjacji, testow medycznych nie zalatwia sie w jeden dzien. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Też mi się tak wydaje.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A dlaczego nie?, facet w Hiszpanii kokosów nie zarabiał, w Wiśle gwiazdorskiego kontraktu też nie miał, 26 lat na karku to jeszcze nie dramat ale wiek juniorski to nie jest. Więc o kasie trzeba myśleć, a że wybrał "słabiaka" w Holandii, to widocznie jakiegoś wielkiego zainteresowania nim nie było. Bo trudno przy takim wyborze mówić o jakichś wielkich ambicjach sportowych.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Według mnie Llonch z agentem musieli negocjować równocześnie z Wisłą i Holendrami. Tak naprawdę Wisła miała tylko jeden argument w negocjacjach- gra w europejskich pucharach, niestety w pucharach gra Górnik i Pola w Krakowie już nie ma.
A że idzie do przeciętniaka z Holandii w jego wieku i na tej pozycji lepiej się wybić z przeciętniaka z Eredivisie niż u nas z mistrza kraju |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
To teraz całą kasę co miała iść na Pola dawać do tego co proponują Carlitosowi i Lud będzie uspokojony
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie rozumiem jakie powody by miał mieć nasz klub by przygrać w chuja?
Bo już Llonch mógł mieć swój interes w zwodzeniu Wisły. Póki nie podpisał kontraktu z Holendrami, zawsze miał nas w opcji awaryjnej gdyby tam coś się wysypało na ostatniej prostej. Co się przecież nie raz zdarza. Smutne ale prawdziwe. Dziwi mnie, że tak łatwo idzie wam oskarżanie zarządu o złą wolę, a tak ciężko uwierzyć logiczne wytłumaczenie, że Pol jest po prostu zwykłym najemnikiem i poszedł tam gdzie uważa, że będzie mu lepiej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Snow dokładnie tak samo myślę
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja tam zarządu nie posądzam o złą wolę, ale o głupotę i amatorszczyznę. Llonch to kluczowy zawodnik, więc kontakt powinien zostać podpisany w lecie, a już za wszelką cenę do końca listopada. A jak się nie zgadza to sprzedać wtedy za ile się da, bo kasa potrzebna jak woda. A tak skończyło się na odejściu za free kluczowego gracza. Już od stycznia menager mu pewnie szukał klubu, a ten grał na nowy kontrakt. Może uzgodnił warunki z Wisłą na wypadek awansu do europejskich pucharów, a może na wypadek, gdyby nic lepszego nie znalazł. A tak pogra sobie w Holandii i jak tam też da radę to pójdzie wyżej. I tylko nasi geniusze w zarządzie łudzili się, że miesiąc przed końcem kontaktu przedłużą kluczowego zawodnika... Chyba żyją w innym świecie :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jednak życzyłbym sobie samych takich najemników, którzy do ostatniej minuty ostatniego meczu gryzą trawę i nie odpuszczają. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
Llonch dał się poznać już wiosną 2017, był szmat czasu od końca sezonu 16/17 do grudnia, zarząd nie podjął ryzyka i teraz szampana piją w Tilburgu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Następny, co będzie podejmował ryzyko nie mając grosza przy dupie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie mielismy w lecie grosza przy dupie, ale sciagnalismy 14 pilkarzy? Dobre
Mogliśmy podpisac Lloncha wczesniej, albo zamiast roku wynegocjować 2 lata kontraktu. Dalismy ciala czekając ma ostatnia chwile z kontraktem dla niego. Tyle. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|