|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tak, jak pisałem w drugim temacie - w takim razie przepraszam za zamieszanie!
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Już tłumaczę. Kiedy wrzucam tekst z worda na forum wszystko wygląda bardzo ładnie, bez tak wielkich odstępów między poszczególnymi akapitami. Nie jest moją intencją aby rozwalać pierwszy post tak żeby zajmował ''w ch**j miejsca". Problem pojawia się później. Tekst się rozjeżdża sam niezależnie ode mnie. A ja nadal mam problem z przeglądarką Mozilla Firefox, która nie pozwala mi na edycję postów, ponieważ po edycji postu pojawia się puste okienko.. Trzeba będzie poważniej przemyśleć sprawę zmiany przeglądarki. Zwrócę na ten problem uwagę. Ale wiadomo jak jest, wszystko robię na Mozilli i ciężko mi się przestawić specjalnie tylko na jedną stronę.
Tak jak wspomniałem wyżej, temat na mecz z Niecieczą będzie najpóźniej w poniedziałek do południa, ale zrobimy wszystko aby był już w niedzielę wieczorem. (No chyba, że w weekend będzie ładna pogoda i pojedziemy nad wodę )![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
A co do przeglądarki to takie problemy nie występują na Google Chrome. Ogólnie używam Mozilli ale jak chce coś tu wyedytować/zacytować włączam na chwile Chrom'a. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mnie forum działa idealnie pod FF. Może macie jakiś addon, który gryzie się z vBulletin?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
oczywiście, ze takie rzeczy dzieją się na Chrome'a. Bo mi siętak robi na Chromie
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Tak to jest z przegladarkami, ja mam ich az 4 bo na kazdej cos nie chodzi, na chwile obecna opera dziala najlepiej. Tylko nie wiem czy nie jest cos nie tak na forum bo po wklejaniu zamienia znaki interpunkcyjnena "â" i temu podobne, w temacie meczowym jest to samo wiec to nie jest blad zewnetrzny
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Przed tematem ze Śląskiem Wrocław pozwolę sobie odświeżyć temat.
Jak wam się podoba aktualna forma temtów? Czy #OkiemWislaka i #OkiemEksperta spełnia swoją rolę? Czegoś jest za dużo? Za mało? Ogólnie jak to widzicie? Tematy są dla Was więc bardzo się liczymy z Waszym zdaniem. Myślę, że poprawiliśmy się z punktualnością. Staramy się być w miarę na bieżąco i wcześniej wrzucać tematy. Wiadomo, że kiedy gramy co trzy-cztery dni to jest to ciężkie.. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ogólnie ok, ale już tak na zasadzie marudzenia: to trochę długie te tematy się zrobiły - może by trochę konkretniej? Osobiście to nie chce mi się czytać ani "okiem wiślaka", ani tym bardziej "okiem experta" - jedno i drugie to w zasadzie niemal to samo co potem w komentarzach się przewija
![]() Ale i tak dzięki za pracę nad tymi tematami. Pozdr. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Ja natomiast lubię przed meczem czytać jak najwięcej informacji i opinii, więc dla mnie jak najbardziej jest wszystko OK
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Grafiki są zajebiste. Szczerze mówiąc mi się nie podobają te opinie ekspertów, bo to jest ogólnie to co ludzie piszą. Generalnie prosiłbym oto, żeby dzień przed meczem, czy rano była podana kadra meczowa. Kto się załapał, a kto nie... To by było fajne, bo teraz mamy sporo zawodników i fajnie wiedzieć, że załóżmy Kolara nie ma w kadrze meczowej, bo sie nie załapał.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dla mnie im więcej info tym lepiej, także wszelkie opinie, statystyki, ciekawostki itp na duży plus. Dobra robota.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
@WISŁAZWE
Zazwyczaj nie czytam "okiem ..." bo jet wszystkiego zbyt wiele. Może dodać to jako pierwszy komentarz zamiast część artykułu? |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Dla mnie również im więcej tekstu tym lepiej (oczywiście dopóki jest jakaś sensowna treść), lubię sobie poczytać. Więc jest OK!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
i nawet sie wyrabiacie na czas
![]() ![]()
|