The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2018, 13:10
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Przegraliśmy ten mecz z Jagą?
Imaz nie błysnął w nim żadnymi solowymi akcjami, ale najwidoczniej realizował zadania wskazane przez trenera i przez to się obronił.
Być może gdyby na jego pozycji wystąpił Patryk Małecki (zastrzegam, że nic n ie mam do Małego) mielibyśmy więcej strat na skrzydle (nie mówiąc o bezmyślnych faulach pod naszym polem karnym) i mecz przegralibyśmy wysoko?
Imaz się obronił, realizował założenia? Chyba rzeczywiście potrzeba licencji, żeby w występie Imaza doszukać się jakichkolwiek pozytywów

Gdybał jak Ty "co by było gdyby" nie będę, zalecam jednak powtórne obejrzenie meczu, bo Imaz co kontakt z piłką notował stratę...

ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Zatem należy promować 30 letniego chłopa, który sprzedaje w wywiadzie, że nie gra, bo się na niego trener uwziął.
Nie, należy "promować" aż o dwa lata młodszego rodaka, który gra badziew od kilku spotkań i wyjeżdża sobie do Hiszpanii w środku sezonu, bo tęskni. "Sprzedaje w wywiadzie" - dałbyś se już siana, ten wywiad jest pełen sprzeczności i polecam nie brać go dosłownie (zresztą Małecki już sprawę wyjaśnił zarządowi i zdaje się temat został ucięty).

Mamy szeroką kadrę, a wygląda to tak, że niektórzy rywalizacji nie czują w ogóle. O to mi tylko chodzi. Taki przykładowy Małecki wyleciał ze składu po jednym słabszym meczu, inni mogą grać piach całą rundę i są nie do ruszenia. Nie podoba mi się to, Wam może odpowiadać.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów