The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2018, 14:50
Szacun dla Małego za to co wyżej jest napisane.

Ale za to co odjebał z odwołaniem wychodzi na 0, więc niech pakuje graty.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 09.05.2018 o godz. 14:52.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
badyll1906
Member

Od: 08.2010

Stary 09.05.2018, 14:58
To Małecki zrobił prawko?
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 09.05.2018, 15:05
Może dużo starsza dziewczyna go podwiozła.

Małecki już dawno zaprzepaścił szansę na bycie ikoną Wisły po Brożku i Głowackim, a obecną sytuacją tylko postawił kropkę nad i. Powodzenia Mały w jakiejś Niecieczy, może tatuaż kukurydzy zmieści się gdzieś na ręce.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 09.05.2018, 17:41
Hives4 : ostatnie zdanie

Lepiej bym tego nie ujął
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 09.05.2018, 18:42
Weźcie sobie cos na wsztrzymanie, jeszcze jesienia jak Mały podpisywal nowy kontrakt wszyscy sie cieszyli bo gosc byl w bdb formie, a teraz jak ma kryzys to zaczyna sie pojazd. Małecki jest lekko sfrustrowany jego sytuacja, szkoda, ze sportowo nie potrafi sie temu przeciwstawic, ale jestem pewien, ze jeszcze nie raz pokaże dobra gre, jak nie u nas to gdzie indziej.

Zalosne to jest, strzelalby bramy to nosilibyscie na rekach. Mial jakies powody , byc moze chce aby go na sile gdzies pogonili ...

Nieciekawa sytuacja.

Zdenek tam siedzi cichutko i wali foty na insta jak z kałacha ...

Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 09.05.2018, 18:45
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Weźcie sobie cos na wsztrzymanie, jeszcze jesienia jak Mały podpisywal nowy kontrakt wszyscy sie cieszyli bo gosc byl w bdb formie, a teraz jak ma kryzys to zaczyna sie pojazd. Małecki jest lekko sfrustrowany jego sytuacja, szkoda, ze sportowo nie potrafi sie temu przeciwstawic, ale jestem pewien, ze jeszcze nie raz pokaże dobra gre, jak nie u nas to gdzie indziej.

Zalosne to jest, strzelalby bramy to nosilibyscie na rekach. Mial jakies powody , byc moze chce aby go na sile gdzies pogonili ...

Nieciekawa sytuacja.

Łaska kibica na pstrym koniu jeździ...

... Czy jakoś tak
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 09.05.2018, 19:06
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Czyli Małeckiego żegnamy, bo nie wyobrażam sobie, że po takiej akcji jego notowania u Carillo wzrosną
Niektórzy często sugerowali, że Mały ma siano zamiast mózgu, ale po tym odwołaniu można mieć wątpliwości i co do siana...

Czyli w przyszłym sezonie zostają prawdopodobnie Boguski (o ile wyrobi minuty/dostanie kontrakt) i Bartosz (o ile nie trafi na kolejne wypożyczenie). Jeden zawodnik pamiętający jak smakuje mistrzostwo kraju i jeden wychowanek z realną szansą na pojawianie się na boisku. Słabo. Brak zawodników identyfikujących się z klubem :/

pamietaj ze latem mamy jakiegos prawoskrzydlowego z Wegier , kogos tam od naszego nowego hiszpanskiego wu-efisty , gorzej z lewa strona
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 09.05.2018, 19:07

Nieciekawa sytuacja.

Równie żałosne jest jego zachowanie. Ile to razy mówił, że wydoroślał/zmądrzał/zmienił się a tu cały czas grana jest ta sama płyta gracza, który widzi problem wszędzie, tylko nie u siebie. Wystarczyłoby, żeby tych brudów nie wyciągał na światło dzienne ze względu na swoje przywiązanie do barw klubowych :/

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 09.05.2018, 19:30
Ej, a Carlitos, który dąży do rozwiązania kontraktu z Wisłą tak, aby ta nie mogła zarobić na jego transferze, a on i jego menedżer dostali więcej, jest cacy? On nie działa przeciw klubowi?

Małecki dostał karę za kłapanie dziobem na trenera, który jego zdaniem traktuje go niesprawiedliwie. Żeby załagodzić sytuację i wytłumaczyć Małeckiemu, że traktuje się go sprawiedliwie i na równi z innymi, zasolono mu karę pieniężną. Myślicie, że poczuł się dzięki temu sprawiedliwie traktowany? Nawet jeśli Małecki jest zżyty z Wisłą i kocha ten klub, to jeżeli czuje się pokrzywdzony przez trenera i Zarząd, to przecież nie będzie się zachowywał jak masochista. Teraz się zacietrzewił i walczy o swoje. Ani to dobre, ani to złe; ani słuszne, ani niesłuszne - smutne, że go stracimy. Wywołał to trener, rozkręcił Małecki, a przypieczętował Zarząd.

