The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2018, 18:29
No mogł a on p....a na bramke. Mam nadzieje ze trener to odnotowal bo powinno byc 3-0
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 26.03.2018, 18:33
Dlatego nie wyjdzie w podstawowym skladzie na Amike
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 26.03.2018, 18:35
Wejdzie jako joker za podmęczonego Mitrovica...ok. 17 min

Choc samego Mitrovica ciężko przeanalizowac w tym spotkaniu. Byl tak zmeczony ze odmówil wejscia na boisko.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 26.03.2018 o godz. 18:43.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 26.03.2018, 18:53
Na prośbę serka, którem zawiesił się komputer, przeanalizowałem sytuację Ondraska. No mógł się zachować lepiej i zagrać zespołowo. Mały by .......nął w okienko prawie na pustaka.

Ostatnio edytowane przez Dariook : 26.03.2018 o godz. 19:01.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 26.03.2018, 19:11
Niektórzy traktują Małeckiego jak legendę. Trochę to przesada. Gość ostatnio był bez formy. W sparingu zagrał nieźle, ale i tak według mnie nie będzie grał. Jeśli Carillo go ostatnio nie widział w swojej taktcyce, to jeśli teraz wystawiłby Małeckiego, to trener by się skompromitował i reszta zawodników zobaczyła by, że wystarczy się poskarżyć dziennikarzom i się gra.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 26.03.2018, 19:12
Pani kredka - Gmoch- byłby z Was dumny...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.03.2018, 19:23
Dariook ładnie to rozrysowałeś brałeś lekcje od Gmocha widać fm robi swoje
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 26.03.2018, 19:50
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Niektórzy traktują Małeckiego jak legendę. Trochę to przesada. Gość ostatnio był bez formy. W sparingu zagrał nieźle, ale i tak według mnie nie będzie grał. Jeśli Carillo go ostatnio nie widział w swojej taktcyce, to jeśli teraz wystawiłby Małeckiego, to trener by się skompromitował i reszta zawodników zobaczyła by, że wystarczy się poskarżyć dziennikarzom i się gra.
No wlasnie - tak naprawde Malecki tylkko pogorszyl swoja pozycje. Ale i tak by nie gral. Biorac pod uwage, ze Carillo wypalilo wrzucenie nawet nominalnego srodkowego pomocnika na skrzydlo (Halilovic na Legie). Malecki jest gdzies moze 6-7 do gry tam. Za Imazem, Halilovicem, Wojtkowskim, Brlekiem czy Boguskim. Gdyby wszystkich tych zabraklo to czuje przesuniecie Carlitosa na skrzydlo i Balanyuka, Brozka czy Kolara w ataku.

