|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No mogł a on p....a na bramke. Mam nadzieje ze trener to odnotowal bo powinno byc 3-0
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dlatego nie wyjdzie w podstawowym skladzie na Amike
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wejdzie jako joker za podmęczonego Mitrovica...ok. 17 min
Choc samego Mitrovica ciężko przeanalizowac w tym spotkaniu. Byl tak zmeczony ze odmówil wejscia na boisko.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 26.03.2018 o godz. 18:43.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Na prośbę serka, którem zawiesił się komputer, przeanalizowałem sytuację Ondraska. No mógł się zachować lepiej i zagrać zespołowo. Mały by .......nął w okienko prawie na pustaka.
![]()
Ostatnio edytowane przez Dariook : 26.03.2018 o godz. 19:01.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Niektórzy traktują Małeckiego jak legendę. Trochę to przesada. Gość ostatnio był bez formy. W sparingu zagrał nieźle, ale i tak według mnie nie będzie grał. Jeśli Carillo go ostatnio nie widział w swojej taktcyce, to jeśli teraz wystawiłby Małeckiego, to trener by się skompromitował i reszta zawodników zobaczyła by, że wystarczy się poskarżyć dziennikarzom i się gra.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Pani kredka - Gmoch- byłby z Was dumny...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dariook ładnie to rozrysowałeś brałeś lekcje od Gmocha
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Dla mnie ta wypowiedz to praktycznie jego koniec w Wisle. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Byłem na tym meczu i generalnie to postawa Kolara i Bałaniuka jak na mój gust bardzo, bardzo słaba. W systemie Carillo jakoś się nie odnajdują. Nie dziwię się, że nie mieszczą się do 18 meczowej. Jeżeli oceniać tylko po tym meczu to Ondraszek i Małecki > Kolar i Bałaniuk.
Patrząc na te 3 miejsca z przodu to pozycje Carlitosa i Imaza są póki co niepodważalne a o ostatnie miejsce rywalizują Halilovic, Boguski i Wojtkowski. Być może piłkarsko akcje Małeckiego nieco wzrosły ale to nadal jest nr 5-7 w formacji ofensywnej a miejsc do gry tylko 3. Tak w ogóle to jeżeli Basha.i Wasilewski trenują z zespołem to Carillo będzie musiał odesłać na trybuny kilku "konkretnych" grajków. Zakładając że zagramy składem z Warszawy, to na ławce znajdą się powiedzmy Buchal, Bartkowski, Głowa, Wojtkowski, Brlek, Basha i Brożek/Odraszek. Czyli na trybunach Wasyl, Mały, Kolar, Bałaniuk i ktoś z napastników Brożek/Ondraszek. Widać, że jest rywalizacja nie tylko o pierwszy skład ale i o 18 meczową. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dziwna ta Wisła. Taka słaba, że nie ma kim grać, taka mocna, że Małecki będzie siedział na trybunach.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Trochę sobie żartowałem, ale fakt faktem, że na forum pośród wielu rozsądnych osób panuje konsensus, że mamy skład na środek tabeli - może ciut niżej, może szczęśliwie nieco wyżej.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Jak nie da szansy Małemu z Lechem lub Sandecja to będzie miał u mnie kolejnego minusa zaraz po trzymaniu się głupiej taktyki 4-3-3 i przywiązywaniu się do nazwisk. Dajcie spokój z tym 5-7 zawodnikiem na skrzydło, którym niby jest Mały. Może jeszcze Wasyla na skrzydło dacie aby jeszcze bardziej pogorszyc pozycje Małego w ekipie. Patryk nie jest gorszy od Boguskiego czy Halilocicia, nie wspomnę o Wojtkowskim, który kompletnie rozczarowuje. Dla mnie powinnien grać w pierwszym składzie. Fajnie pokazał się w sparingu, może to otworzy oczy trenerowi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
a duch Małeckiego z duchem Kapki będą razem straszyć po stadionie, dwa talenty światowej klasy na których nikt się nie poznał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Głupia taktyka 4-3-3 i trzymanie się nazwisk
![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
To mnie ostatecznie przekonało! Mały do składu, natychmiast!!! Carillo - odstaw przybłędy i rodaków, postaw na Małego i innych Polaków!!! ![]()
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wiem że może nie dokładnie to ten temat ale wklejam bo mnie zadziwia jak można takie absurdy wymyślać
Ostatnia kolejka w 2018 roku ma się odbyć tuż przed Wigilią (21 - 22 grudnia), a wznowienie rozgrywek w 2019 roku już 7 lutego.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 28.03.2018 o godz. 23:20.
![]()
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Patryk Małecki pobiegł do tematu Nasi piłkarze - fakty..... bo raczej tam jest jego miejsce
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
433 głupie... to co powinniśmy grać panie Błaszczu16? Tradycyjne, portugalskie 358 z Figo Fago i Pauliną w ataku?
Skąd się biorą takie przypadki? Mitrović słaby, Carillo przywiązuje się do nazwisk a potem taktyka jest głupia, Małecki ma grać. Trenera bronią nawet nie tyle wyniki (choć te są coraz lepsze), ale wyraźny postęp w grze całego zespołu, kultura gry, wywiązywanie się z zadań taktycznych itp. ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
To raczej do tematu Wisła a pzpn. Choć akurat PZPN jest przeciwny, by Ekstraklasa gała tuż przed świętami i początkiem lutego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Szkoda, że 7-go bo akurat wtedy sa mecze ćwierćfinałowe na mundialu.
Mogliby 8-go zagrać bo jest wtedy dzień przerwy. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Super informacja. Nawet biorąc pod uwagę ich zapewne rezerwowy skład. Ostatni tak fajny sparing byl za Smudy 5 lat temu...
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Czyli poznaliśmy motyw przewodni sprzedaży karnetów na nowy sezon
![]() Sparing będzie otwarty tylko dla karnetowiczów. EDIT: ponoć jednak wejście na podstawie karnetów za sezon 17/18.
Ostatnio edytowane przez sandomingo : 21.05.2018 o godz. 11:22.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Albo będzie to bardzo fajny marketingowo event, przy którym zostanie coś/ktoś zaprezentowane
![]() To tylko gdybanie, ale może... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
@sandomingo
Z tego co wiem to karnetowicze 'całosezonowi' będą mieli za darmo, 'wiosenni' coś tam taniej, a normalna pula biletów tez będzie w sprzedaży. Mecz planujemy połączyć z prezentacją drużyny. Kibice, którzy w sezonie 2017/2018 mieli karnet na cały sezon, wejdą na stadion za darmo. Posiadacze stałej wejściówki na rundę będą mieć zniżkę na bilet, a pozostali zapłacą ustaloną cenę mówi nam Damian Dukat, wiceprezes klubu - via lovekrakow
Ostatnio edytowane przez bob85 : 21.05.2018 o godz. 12:21.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() Basha na obronie Carlitos, Imaz, Velez, Bałaniuk i Kolar to już pewnie dogadują sprawy z innymi klubami, zaskakuje jedynie, że Basha jeszcze nie uciekł I gdzie są Arsenic, Palcic i Suljic? Ciekawe czy to taki plan, że pierwszy sparing gramy rezerwami rezerw czy po prostu taką teraz mamy kadrę ![]()
Ostatnio edytowane przez Hives4 : 23.06.2018 o godz. 11:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|