Ja tak to widzę.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Stary 09.05.2018, 20:10
Groupie Małeckiego z wszystkiego go wytłumaczy, już takie oddane ma fanki, że za nim w przepaść skoczą
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 09.05.2018, 20:18
Cz użytkownik piszący powyżej przez przypadek nie obraził kibiców Wisły porównując ich do łatwodajnych panienek? Tylko dlatego, że maja inne zdanie ?
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Stary 09.05.2018, 20:24
A od kiedy fanki Małeckiego to synonim fanów Wisły? Wisła to nie Małecki, a Małecki to nie Wisła. Już wam się w głowach poprzewracało, że bronicie z każdej sytuacji tego 30 latka, który zachowuje się jak głupi junior. Wysyłanie kibiców na drugą stronę, kłótnie z trenerami, płacz w mediach, nasyłanie prawnika na Wisłę. Musiałby chyba przejść do Pasów, żeby jego psiapsiółki przestały go lubić No, ale lepiej wspierać idiotę, a szydzić np z Boguskiego, co nie?
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 09.05.2018, 20:29
Znowu nagonka na Małego. Ku*wa, jacy wy żałośni jesteście.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 09.05.2018, 20:31
Widzisz kolego masz problem z tym, że ktoś ma inne zdanie na jakiś temat. I do tego kompleksy więc zacznij się synku leczyć.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 09.05.2018, 21:24
Tak, mi się też wydaje, że opinia moja albo kovala jest nieco bardziej złożona niż proste hejt/uwielbienie, a te teksty wyżej świadczą o poziomie piszącego. Szkoda forum.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 09.05.2018, 21:29
Brawo Mitrovic, na 13 spotkan dopiero w 35 kolejce najlepszy mecz w jego wykonaniu, az nie do uwierzenia
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 09.05.2018, 21:56
czaro napisał(a):Wyświetl post
Ej, a Carlitos, który dąży do rozwiązania kontraktu z Wisłą tak, aby ta nie mogła zarobić na jego transferze, a on i jego menedżer dostali więcej, jest cacy? On nie działa przeciw klubowi
Zaczyna to śmierdzieć jak w przeszłości afera z Uche...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 09.05.2018, 22:03
Słuchajcie... bo tu juz od fanek jedziecie.

Nikt nie popiera tego co powiedział Małecki, ale to nie powód, żeby oddanego kolesia traktować jak szmate...

Przypomne, że walił bramy z 20 metrów to siurek wam stał, a teraz nara mówicie i zostaniemy z Mitrovicem.

Jest to smutna sytuacja z tego powodu, że stracimy kolesia, który 3 meisiące temu był mocnym punktem zespołu.

Tak samo jak dzisiaj z Mitroviciem - jest cienki OK, choć nie wiem czy Cywka nie gorszy i leci przyspiewka: "taka jest kibicow wola niech sp... stad Nikola" ... dejcie spokój. Ostatni taki pojazds to chyba po Kaczorowskim i Svitlicy był ?

Masakra, koleś jest cienki, mam nadzieje, ze odejdzie ALE bez jaj!

Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Stary 09.05.2018, 22:08
Cytat:
"taka jest kibicow wola niech sp... stad Nikola"
Dzisiaj zaliczył asystę i był bliski drugiej, a "kibice" jadą po nim jakby przeszedł do nas z Cracovii. A przecież nic złego nam nie zrobił, sam się do składu nie wystawia. I wcale tak od reszty graczy nie odstaje.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 09.05.2018, 22:10

Nikt nie popiera tego co powiedział Małecki, ale to nie powód, żeby oddanego kolesia traktować jak szmate...

Przypomne, że walił bramy z 20 metrów to siurek wam stał, a teraz nara mówicie i zostaniemy z Mitrovicem.

Jest to smutna sytuacja z tego powodu, że stracimy kolesia, który 3 meisiące temu był mocnym punktem zespołu.

Tak samo jak dzisiaj z Mitroviciem - jest cienki OK, choć nie wiem czy Cywka nie gorszy i leci przyspiewka: "taka jest kibicow wola niech sp... stad Nikola" ... dejcie spokój. Ostatni taki pojazds to chyba po Kaczorowskim i Svitlicy był ?

W emocjach mógł zaszczekać za dużo w wywiadzie. W taki przypadku powinien przeprosić, a jeśli duma mu na to nie pozwalała, to najważniejsze żeby wiedział, że to było słabe. Rzecz w tym, że on naprawdę wierzy w swoją boskość. Spójrz co zrobił dziś 19 letni Wojtkowski. Gdy trafił tu z Lipska na pewno liczył na więcej minut, ale nigdy nie słyszałem od niego żadnych żali.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 09.05.2018, 22:15
Cywka też nie płakał... Wojtkowski jest młody, łapał czesto drobne urazy, wiec srednio go porownywac z Maleckim.

Generalnie nie wiemy jak jest procz tego, ze Mały nic nie wnosił sportowo, ale tez ciezko cos zdziałać jak cała druzyna gra piach, a on wchodzi na 5 minut.

Być może coś jest w tym, że względy pozasportowe u Carillo maja znaczenie - na pewnie nie wykluczam takiej opcji.

Nie popieram zachowania Małego, ale rozumiem, że się "wypłakał" z frustracji...

W każdym razie, oddanie go lekką ręką nie jest najlepszą metodą w kontekście odejścia kilku piłkarzy.

Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 09.05.2018, 22:17
Kontrakt Bogusia przedłużony z klauzuli.
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 09.05.2018, 22:21
Cywka też nie płakał... Wojtkowski jest młody, łapał czesto drobne urazy, wiec srednio go porownywac z Maleckim.

Generalnie nie wiemy jak jest procz tego, ze Mały nic nie wnosił sportowo, ale tez ciezko cos zdziałać jak cała druzyna gra piach, a on wchodzi na 5 minut.

Być może coś jest w tym, że względy pozasportowe u Carillo maja znaczenie - na pewnie nie wykluczam takiej opcji.

Nie popieram zachowania Małego, ale rozumiem, że się "wypłakał" z frustracji...

W każdym razie, oddanie go lekką ręką nie jest najlepszą metodą w kontekście odejścia kilku piłkarzy.
No widzisz, bo ja nigdy nie zrozumiem 'płakania'. Szczególnie, gdy ma to miejsce po kilku meczach...

Cywka nie płakał, dlatego go bardzo szanuje. Może wybitny nie jest, ale profesjonalny. Nigdy nie widziałem żeby odpuszczał, nie widziałem żeby machał łapami czy marudził do kolegów.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 09.05.2018, 22:30
Co do Tomka to racja, ja natomiast widziałem jak często był wkręcany jak korkociąg na prawej obronie, ale chłopak jest sumienny to trzeba docenić.

Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.05.2018, 09:28

Problem polega na tym, że od jakiegoś czasu tych bramek nie strzela.

Zawsze jest tak z tymi wyszczekanymi zawodnikami. Jeśli dobrze grają to się przymyka oko na takie występki ale niestety jak zawodnik chuja gra, a jeszcze ma sporo do powiedzenia, to nie ma prawa się to zakończyć dobrze.

Chciałbym, żeby Małecki został w klubie i postawą na treningach przekonał do siebie Carillo. Bo jak tak dalej będzie postępować, to klub może mu co najwyżej zaproponować stanowisko rzecznika prasowego.
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 10.05.2018, 09:47
Dziwnie to zabrzmi, ale zaczyna brakować miejsca w pierwszej 11 dla Maćka Sadloka. Obysmy tylko takie problemy mieli
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 10.05.2018, 10:03
swiety37 napisał(a):Wyświetl post
Dziwnie to zabrzmi, ale zaczyna brakować miejsca w pierwszej 11 dla Maćka Sadloka. Obysmy tylko takie problemy mieli
Spokojnie. Optymalne ustawienie naszej obrony to Bartkowski - Arsenic, Velez - Sadlok.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 10.05.2018, 10:07
Nie ma potrzeby by Sadlok gral po kontuzji w ostatnich 2 spotkaniach. Niech się wyleczy, bo na jesien mocno się przyda.
Do tego czasu nie wiadomo jeszcze jak będzie wyglądała nasza obrona, więc wstrzymalbym się z wyrokami.
Odpowiedz cytując
morganfield
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 10.05.2018, 11:34
Dlaczego Lech Poznań chce Tomasza Cywkę
Lech z jakiegoś powodu Tomasza Cywkę u siebie chce. Może poznańscy skauci więc wiedzą, że 29-latek jest trzecim najczęściej podającym zawodnikiem Wisły (i z jedną z najwyższych dokładności), drugim pod względem podań rozwijających (z najwyższą dokładnością), piątym w klasyfikacji pojedynków (z ich skutecznością na równi z Polem Llonchem), czwartym w rankingu dryblingów (tych udanych ma 70%), czwartym również w odbiorach (skuteczność na poziomie Vullneta Bashy), z największą liczbą odzyskanych piłek na połowie przeciwnika, drugim w klasyfikacji zebranych drugich piłek.
Ostatnio edytowane przez morganfield : 10.05.2018 o godz. 11:45.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 10.05.2018, 11:35
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie. Optymalne ustawienie naszej obrony to Bartkowski - Arsenic, Velez - Sadlok.
Jak patrze na te ofensywne wejścia Arsenica to nie wiem czy nie lepiej by było, gdyby został na prawej obronie.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów