|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Tym razem najgorszy był Kolar.
http://weszlo.com/2018/05/13/panie-p...ezli-jajcarze/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
jaka była frekwencja?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
20823 bodajże
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Nie wiem czemu Imaz jechał do Hiszpanii, ale coś jest z nim nie tak ostatnio. Podejmuje same złe decyzje. Nie bez przypadku nasz trener zdejmuje go pierwszego. ![]()
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Dla mnie sytuacja z Marko może być taka jak z Arseniciem. Pierwsze mecze też nie był jakimś wirtuozem, dopiero coraz częstsze występy w pierwszym zespole, treningi z Głową i Wasylem,, którzy wiele podpowiadają tym młodszym oraz ciężka praca włożona przez samego zawodnika pokazały, że z gościa jest materiał na bardzo solidnego piłkarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jestem podobnego zdania. Dla Kolara zbawienne może być więcej minut na boisku. Do tej pory miewał jedynie nikłe przebłyski, ale Halilovic, Arsenic, Wojtkowski też początki mieli trudne. Podobnie jak Arsenic trenujący z Głowackim, Wasilewskim, tak Kolar trenujący z Brożkiem i Carlitosem ma szansę w końcu "odpalić". Różnica jest tylko taka, że Kolar leczył kontuzję, więc w tym sezonie rozegrał zaledwie 77minut (za transfermarkt - innego źródła nie znam), a Arsenic licząc z Pucharem Polski prawie 2800 - to jest GIGANTYCZNA różnica !
Wojtkowski - 870 minut, Halilovic - 1270. Minuty, minuty i jeszcze raz minuty... ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Kolara to sie powinno najpierw ograć na jakiś Sandecjach i innych Piastach, a nie że wychodzi w pierwszym składzie przeciwko najlepszej defensywie ligi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ech, dopiero teraz, ale również przyłączam się do innych - gol Brożka to coś absolutnie wyjątkowego, specjalnego i magicznego. Dla takich momentów chodzi się na stadiony, kto mógł być, a nie był, ten trąba!
Ta bramka w sumie całkowicie zamazała obraz meczu, który był w naszym wykonaniu nie najlepszy (łagodnie mówiąc), a dla postronnego widza widowisko pewnie było po prostu słabe i nudne. Najbardziej zaskoczył mnie chyba fakt, że Kuchenkorz zagrał z nami niemal tak samo jak ostatnio, a nie mieliśmy żadnego asa w rękawie na takie rozwiązanie. O ile podobała mi się w miarę pierwsza połowa, tak druga była rozczarowująca. Tak czy siak, teraz wygrać w Zabrzu i liczyć na dobry wynik w Białymstoku. Co tu dużo gadać, szanse są i choć nie wszystko zależy od nas, na sobie musimy się skupić i zrealizować ten ostatni cel, a co to zwycięstwo da - okaże się po zakończeniu meczu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Stąd ich przewaga i w pierwszym i w drugim meczu na Reymonta. Trudno było znaleźć na to receptę. Pewnie grę skrzydłami, albo dzidę na... No właśnie, na kogo? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|