|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
To Małecki zrobił prawko?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Hives4 : ostatnie zdanie
Lepiej bym tego nie ujął |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
pamietaj ze latem mamy jakiegos prawoskrzydlowego z Wegier , kogos tam od naszego nowego hiszpanskiego wu-efisty , gorzej z lewa strona |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ej, a Carlitos, który dąży do rozwiązania kontraktu z Wisłą tak, aby ta nie mogła zarobić na jego transferze, a on i jego menedżer dostali więcej, jest cacy? On nie działa przeciw klubowi?
Małecki dostał karę za kłapanie dziobem na trenera, który jego zdaniem traktuje go niesprawiedliwie. Żeby załagodzić sytuację i wytłumaczyć Małeckiemu, że traktuje się go sprawiedliwie i na równi z innymi, zasolono mu karę pieniężną. Myślicie, że poczuł się dzięki temu sprawiedliwie traktowany? Nawet jeśli Małecki jest zżyty z Wisłą i kocha ten klub, to jeżeli czuje się pokrzywdzony przez trenera i Zarząd, to przecież nie będzie się zachowywał jak masochista. Teraz się zacietrzewił i walczy o swoje. Ani to dobre, ani to złe; ani słuszne, ani niesłuszne - smutne, że go stracimy. Wywołał to trener, rozkręcił Małecki, a przypieczętował Zarząd. Ja tak to widzę. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Groupie Małeckiego z wszystkiego go wytłumaczy, już takie oddane ma fanki, że za nim w przepaść skoczą
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cz użytkownik piszący powyżej przez przypadek nie obraził kibiców Wisły porównując ich do łatwodajnych panienek? Tylko dlatego, że maja inne zdanie ?
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A od kiedy fanki Małeckiego to synonim fanów Wisły?
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Znowu nagonka na Małego. Ku*wa, jacy wy żałośni jesteście.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Widzisz kolego masz problem z tym, że ktoś ma inne zdanie na jakiś temat. I do tego kompleksy więc zacznij się synku leczyć.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tak, mi się też wydaje, że opinia moja albo kovala jest nieco bardziej złożona niż proste hejt/uwielbienie, a te teksty wyżej świadczą o poziomie piszącego. Szkoda forum.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Brawo Mitrovic, na 13 spotkan dopiero w 35 kolejce najlepszy mecz w jego wykonaniu, az nie do uwierzenia
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zaczyna to śmierdzieć jak w przeszłości afera z Uche...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Słuchajcie... bo tu juz od fanek jedziecie.
Nikt nie popiera tego co powiedział Małecki, ale to nie powód, żeby oddanego kolesia traktować jak szmate... Przypomne, że walił bramy z 20 metrów to siurek wam stał, a teraz nara mówicie i zostaniemy z Mitrovicem. Jest to smutna sytuacja z tego powodu, że stracimy kolesia, który 3 meisiące temu był mocnym punktem zespołu. Tak samo jak dzisiaj z Mitroviciem - jest cienki OK, choć nie wiem czy Cywka nie gorszy i leci przyspiewka: "taka jest kibicow wola niech sp... stad Nikola" ... dejcie spokój. Ostatni taki pojazds to chyba po Kaczorowskim i Svitlicy był Masakra, koleś jest cienki, mam nadzieje, ze odejdzie ALE bez jaj! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cywka też nie płakał... Wojtkowski jest młody, łapał czesto drobne urazy, wiec srednio go porownywac z Maleckim.
Generalnie nie wiemy jak jest procz tego, ze Mały nic nie wnosił sportowo, ale tez ciezko cos zdziałać jak cała druzyna gra piach, a on wchodzi na 5 minut. Być może coś jest w tym, że względy pozasportowe u Carillo maja znaczenie - na pewnie nie wykluczam takiej opcji. Nie popieram zachowania Małego, ale rozumiem, że się "wypłakał" z frustracji... W każdym razie, oddanie go lekką ręką nie jest najlepszą metodą w kontekście odejścia kilku piłkarzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kontrakt Bogusia przedłużony z klauzuli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
Cywka nie płakał, dlatego go bardzo szanuje. Może wybitny nie jest, ale profesjonalny. Nigdy nie widziałem żeby odpuszczał, nie widziałem żeby machał łapami czy marudził do kolegów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Co do Tomka to racja, ja natomiast widziałem jak często był wkręcany jak korkociąg na prawej obronie, ale chłopak jest sumienny to trzeba docenić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Zawsze jest tak z tymi wyszczekanymi zawodnikami. Jeśli dobrze grają to się przymyka oko na takie występki ale niestety jak zawodnik chuja gra, a jeszcze ma sporo do powiedzenia, to nie ma prawa się to zakończyć dobrze. Chciałbym, żeby Małecki został w klubie i postawą na treningach przekonał do siebie Carillo. Bo jak tak dalej będzie postępować, to klub może mu co najwyżej zaproponować stanowisko rzecznika prasowego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dziwnie to zabrzmi, ale zaczyna brakować miejsca w pierwszej 11 dla Maćka Sadloka. Obysmy tylko takie problemy mieli
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Spokojnie. Optymalne ustawienie naszej obrony to Bartkowski - Arsenic, Velez - Sadlok.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie ma potrzeby by Sadlok gral po kontuzji w ostatnich 2 spotkaniach. Niech się wyleczy, bo na jesien mocno się przyda.
Do tego czasu nie wiadomo jeszcze jak będzie wyglądała nasza obrona, więc wstrzymalbym się z wyrokami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Dlaczego Lech Poznań chce Tomasza Cywkę
Lech z jakiegoś powodu Tomasza Cywkę u siebie chce. Może poznańscy skauci więc wiedzą, że 29-latek jest trzecim najczęściej podającym zawodnikiem Wisły (i z jedną z najwyższych dokładności), drugim pod względem podań rozwijających (z najwyższą dokładnością), piątym w klasyfikacji pojedynków (z ich skutecznością na równi z Polem Llonchem), czwartym w rankingu dryblingów (tych udanych ma 70%), czwartym również w odbiorach (skuteczność na poziomie Vullneta Bashy), z największą liczbą odzyskanych piłek na połowie przeciwnika, drugim w klasyfikacji zebranych drugich piłek.
Ostatnio edytowane przez morganfield : 10.05.2018 o godz. 11:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jak patrze na te ofensywne wejścia Arsenica to nie wiem czy nie lepiej by było, gdyby został na prawej obronie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|