Dla mnie ta wypowiedz to praktycznie jego koniec w Wisle.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 26.03.2018, 19:57
Byłem na tym meczu i generalnie to postawa Kolara i Bałaniuka jak na mój gust bardzo, bardzo słaba. W systemie Carillo jakoś się nie odnajdują. Nie dziwię się, że nie mieszczą się do 18 meczowej. Jeżeli oceniać tylko po tym meczu to Ondraszek i Małecki > Kolar i Bałaniuk.
Patrząc na te 3 miejsca z przodu to pozycje Carlitosa i Imaza są póki co niepodważalne a o ostatnie miejsce rywalizują Halilovic, Boguski i Wojtkowski. Być może piłkarsko akcje Małeckiego nieco wzrosły ale to nadal jest nr 5-7 w formacji ofensywnej a miejsc do gry tylko 3.
Tak w ogóle to jeżeli Basha.i Wasilewski trenują z zespołem to Carillo będzie musiał odesłać na trybuny kilku "konkretnych" grajków.
Zakładając że zagramy składem z Warszawy, to na ławce znajdą się powiedzmy Buchal, Bartkowski, Głowa, Wojtkowski, Brlek, Basha i Brożek/Odraszek. Czyli na trybunach Wasyl, Mały, Kolar, Bałaniuk i ktoś z napastników Brożek/Ondraszek. Widać, że jest rywalizacja nie tylko o pierwszy skład ale i o 18 meczową.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 26.03.2018, 21:42
Dziwna ta Wisła. Taka słaba, że nie ma kim grać, taka mocna, że Małecki będzie siedział na trybunach.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 26.03.2018, 22:26
czaro napisał(a):Wyświetl post
Dziwna ta Wisła. Taka słaba, że nie ma kim grać
Kto tak mówi?
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 26.03.2018, 23:52
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Kto tak mówi?
Trochę sobie żartowałem, ale fakt faktem, że na forum pośród wielu rozsądnych osób panuje konsensus, że mamy skład na środek tabeli - może ciut niżej, może szczęśliwie nieco wyżej.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 27.03.2018, 13:03
Jak nie da szansy Małemu z Lechem lub Sandecja to będzie miał u mnie kolejnego minusa zaraz po trzymaniu się głupiej taktyki 4-3-3 i przywiązywaniu się do nazwisk. Dajcie spokój z tym 5-7 zawodnikiem na skrzydło, którym niby jest Mały. Może jeszcze Wasyla na skrzydło dacie aby jeszcze bardziej pogorszyc pozycje Małego w ekipie. Patryk nie jest gorszy od Boguskiego czy Halilocicia, nie wspomnę o Wojtkowskim, który kompletnie rozczarowuje. Dla mnie powinnien grać w pierwszym składzie. Fajnie pokazał się w sparingu, może to otworzy oczy trenerowi.
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 27.03.2018, 13:09
a duch Małeckiego z duchem Kapki będą razem straszyć po stadionie, dwa talenty światowej klasy na których nikt się nie poznał
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 27.03.2018, 13:11
Głupia taktyka 4-3-3 i trzymanie się nazwisk
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 27.03.2018, 13:24
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
J Patryk nie jest gorszy od Boguskiego czy Halilocicia, nie wspomnę o Wojtkowskim, który kompletnie rozczarowuje.
Grubo. No jeżeli Blaszczu16 tak uważa to faktycznie kretyn z tego Carillo...
To mnie ostatecznie przekonało! Mały do składu, natychmiast!!!
Carillo - odstaw przybłędy i rodaków, postaw na Małego i innych Polaków!!!
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 28.03.2018, 23:14
Wiem że może nie dokładnie to ten temat ale wklejam bo mnie zadziwia jak można takie absurdy wymyślać
Ostatnia kolejka w 2018 roku ma się odbyć tuż przed Wigilią (21 - 22 grudnia), a wznowienie rozgrywek w 2019 roku już 7 lutego.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 28.03.2018 o godz. 23:20.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 28.03.2018, 23:23
Patryk Małecki pobiegł do tematu Nasi piłkarze - fakty..... bo raczej tam jest jego miejsce
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 29.03.2018, 08:35
433 głupie... to co powinniśmy grać panie Błaszczu16? Tradycyjne, portugalskie 358 z Figo Fago i Pauliną w ataku?

Skąd się biorą takie przypadki? Mitrović słaby, Carillo przywiązuje się do nazwisk a potem taktyka jest głupia, Małecki ma grać. Trenera bronią nawet nie tyle wyniki (choć te są coraz lepsze), ale wyraźny postęp w grze całego zespołu, kultura gry, wywiązywanie się z zadań taktycznych itp.
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 29.03.2018, 10:20
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Wiem że może nie dokładnie to ten temat ale wklejam bo mnie zadziwia jak można takie absurdy wymyślać
Ostatnia kolejka w 2018 roku ma się odbyć tuż przed Wigilią (21 - 22 grudnia), a wznowienie rozgrywek w 2019 roku już 7 lutego.
To raczej do tematu Wisła a pzpn. Choć akurat PZPN jest przeciwny, by Ekstraklasa gała tuż przed świętami i początkiem lutego.
Odpowiedz cytując
butazango
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2010

Stary 29.03.2018, 11:31
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Jak nie da szansy Małemu z Lechem lub Sandecja to będzie miał u mnie kolejnego minusa zaraz po trzymaniu się głupiej taktyki 4-3-3 i przywiązywaniu się do nazwisk. Dajcie spokój z tym 5-7 zawodnikiem na skrzydło, którym niby jest Mały. Może jeszcze Wasyla na skrzydło dacie aby jeszcze bardziej pogorszyc pozycje Małego w ekipie. Patryk nie jest gorszy od Boguskiego czy Halilocicia, nie wspomnę o Wojtkowskim, który kompletnie rozczarowuje. Dla mnie powinnien grać w pierwszym składzie. Fajnie pokazał się w sparingu, może to otworzy oczy trenerowi.
Może by i zagrał z Lechem, gdyby po sparingu z Piastem nie poleciał marudzić do pismaków.
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 21.05.2018, 10:55
7 lipca zagramy mecz towarzyski z Monaco.

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...naco,13193500/
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.05.2018, 10:58
Szkoda, że 7-go bo akurat wtedy sa mecze ćwierćfinałowe na mundialu.
Mogliby 8-go zagrać bo jest wtedy dzień przerwy.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 21.05.2018, 11:00
Super informacja. Nawet biorąc pod uwagę ich zapewne rezerwowy skład. Ostatni tak fajny sparing byl za Smudy 5 lat temu...
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 21.05.2018, 11:13
Czyli poznaliśmy motyw przewodni sprzedaży karnetów na nowy sezon

Sparing będzie otwarty tylko dla karnetowiczów.

EDIT: ponoć jednak wejście na podstawie karnetów za sezon 17/18.
Ostatnio edytowane przez sandomingo : 21.05.2018 o godz. 11:22.
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 21.05.2018, 11:21
Albo będzie to bardzo fajny marketingowo event, przy którym zostanie coś/ktoś zaprezentowane
To tylko gdybanie, ale może...
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.05.2018, 11:27
swiety37 napisał(a):Wyświetl post
Albo będzie to bardzo fajny marketingowo event, przy którym zostanie coś/ktoś zaprezentowane
To tylko gdybanie, ale może...
Tak, potwierdzili, że ma być prezentacja drużyny wtedy.
Odpowiedz cytując
bob85
Senior Member

Od: 10.2015

Stary 21.05.2018, 12:16
@sandomingo

Z tego co wiem to karnetowicze 'całosezonowi' będą mieli za darmo, 'wiosenni' coś tam taniej, a normalna pula biletów tez będzie w sprzedaży.

€“ Mecz planujemy połączyć z prezentacją drużyny. Kibice, którzy w sezonie 2017/2018 mieli karnet na cały sezon, wejdą na stadion za darmo. Posiadacze stałej wejściówki na rundę będą mieć zniżkę na bilet, a pozostali zapłacą ustaloną cenę €“ mówi nam Damian Dukat, wiceprezes klubu - via lovekrakow
Ostatnio edytowane przez bob85 : 21.05.2018 o godz. 12:21.
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 23.06.2018, 10:54

Basha na obronie Ogólnie obraz nędzy i rozpaczy

Carlitos, Imaz, Velez, Bałaniuk i Kolar to już pewnie dogadują sprawy z innymi klubami, zaskakuje jedynie, że Basha jeszcze nie uciekł

I gdzie są Arsenic, Palcic i Suljic?

Ciekawe czy to taki plan, że pierwszy sparing gramy rezerwami rezerw czy po prostu taką teraz mamy kadrę
Ostatnio edytowane przez Hives4 : 23.06.2018 o godz. 11:09.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 23.06.2018, 11:32
Cytat:
I gdzie są Arsenic, Palcic i Suljic?
Palcic to sie nie leczy czasem jeszcze?
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując