|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Daj na automatyczne. I ze akceptujesz roaming.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nawigacja GPS na Adroida online/offline (płatne/darmowe). Ktoś coś poleci?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Sygic lub Igo nextgen. Najlepsze jak dla mnie z tych do trybu offline.
Ostatnio edytowane przez Padre1906 : 09.04.2017 o godz. 13:23.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Lenovo P2, ktos, cos?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Odświeżę bo mnie zaraz qrwica strzeli.Posiadam Xperia E5 fotki trzaska żyleta,ale filmiki to już tragedia ciemne, nie ostre nie mogę złapać ostrości nawet....Próbowałem różnych ustawień i dalej kaplica moja stara Lumia 520 rozkłada ją na łopatki w nagrywaniu filmików ktoś coś ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mam problem od kilku miesięcy z moim HTC M8.Telefon praktycznie codziennie sam się wyłącza a bateria schodzi do zera i muszę go ładować.Włącza się system operacyjny i trzeba go odpalać nieraz po kilka razy ,aby znowu wystartował.Telefon ma niecałe dwa lata,jestem pierwszym właścicielem.Ktoś może mi doradzić?Telefon na śmietnik czy do uratowania,bo wszystko wskazuje ,że coś jest z procesorem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nowa bateria rozwiąże wszystko, pewnie przez te dwa lata nie byłą zmieniana.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Albo niech zacznie od resetu do ustawien fabrycznych, bo moze miec jakieś gówno zainstalowane które drenuje baterię.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Telefon zmieniłem,ale dzięki za rady
Ma ktoś z Was telefon w Plushu i może mi powieedzieć kilka słów na ten temat? Czy jesteście zadowoleni?Bo oferta wygląda bardzo korzystnie i de facto miałby za połowe ceny to co mam teraz w Play-u. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Galaxy 8s+ czy Note 8?
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ktos jest moze konsu...sprzedawca z t-mobile.
konczy mi sie umowa na poczatku lutego ![]() priv ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
SONY XPERIA Z CZARNY
Bez Simclocka, 4 letni, słuchawki, ładowarka, pudełko, szyba bez rys - nie tłuczony ![]() 200 zł Zdjęcie przykładowe: ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jaki polecacie telefon do 2 tyś zł? Tylko wchodzi w grę na androidzie.
Samsung Galaxy S7 edge, LG G6? Może coś innego? ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Hejka
Gra ktos z Was moze na komorce w Simcity Buidit? Jesli tak to zapraszam do naszego klubu - Wisełka Kraków. W koncu trzeba sie reprezentowac i trzymac poziom na roznych polach ![]() Pozdrawiam. ![]()
tylko Wisla!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
lucas8 Galaxy S8 spokojnie kupisz za ok 1700 na olx. Nówka z papierami z zaplombowanym pudełkiem. Szukałem czegoś innego, ale na ten moment myślę że to najlepszy wybór.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
lucas8, a może Xiaomi mi6?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Za taką kwotę nie widziałem, ale w okolicach 2200 zł widzę są nówki. W sklepach jakaś chora cena bo prawie 3 tyś zł.@ulTraS, polecasz? Musze obejrzeć sobie ten telefon, chociaż nie będę ukrywał, że chcę dalej pozostać przy Samsungu, albo ewentualnie zmiana na Huawei. ![]()
Ostatnio edytowane przez lucas8 : 26.03.2018 o godz. 10:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
lucas8 trzeba trafić i obserwować cały czas olx, co pare dni wskakuje fajna oferta. Ja kupiłem nówkę z plombami i wszystkimi papierami za 1650zł.
Co do mi6 problemem jest to że większość na olx nie ma LTE B20 co powoduje u nas problemy, a ceny w oficjalnej dystrybucji nie są zachęcające. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Xioami mi6 masz za 1999 w sklepie firmowym w serenadzie. 6/64
Szach mat. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
potrzebuję porady
gdzie najlepiej wziąć teraz abonament? mam obecnie w play. nielimitowane rozmowy do wszystkich sms- do play darmowe i 200 do wszystkich i max 2GB net. lepiej z telefonem czy bez? a może w ogóle zrezygnowac z abonamentu i wziac na kartę? ważne aby ograniczyć wydatki. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
UP@
Ja polecam PLUSHA.Jestem bardzo zadowolony ,bo obecnie płacę 25zł/m internet na poziomie 10GB masz na początku a pózniej rośnie w zależności od tego jak długo jesteś u nich.Darmowe rozmowy/sms-y do wszystkich a umowę podpisałem na czas nieokreślony z możliwością wypowiedzenia w każdym momencie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Niestety mają tylko dla przenoszacych ofertę za 30zł.
ktoś kiedyć Orange polecał że sa jakieć kody obniżające abonamet. Ewentualnie mogę wziąć z telefonem aby go odsprzedać. Tylko może ktoś popdpowie w jakiej ofercie ?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
do susunieica
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 06.10.2018 o godz. 21:12.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jestem ponad 10 lat w Play i naprawdę jestem zadowolony miałem też internet od nich,ale działał średnio......Obecnie mam mixa i to mi wystarcza.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na dziś to karta jest najbardziej opłacalna.
Jeśli ktoś nie jest w Play to przenosisz nr do nich na kartę i masz chyba 400 czy 600 zł na 6 msc do wykorzystania. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Najpierw proponowali mi to za 50 zł, czyli tyle ile płaciłem, ale jak powiedziałem konsultantowi, że zastanowię się jeszcze bo T-mobile ma fajną ofertę to wyskoczył z jakąś obniżką abomanentu II stopnia do 30 zł, żebym został Jeszcze mi do tego dorzucili Tidala i Showmax tv. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tak z ciekawości zerknąłem w ten link co kolega wyżej wrzucił i patrzę tam na oferty rzędu 10,20 złoty za miesiąc w lajt mobilei premium mobile m.in.Możecie mi powiedzieć co to za cuda?Korzystał ktoś?Bo wszedłem na jedną z tych stron to szata graficzna z poprzedniej epoki
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Premium mobile - ma brat i jest zadowolony
Ja mam virgin mobile, mega fajna sieć, 29 zl, wszystko bez limitu + 11 gb internetu (do tego fajna aplikacja do zarządzania kontem) Tak właśnie wyglądają obecne oferty, zdziwiony?
Ostatnio edytowane przez ArturBarlinek : 30.03.2018 o godz. 06:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie moge uruchomic starego smartfona Lg. Pojawia się tylko logo Lg i nie znika długi czas. Są programy do kompa,żeby to zdiagnozować?
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|